Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2015

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Klubita olev 38-aastane Eesti koondise väravavaht Sergei Pareiko andis mõista, et ta pigem lõpetab karjääri kui hakkab mängima Tallinna Levadias.

"Sisimas olen ma valmis karjääri ära lõpetama - selles pole midagi kohutavat. Muidugi võiksin Levadiaga lepingu sõlmida ja veel aastakese rahulikult palka saada, aga ma ei näe sellel mõtet. Las parem noored mängivad ja ammutavad kogemust," rääkis Pareiko rus.delfi.ee-le.

Ma ei vihja vaid kõnealusele artiklile ja mängijale, kuid milleks sedasi Eestis mängimist maha teha. Otsekohesus on hea, kuid julgen väita, et Eestis oma karjääri viimasel aastal mängides oleks Pareiko palju rohkem noortele eeskujuks kui selliste sõnavõttudega. Sa said oma jalgpalluriõpetused just Eestis, sinu hüppelauaks välismaale oli Levadia ning ootaks rohkem austust.
    "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

No kui sul on raske leida motivatsiooni, siis poleks sellisel asjal ka mingit mõtet ja enne mängigu tõesti need, kes motivatsioonipuuduses ei vaevle.
      "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Pareiko üks soove oli ju et Levadiast saaks superklubi, aga praegu ollakse sellest sama kaugel, kui Trans medalist.

Kommentaar

Kahju küll, kui Pareiko loobub, tervist paistab ju veel olema. Aga eks (välis)klubid vaatavad ilmselt sünniaastat ka.
          Kuna tal suuremaid vigastusi pole vist olnud, ei näe põhjust, miks Pareiko ei võiks nö Kriisat teha, ehk veel neljakümnesena mängumees olla.

Kommentaar

Levadia vs. Infonet toimub 7.2 k10
            Professionaalne Jalgpalliklubi & Noorteakadeemia
            Rumori di Spogliatoio - Estonian football in English
            Premium Liiga Clubs News
            Facebook
            Twitter

Kommentaar

Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitust
              Ei toimu. Reede õhtul on - täpselt nagu EJL-i lehel.
              Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
              Algselt postitas taku*
              Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

kas Antonov ei ole mitte ainult 3 aastat olnud Levadias? Ja lisaks on ju veel kitsendused KTM-l, mängija peab olema 4 aastat klubis eas, mis jäävad noorte ja juuniorite alla.

Kommentaar

Tänase mängu protokoll
                  Kalju - Trans 3:0

Kuna Transil oli ühe numbri all mitu meest, siis muutsin Lvovi 77-ks ja Andrejevi 87-ks, et protokoll korrektseks muutuks, muidu läks see segaseks.

Kommentaar

Kuna pean vahepeal kaugemal ära käima,siis panen enda hooaja ennustuse

1.Tallinna FC Levadia
                    2.Tallinna FC Flora
                    3.Tallinna FC Infonet
                    4.JK Sillamäe Kalev
                    5.Tallinna Nõmme Kalju FC
                    6.Narva Trans
                    7.Tartu Tammeka
                    8.Paide LM
                    9.Viljandi Tulevik
                    10.Pärnu LM
                    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                    Ott Järvela

Kommentaar

1.Infonet
                      2.Nõmme Kalju
                      3.Flora
                      4.Levadia
                      5.Sillamäe
                      6.Trans
                      7.Tulevik
                      8.Paide
                      9Tammeka
                      10.Pärnu

Kommentaar

Värske tulemus

Kommentaar

1. Flora
                          2. Kalju
                          3. Levadia
                          4. Infonet
                          5. Sillamäe
                          6. Trans
                          7. Tammeka
                          8. Viljandi
                          9. Pärnu
                          10. Paide

Kommentaar

See hooaeg on keerulisem ennustada kui paari varasemat, aga paneb siis ikkagi paika:

1. FC Flora - see võiks olla hooaeg, kus meistritiitel taas Flora omandusse jõuab. Koosseis on sisuliselt sama, hästi kokku mänginud ja just see võiks olla algaval hooajal Flora üks peamisi trumpe.

2. FC Levadia - hooajaeelsed mängud pole Levadia poolelt just kõige säravamad olnud ja lahkujatele vääriliste asenduste leidmine kipub ka natuke hooajaalgusesse sisse jooksma, kuid Levadia on Levadia. Üldiselt nii palju küsimärke pole selles faasis nende kohal varasemalt veel olnudki.

3. JK Sillamäe Kalev - kuigi on stabiilselt tippmeeskond, pole nad kunagi hooaja kestel sama stabiilselt hästi mängida suutnud. Saab näha, kuidas Frantsevi käe all nad terve hooaja vastu peavad. Tõenäoliselt oleks minu pakutud kolmas koht neile aasta lõpus üsna kibe pettumus.

4. Kalju FC - kas Kalju on võrreldes eelmise hooajaga tugevam või nõrgem? On ta üks või teine, aga kindel on see, et Prins on troonilt tõugatud ja Terehhovi kroonimisega leitakse teine hingamine. Mänguliselt ei jää kellegile alla.

5. FC Infonet - julgen pakkuda, et Infonet astub küll konkurentsimõttes sammu edasi, aga veel jääb õige-õige pisut puudu, et unelmate eurokoht läbi liiga tagada.

6. JK Trans - uue hingamise võib leida ka Trans ja pühkida mälestustest eelmise hooaja läbi aegade kehvim tulemus. Esiviisik jääb siiski kaugemaks unistuseks.

7. Paide LM - uued tulijad on sel hooajal vägagi arvestatavad, kuid Paidel on üks oluline eelis nende ees: nad on sel tasemel ja sellise tempoga juba aastaid mänginud, teavad mida oodata ja milleks valmis olla. See faktor neid uustulnukatest ka eristab.

8. JK Tulevik - eeldatavalt läheb see hooaeg püsimajäämise nimel armutuks verevalamiseks, kus selgeid autsaidereid pole. Tulevikul võiks olla piisavalt kvaliteeti, et koht ka ülejärgmiseks hooajaks Premium liigas kinnitada.

9. JK Tammeka - mõneti nagu endalgi imelik pärast eelmist imelist aastat Tammeka nii madalale paigutada, aga sellises tihedas konkurentsis, kus ei näe küll, et keegi Kalevi või Lokomotivi kombel perroonil lahkuvale rongile nukralt järgi vaatama jääb, võib kõike juhtuda.

10. Pärnu LM - oleks tuliselt kahju kui nii ka juhtuks, aga keegi peab lõppude lõpuks välja ka kukkuma, kõik ei saa püsima jääda. Võib olla on minu ennustus pärnakate jaoks hea enne, eelmine aasta panin Tammeka viimaseks ja tehti suurepärane hooaeg. Kui ka Pärnu langema peaks, siis tõenäoliselt punktivahed tagumises otsas on vaid kosmeetilised.
                            "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

FC Flora – Flora on huvitav meeskond. Ründajaid pole, aga see-eest on keskpoolikud retsid vennad ja löövad palju. Kaitse on meh, aga see-eest on keskpoolikud retsid vennad ja löövad sellevõrra rohkem. Stabiilset väravavahti ka nagu pole, aga see kuradi keskväli, ma ütlen.... Aga meeskonna vaim on hea ja võidud nagu 5:4 Infonetiga ja 9:8 Sillamäega toovad lõpuks tulemuse.
                              Usun, et suurt rolli hakkavad kandma sel hooajal Rauno Pehka, Rauno Sappinen ja ma ei usu, et ma seda ütlen, Rauno Alliku. Kallid fännid, olge tema vastu leebemad. Ma ei saa aru sellest, kuidas on võimalik kõikse aeg tribüünilt meest sõimata ning sama tüübi soolovärava järel hõisata nagu kõige silmakirjalikum debiilik ever. Tähendab ilmselgelt on võimalik, aga igatahes mitte minu vastvalminud fännieetika leksikoni alusel.

FC Levadia – Mul on raske midagi positiivset näha peale kõlavate nimede. Shirokov on ju vägagi tuntud nimi. Miks ta väravas mängib, ma ei saa aru. Luts ja Kink ja hunnik võõrapäraseid kaitsjaid. Midagi on väga valesti Levadias, aga ma ei suuda sellele näppu peale panna. Mida ma aga tean on see, et igasugune koht, mis jääb esimese ja 11nda vahele on väiksemat sorti katastroof ning pead ei jää lendamata. Ei välista, et Kristali pea võib lennata juba esimeste soojemate ilmade saabumisega.
                              Kes väravaid lööb? Lipin? In my wildest dreams, yes, for the love of english god, please make it happen. Kuna ma ei sa midagi aru, siis asetame selle imeliku meeskonna kõige suvalisemale positsioonile tabelis.

Nõmme Kalju – Ats Purje, raisk. Tarmo Neemelo, raisk. Artjom Dmitrijev, raisk. TochjiWaklii, raisk. Vähe on. Ma ütlen, vähe on, raisk. Ma ei tea, miks ma ropendan. Kaitse on kesine. Samas on kesine kaitse ka igal jumalama teisel meeskonnal selle hooaja hakul... peale Viljandi muidugi. Aga noored tulevad peale ja ma siiralt usun, et tulevadki. Järva, Listmann, Pürg, Kirss. Junolainen on fun täiendus. Nad kõik saavad ausa osa esindusmeeskonnast. Ja hopsti, kohe on sümpaatsem sats.

FC Infonet – oi, ma kirjutan nüüd.
                              Mis on muutunud? Manucho! Kuidas edasi? Ei tea.
                              Mis veel muutunud on? Motja! Kuidas edasi? Lavrentjev. ....eeeeee uuuhuhuuuu. Ma soovisin Mišat meeskonda juba üleeelmisel aastal, aga praeguse põhjal tahaks hirmsasti esikinnast anda Zelentsovile. Ilma naljata.
                              Mis veel muutunud on? FC Infonet! Palju on alles sellest Infonetist, millesse armusin sada aastat tagasi? Vova, Ogo, Harin, Gurtsha. Kaks nendest on algkoosseisu mehed. Ja ma saan suurepäraselt aru, et koosseis ongi selline muutlik nähe, aga ikkagi ma tahan vihata Sillamäe ja Levadia pealetungi. Ma tahan, et meeskond koosneks ainult oma kasvandikest ja meestest, kes on algusest peale selle rongi peal olnud. Samas tagasi vaadates, mulle väga meeldis Elhi liitumine, harjusin ära Manucho maas püherdamistega ja õppisin taluma ka Meltsi. Ilmselt harjun ka Kaljumäe, Volodini, Jevdo ja Maasitseviga. Ja kõige suurem kahju on, et Lipinile ei sobinud enam.
                              Aga ühest on mul hea meel, Ivanov ei jäänud meeskonda. Nii väga, kui see ka vähendas Infoneti võimalusi euroopasse sõita, siis ma eelistan pigem ühtsust kokkusobivust ja isegi amatöörlikust ennast täis, ainult raha peal väljas olevale, kuradi heale ründajale.
                              Niisiis.. ründajaga on kesised lood. Pushtov testib meeleheitlikult bulgaarlasi ja uusi Lehtoneneid, aga praeguse pildi järgi ei tule nagu. Samas ma usaldan seda meest. Eelmise hooaja lõpul pidasin võimalikeks liitujateks Lavrentjevit, Ivanovi, Kaljumäed, Dõmovit, Sinyavskit ja Reintali. Ainult üks pole veel kohale jõudnud. Just. Nikita Reintal, sest veel rohkem, kui ründetegevus valmistab mulle muret keskkaitse positsioon ning eelkõige selle tulevik. Vova jest, a kto esho? Kalimullin, Semahhin, Danilin, Malov, Mones. Ühel või teisel põhjusel.. Ei! Kõige halvem valik on Läti kekkaitsjad ja eriti sellisest klubist nagu Dinamo Riga. Namiin?
                              Nimed, keda ilmselt kuuleb palju rohkem algaval hooajal on: Edik, Harin, Aksjonov ja Brõlin. Viimast olen kolm mängu silmad punnis vaadanud ja ei usu, mida ma näen.
                              Et siis kogu austuse ja lootuse juures paigutan Infoneti endale meelepärasele positsioonile ja veel seepärast ka, et mul on tunne, et Sillamäel läheb midagi perse.

Sillamäe Kalev – Midagi läheb perse, selline tunne on.

Narva Trans – Põnev. Väga põnev saab olema vaadata, mis sest välja tuleb. Ootan huviga. Kõik, mis ma oskan öelda on see, et Nesterovski, Jahhimovitš, nende taga Smiško ja nende ees Avdeev on väga põnev. Tegelt ka. Mul on midagi viga ilmselt, aga väga intrigeeriv komplekt.

Paide LM – Ei tea. Paide on aastaid olnud juba täiesti pohui klubi minu jaoks. Üldse mitte paha pärast, aga täiesti savi on. Peaasi, et Infonet saaks oma 12 punkti sealt kätte.

Tartu Tammeka – Mulle meeldib, mis sealt arenema võib hakata. Poisid saavad ikkagi vanemaks, leegionärid saavad kodusemaks ja Mällar tuleb sõjaväest tagasi.

Viljandi Tulevik – Ma arvan, et umbes 9st 0:0 mängust piisab, et üheksandaks tulla. Aga ma ei usu, et Viljandi mulle sümpatiseerima hakkab. Mitte kuskilt otsast.

Pärnu LM – Äkki Pärnu saab poole hooaja pealt Saartsi ja Peetsoni tagasi Levadialt. Oleks muhe ju.
                              Laurits lõi/lööb küll hirmus hästi hooaja eel, aga olgem ausad...

*Tegemist on minu iskliku, täiesti saunataguse arvamusega ja keeldun laskumast igasugustesse vaidlustesse teemal, miks mulle Flora fännid ei meeldi.

Ilusat aastat.

Kommentaar

Working...
                              X