Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
jäi mäng nägemata? võrgu riba jäi täpselt suluseisu piiri peale ja ei saanudki rusikaga vastu rinda peksta, et sina nägid, et polnud? mine magama..
Ütlen ausalt, et ka mind see võrk mängu jälgimisel häirib aga ju ta siis jääb koguaeg suluseisu piiri peale ja ma olen silmavärdjas, et ei näinud ja ei saanud rusikaga vastu rinda peksta. Aga magama lähen küll. Head ööd!
Kolm mängu Tallinnas äravaadatud.Mängud ise lahedad ja usun ,et lahedamaks lähevad.Mängude orgunnipooles aga midagi erilist pole väga muutunud.Siiani on kõige naljakam olnud Levadia kodumängul vaheajal peasponsori laevapileti väljaloosimine pulmamängude stiilis,kes istub kiiremini toolile.Aastal 2015 sellist jama jalgpallistatal vaadata on väga totter.
Kolm mängu Tallinnas äravaadatud.Mängud ise lahedad ja usun ,et lahedamaks lähevad.Mängude orgunnipooles aga midagi erilist pole väga muutunud.Siiani on kõige naljakam olnud Levadia kodumängul vaheajal peasponsori laevapileti väljaloosimine pulmamängude stiilis,kes istub kiiremini toolile.Aastal 2015 sellist jama jalgpallistatal vaadata on väga totter.
Nägin sind eile ka Flora mängul. Oled orgunnipoole osas üsna sapine (no hästi, pulmamängud on tõesti ehk liiast ), heameelega kuulaks su tähelepanekuid ka FLO-TUL mängukorralduse osas.
Sain aru.Uus vorm uus töö.Muidugi kiidan.Olen alati elavat muusikat austanud ja pasunad olid tublid.101%paremad kui mingid tantsutirtsud.Jõudu ja jaksu.
Kommentaar