Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2015

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas elx Vaata postitust
    Nalja teed? Vaade vastase poole, millele järgnes paar kiiret sammu palli ja vastase vahele.
    ot mäsasja... see tegevus on kuidagi jalgpalli põhimõtete vastane või?
    et kui näed et jõuad ise pallini enne vastasmängijat siis ei tohigi pallile vastu minna vms?
    Seisan üksi mere ääres
    jalas kollased sandaalid
    valged, merevahust sääred
    hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Algselt postitas chac Vaata postitust
      ot mäsasja... see tegevus on kuidagi jalgpalli põhimõtete vastane või?
      et kui näed et jõuad ise pallini enne vastasmängijat siis ei tohigi pallile vastu minna vms?
      Jah, sama küsimus tekkis. Jürgenson on pidevas liikumises, mitte ei spurdi hooga Kilikevitši ette, et seal kässarit tõmmata ja narvakas pikali mängida. Transi mees hüppab talle ise selga ja alles siis kukutakse. Jään enda juurde, kui sellest olukorrast antuks penalti, oleks see ikka väga odav olnud...

Kommentaar

Põhimõtteliselt võib sellise olukorra eest penalti anda, aga kui kõik analoogsed olukorrad kastis ära vilistataks, siis oleks iga kohtumine viis penaltit ning ma arvan, et seda jalgpall ei vaja.

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
          Põhimõtteliselt võib sellise olukorra eest penalti anda, aga kui kõik analoogsed olukorrad kastis ära vilistataks, siis oleks iga kohtumine viis penaltit ning ma arvan, et seda jalgpall ei vaja.
          Naelapea.

Kommentaar

Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
            Jah, sama küsimus tekkis. Jürgenson on pidevas liikumises, mitte ei spurdi hooga Kilikevitši ette, et seal kässarit tõmmata ja narvakas pikali mängida. Transi mees hüppab talle ise selga ja alles siis kukutakse. Jään enda juurde, kui sellest olukorrast antuks penalti, oleks see ikka väga odav olnud...
            Mina seda ei ütlegi, et selle eest peaks penalti andma, kuid ma ütlen, et selle eest võib penalti anda. Andmata jääbki ta lihtsalt seetõttu, et pole mõtet iga asja eest anda.
            BVB - Vaprus

Kommentaar

Blokeerimise ehk vastasmängija liikumise tõkestamise eest määratakse vabalöök. Mis penaltist te siin räägite?
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Mängija liikumine palli ja vastase vahele taktikalistel põhjustel ei ole rikkumine niikaua, kuni pall on mänguulatuses ja mängija ei hoia vastast pallist eemal kasutades käsi või keha. Kui pall on mänguulatuses, võib vastane kasutada mängija suhtes lubatud kehamängu.

Aga kus reeglites on kirjas, et antakse vabalöök?
                I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
                  Mängija liikumine palli ja vastase vahele taktikalistel põhjustel ei ole rikkumine niikaua, kuni pall on mänguulatuses ja mängija ei hoia vastast pallist eemal kasutades käsi või keha. Kui pall on mänguulatuses, võib vastane kasutada mängija suhtes lubatud kehamängu.

Punkt 12.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Kas sellises situatsioonis annab keha mitte kasutada?
                    Tänud Reinule.
                    BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                      Kas sellises situatsioonis annab keha mitte kasutada?
                      Tänud Reinule.
                      No ilmselt mitte, aga reeglites on sellised laused kirjas.

Teine asi on muidugi see, kui kohtunik (või kes iganes) tõlgendab antud olukorda hooletu või hoolimatu kehamängu kasutamisena või vastase kukutamisena. Sel juhul tuleks määrata karistuslöök.
                      I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

See ma väga kahtlen. Kui oleks, Jürgenson saaks kuidagi kontrollida või puuduta. See ei toimu, ainult juhuslik. Tal on rohkem mure vältida Kili jõudma pallile.
                        Rumori di Spogliatoio - Estonian football in English
                        Premium Liiga Clubs News
                        Facebook
                        Twitter

Kommentaar

Kassid ennustavad V voor. Nad on olnud 8/20 täpsed.

Premium Liiga Clubs News
                          Facebook
                          Twitter

Kommentaar

Mulle tundub, et need kassid on suunatud sinna, mis autorile meeldib. Kui asetada kass vastavasse suunda, siis ta sinna lähebki. Võiks tulevikus teha nii, et üldpilt oleks suurem. Et oleks näha kass kausssidest kaugemalt.

Kommentaar

Algselt postitas optiums Vaata postitust
                              Mulle tundub, et need kassid on suunatud sinna, mis autorile meeldib. Kui asetada kass vastavasse suunda, siis ta sinna lähebki. Võiks tulevikus teha nii, et üldpilt oleks suurem. Et oleks näha kass kausssidest kaugemalt.
                              Kas keegi võidab või kaotab midagi sellest kuhu kass läheb?
                              BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas optiums Vaata postitust
                                Issand jumal, mingi 'vandenõuteooria' heategevuse vastu...uus taseme mala fide, tule taevas appi...
                                Ma olen vägivaldsuse vastu, aga ärge siis üllatage kui mõnikord keegi saab paar laksu, sest mõnikord teeb ainult heaks!
                                Sõnatu...
                                Premium Liiga Clubs News
                                Facebook
                                Twitter

Kommentaar

Working...
                                X