Noh, paberil on 12 võitu, mitte 11 - see 2002. aasta 3:0 tehniline võit Leiria üle ka.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumori di Spogliatoio / Estonian Football (ENG)
Collapse
X
-
Algselt postitas reintore10 Vaata postitustJah, vincent... minu andmetel peaks olema numbrid 12, 11 ja 27
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustI was deliberately not counting the 3-0 awarded against Uniao de Leira, only wins on the pitch (note added).I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di SpogliatoioEsimene artikkel Eesti keeles Rumori di Spogliatoio'l.
Vastan Priit Pulleritsule kes ütleb et me, jalgpalli armastajad, oleme kõik lapsed. Jah, tal on päriselt õigus.
http://www.rumodispo.com/news/vastus-pulleritsule
Kommentaar
-
Vau, olen üllatunud, positiivselt. Üle pika aja lugesin tema kirjatükki ja oli hea, tõsiselt hea. Võib olla sellepärast, et kirjutati minu emakeeles, millest ma saan paremini aru kui inglise keelest.
Loodetavasti kirjutatakse tulevikus eesti keeles.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di SpogliatoioEsimene artikkel Eesti keeles Rumori di Spogliatoio'l.
Vastan Priit Pulleritsule kes ütleb et me, jalgpalli armastajad, oleme kõik lapsed. Jah, tal on päriselt õigus.
http://www.rumodispo.com/news/vastus-pulleritsule
Kommentaar
-
WOW! Estonian Cup tie Kalev Juunior vs. Levadia made it straight to 'The Sport Bible'! (amended with correct info about the all-time record of largest score).
----------------
Premium Liiga
Match report from last weekend. Chris Johns recounts the action in Kalev Central Stadium as Narva lost 3-1 to Kalev.
Kalev vs. Narva 3-1
June roundup and 'RdS Best XI': http://www.rumodispo.com/news/roundup-15-16-17
----------------
Comment
Looking back at last national team campaign and the players employed, we asked ourselves: can Estonian Premium Liiga supply the national team?
Kommentaar
-
Külaline
Dear Angelo, Paide vs Levadia will be streamed on jalgpall.ee
Regards
Kommentaar
-
Algselt postitas Tom K Vaata postitustQ: Has any Sanmarinese club ever gotten past the first qualifying round?
Tre Penne in 2010-11 was admitted straight to 2Q of UEFA Europa League playing against Zrinjski Mostar.
Kommentaar
-
Angelo ootad järjekordset tehnilist kaotust? Ahjupera EI SAA kasutada Infoneti vastu!
Mängija, kes mängib mitmes liigas, ei tohi enne mängida teistes liigades, kui ta on jätnud nõutud arvu mänge vahele liigas, kus ta sai karistuse, mis tingis mängu või mängude vahelejätmise. Pärast mängu vahelejätmist võib mängija teistes liigades mängida mitte varem kui 48 tundi pärast vahelejäetud mängu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar