Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumori di Spogliatoio / Estonian Football (ENG)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Noh, paberil on 12 võitu, mitte 11 - see 2002. aasta 3:0 tehniline võit Leiria üle ka.
    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Jah, vincent... minu andmetel peaks olema numbrid 12, 11 ja 27

Kommentaar

Algselt postitas reintore10 Vaata postitust
        Jah, vincent... minu andmetel peaks olema numbrid 12, 11 ja 27
        I was deliberately not counting the 3-0 awarded against Uniao de Leira, only wins on the pitch (note added).
        Rumori di Spogliatoio - Estonian football in English
        Premium Liiga Clubs News
        Facebook
        Twitter

Kommentaar

Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitust
          I was deliberately not counting the 3-0 awarded against Uniao de Leira, only wins on the pitch (note added).
          Did Juventus win Serie A in 2004-05 and 2005-06?
          I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Good one Dareth And Nõmme Kalju is the leader of this season's Premium Liiga, though I cannot see this in RdS league table...

Kommentaar

Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rumori di Spogliatoio
                Esimene artikkel Eesti keeles Rumori di Spogliatoio'l.
                Vastan Priit Pulleritsule kes ütleb et me, jalgpalli armastajad, oleme kõik lapsed. Jah, tal on päriselt õigus.
                http://www.rumodispo.com/news/vastus-pulleritsule
                Tubli et eesti keeles siia kirjutad.

Kommentaar

Vau, olen üllatunud, positiivselt. Üle pika aja lugesin tema kirjatükki ja oli hea, tõsiselt hea. Võib olla sellepärast, et kirjutati minu emakeeles, millest ma saan paremini aru kui inglise keelest.

Loodetavasti kirjutatakse tulevikus eesti keeles.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rumori di Spogliatoio
                    Vastan Priit Pulleritsule kes ütleb et me, jalgpalli armastajad, oleme kõik lapsed. Jah, tal on päriselt õigus.
                    http://www.rumodispo.com/news/vastus-pulleritsule
                    Hea vastus. Ilusas eesti keeles, minu jaoks on see väga tähtis, sest ilmselt olen siinse kogukonna kõige viletsam inglise keele valdaja.

Kommentaar

WOW! Estonian Cup tie Kalev Juunior vs. Levadia made it straight to 'The Sport Bible'! (amended with correct info about the all-time record of largest score).

----------------

Premium Liiga
                      Match report from last weekend. Chris Johns recounts the action in Kalev Central Stadium as Narva lost 3-1 to Kalev.
                      Kalev vs. Narva 3-1

June roundup and 'RdS Best XI': http://www.rumodispo.com/news/roundup-15-16-17

----------------

Comment

Looking back at last national team campaign and the players employed, we asked ourselves: can Estonian Premium Liiga supply the national team?

Premium Liiga Clubs News
                      Facebook
                      Twitter

Kommentaar

Dear Angelo, Paide vs Levadia will be streamed on jalgpall.ee

Regards

Kommentaar

Q: Has any Sanmarinese club ever gotten past the first qualifying round?

Kommentaar

Algselt postitas Tom K Vaata postitust
                            Q: Has any Sanmarinese club ever gotten past the first qualifying round?
                            No, never. They barely grabbed one draw and one win in all history of their participation (if I am not mistaken).
                            Tre Penne in 2010-11 was admitted straight to 2Q of UEFA Europa League playing against Zrinjski Mostar.
                            Premium Liiga Clubs News
                            Facebook
                            Twitter

Kommentaar

Eesti keeles

Seisukoht
                              Premium Liiga Clubs News
                              Facebook
                              Twitter

Kommentaar

Angelo ootad järjekordset tehnilist kaotust? Ahjupera EI SAA kasutada Infoneti vastu!

Mängija, kes mängib mitmes liigas, ei tohi enne mängida teistes liigades, kui ta on jätnud nõutud arvu mänge vahele liigas, kus ta sai karistuse, mis tingis mängu või mängude vahelejätmise. Pärast mängu vahelejätmist võib mängija teistes liigades mängida mitte varem kui 48 tundi pärast vahelejäetud mängu.

Kommentaar

Working...
                                X