Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2015

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Tom K Vaata postitust
    Ma arvan ka. Ei tasu unustada, et praegused iseseisvad Esiliiga tipud saavad tihti vaevu 11 meest mänguks kokku. No ei ole selliste meeskondade Meistriliigasse lisamisel mõtet.
    Eksid, Esiliiga A iseseisvatest klubidest on 11 mehega mänguks kokkusaamisega hädas ainult Irbis, mis on ka ainuke, millel puudub oma duubel.

Esiliiga B-s on probleeme Puumal, Araratil ja Emmastel aga need klubid ei ole konkurentsis Esilliga A-sse tõusmisel.

Kommentaar

Irbisel on ju oma duubel .

Lisaks kasutavad nad ka K-J JK järve mängijaid .

Küll olen ma nõus ,et sel klubil puudub identiteet ja omad fännid . Sel mängul , mida mina Kiviõlis vaatamas käisin olid kohalikud noored küll külalisvõistkonna poolt . Vanematest inimestest ei saanud aru , nad olid nii täis .
      Kiviõlis mängu vaadata on muidugi omaette elamus , viinapudel käib ringi tripkal , rong sõidab statast mööda ja annab vilet , elu käib .

Rakverel on jälle muidugi arvestatav fänni kogukond , hea staadion , mingigi identiteet tekkimas ning lõppude lõpuks esiliiga satsi kohta ikka väga hea treener . Tõenäoliselt sel meeskonnal läheks raskeks PL is , aga , kes oleks arvanud ,et Pärnu ja Viljandi hakkama saavad , ega Pärnu ja Viljandi häbisse ju jäänud ei ole , igaljuhul nendega on pidanud kõik arvestama . Loomulikult nad ei suuda stabiilsust pakkuda . Kui Rakvere peaks jõudma PL i , siis tuleb leida ka raha juurde ja kindlasti täiendust ,aga see ei ole võimatu ülesanne .

Kommentaar

Pärnu ja Viljandi on ju hakkama saanud tänu sellele, et on täiendusi saadud. Eelkõige Viljandi, mis on sisuliselt Flora duubel. Ei näe küll, et keegi tahaks Irbises mängida. Loko teine tulemine oleks ning siis tagasi esiliigasse.

Kuna tabel on nüüd nagu ta on, siis loodan, et Paide lendab ikka otse alla. Kahjuks seda ei juhtu. Kolmikust Tammeka, Pärnu ja Viljandi ootaks viimaste minekut siit. Konkurentsitult kõige koledamat jalkat mängiv tiim liigas, kaitsetöö eest peab kiitma muidugi. Kurb on lausa vaadata, kuidas ühe mehe lahkumine on selliselt mõjunud.

(loodetavasti markofkin ei vasta mulle midagi )
        Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
        Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Jutt käis ikka Rakvere ülestulemisest mitte Irbise ülestulemisest . Kirjutasin ju ka ,et kui Rakvere saab PL i , siis tuleb neil leida sponsoreid juurde ja sellega seoses täiendust just ehk mõne vanema mängija näol .

Tõenäoliselt tõesti Viljandi langemine oleks kõige valutum regionaalselt ja ka sportlikult . Hetke seis näitab ,et nii kipub ka minema.

Kommentaar

Algselt postitas Hubert Gruber Vaata postitust
            Jutt käis ikka Rakvere ülestulemisest mitte Irbise ülestulemisest
            Arvasin miskipärast, et sa räägid Irbisest
            Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
            Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
              Pärnu ja Viljandi on ju hakkama saanud tänu sellele, et on täiendusi saadud. Eelkõige Viljandi, mis on sisuliselt Flora duubel. Ei näe küll, et keegi tahaks Irbises mängida. Loko teine tulemine oleks ning siis tagasi esiliigasse.

Kuna tabel on nüüd nagu ta on, siis loodan, et Paide lendab ikka otse alla. Kahjuks seda ei juhtu. Kolmikust Tammeka, Pärnu ja Viljandi ootaks viimaste minekut siit. Konkurentsitult kõige koledamat jalkat mängiv tiim liigas, kaitsetöö eest peab kiitma muidugi. Kurb on lausa vaadata, kuidas ühe mehe lahkumine on selliselt mõjunud.

(loodetavasti markofkin ei vasta mulle midagi )
              Ei vasta. Ma ei viitsi seda flora-duubli huinjaad üldse kommenteeridagi, see on nii debiilne paranoiatõmblus, mille peale ärritumise asjatus on ammu selgeks saanud. Arvake nagu heaks arvate, spetsialistid.

Tammeka kaunis mäng ja eriti selle kilbiletõstmine omasugustega (Pärnu, (Viljandi) võrdluses on lihtsalt huumor, hea sealjuures.

Mis Tuleviku mängu puudutab, siis sellise mänguga nagu eile näidati, ei ole Premiumis püsimine reaalne, sellise suhtumisega pole Premiumis midagi teha ja sellise jõuetusega on väljakukkumine kiire tulema. Mingit eredat kiirt ka ei paista kusagil kauguses. Asjad on sitad, kui otse välja öelda. Eks loodan kohalikuna ikka parimat, aga...

Kommentaar

Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
                Ei vasta. Ma ei viitsi seda flora-duubli huinjaad üldse kommenteeridagi, see on nii debiilne paranoiatõmblus, mille peale ärritumise asjatus on ammu selgeks saanud. Arvake nagu heaks arvate, spetsialistid.

Tammeka kaunis mäng ja eriti selle kilbiletõstmine omasugustega (Pärnu, (Viljandi) võrdluses on lihtsalt huumor, hea sealjuures.

Mis Tuleviku mängu puudutab, siis sellise mänguga nagu eile näidati, ei ole Premiumis püsimine reaalne, sellise suhtumisega pole Premiumis midagi teha ja sellise jõuetusega on väljakukkumine kiire tulema. Mingit eredat kiirt ka ei paista kusagil kauguses. Asjad on sitad, kui otse välja öelda. Eks loodan kohalikuna ikka parimat, aga...
                Olla Floraga tihedalt seotuna on Viljandi saatus..... No mulle näiteks meeldivad blondid see on ka saatus...
                Samas ma ei näe midagi halba, et need mängijad kes veel pole 100% valmis Flora põhivõistkonna eest mängida saavad mänguaega PL tasemel Viljandi ridades... See on absoluutselt normaalne ja igati loogiline - näiteks pole motivatsiooni mängida Esiliigas - ole lahke, näita ennast Viljandis. Samas kui Tuleviku parimad lähevad sealt Florasse on samuti loogiline - Flora on topklubi Eestis.

Kindlasti mõni Tuleviku mängija pakub huvi ka teistele Eesti klubidele ning see on vist ainult mängija enda otsustada, kuhu ta läheb Viljandist....

Kommentaar

Mulle käib see Viljandi kallal naaksumine kohalikuna hinge pihta, mitte florakana.
                  Misasi see Paide on? Flora-Levadia-Sillamäe-Keila-kuratteabmisklubideveel duubel. Misasi see Pärnu on? Misasi see Infonet on? Misasi see Kalju on? Misasi see Levadia on? Misasi see Flora on? Mitu oma(kandi)meeste klubi PL-s üldse mängib? Kus meil see valmisjalgpallurite purgimisauk on, kust meeskonnad endale kohalikke väärtmehi sikutamas saavad käia?

Flora laenumeestest olid hooaja esimeses pooles põhimehed Juhkam (mulk, muide) ja Piir, vähem ka Maar (alustas hästi, vigastus, üks mäng, nüüd jälle vigastus). Post on vana Viljandi mees, peagi karjääri lõpetamas. Kui Ahjupera üldse peaks sel hooajal mängu tulema - jällegi, mulk. Flora poiss Kubber on suurem osa aega pingimees. Sakari on põhimees, põhjusega. Kase... Oh, jah, ei tahaks üldse rääkida... Eilse mängu algkoosseisus oli Tulevikul seitse oma meest, kolmest vahetusest kaks olid oma mehed. Mille üle te, kodanikud, kipitate kogu aeg? Arvate, et Viljandi poleks võtnud laenule mehi muudest klubidest, kui neid oleks pakutud või virnast võtta?

Samas, jah, ma annan aru endale Flora ja Viljandi pikaajalistest seostest ja sellest, et paljud, kel roheline värv pulsi kahesaja peale ajab, ei saa sellest aegade lõpuni üle. Aga tehke, kurat, silmad lahti ja vaadake, millist tööd Viljandis tehakse, noortega, kogukonnaga - ja milliste olematute vahendite juures ja kui mitme inimese eraelude arvelt ja initsiatiivil. Ja laulge siis edasi seda flora-mantrat. See, et üle hulga aja kõrgliigasse tõusnuna tugevdusi võeti, peaks justkui loogiline olema - või ei ole, on hoopis hukkamõistetav ja ebaeetiline?

Kommentaar

Mulle käib see Viljandi kallal naaksumine kohalikuna hinge pihta, mitte florakana.
                    Misasi see Paide on? Flora-Levadia-Sillamäe-Keila-kuratteabmisklubideveel duubel. Misasi see Pärnu on? Misasi see Infonet on? Misasi see Kalju on? Misasi see Levadia on? Misasi see Flora on? Mitu oma(kandi)meeste klubi PL-s üldse mängib? Kus meil see valmisjalgpallurite purgimisauk on, kust meeskonnad endale kohalikke väärtmehi sikutamas saavad käia?

Flora laenumeestest olid hooaja esimeses pooles põhimehed Juhkam (mulk, muide) ja Piir, vähem ka Maar (alustas hästi, vigastus, üks mäng, nüüd jälle vigastus). Post on vana Viljandi mees, peagi karjääri lõpetamas. Kui Ahjupera üldse peaks sel hooajal mängu tulema - jällegi, mulk. Flora poiss Kubber on suurem osa aega pingimees. Sakari on põhimees, põhjusega. Kase... Oh, jah, ei tahaks üldse rääkida... Eilse mängu algkoosseisus oli Tulevikul seitse oma meest, kolmest vahetusest kaks olid oma mehed. Mille üle te, kodanikud, kipitate kogu aeg? Arvate, et Viljandi poleks võtnud laenule mehi muudest klubidest, kui neid oleks pakutud või virnast võtta?

Samas, jah, ma annan aru endale Flora ja Viljandi pikaajalistest seostest ja sellest, et paljud, kel roheline värv pulsi kahesaja peale ajab, ei saa sellest aegade lõpuni üle. Aga tehke, kurat, silmad lahti ja vaadake, millist tööd Viljandis tehakse, noortega, kogukonnaga - ja milliste olematute vahendite juures ja kui mitme inimese eraelude arvelt ja initsiatiivil. Ja laulge siis edasi seda flora-mantrat. See, et üle hulga aja kõrgliigasse tõusnuna tugevdusi võeti, peaks justkui loogiline olema - või ei ole, on hoopis hukkamõistetav ja ebaeetiline?
                    Rahu, sõber Marek, ainult rahu!

Su jutt on õige, mulle ka ei meeldi need jutud a la Tulevik on Flora duubel.... Ei meeldinud 17 aastat tagasi, kui esmakordselt tutvusin olukorraga Eesti jalkas, ei meeldi ka praegu. Kes on süüdi selles, et Flora on kõige produktiivsem noortesüsteem Eestis?
                    Mu meelest on see hea, et noored ja andekad ei kao vutimaastikult, vaid saavad võimaluse küll veidi nõrgemas klubis praktikat ja madistada tugevamate klubide vastu....
                    Kaalma oli sajandite piiril Tuleviku VV - no kamoon missugune mõnus mittemidagiosav paksukene ta oli, aga Tulevikus veedetud aeg avaldas talle positiivse mõju.... Tuleviku ajaloos oli ka selline kurb periood kui selle tiimi eest mängisid igasugused Dubõkinid, Tomaševskid ja Vinkid.... Ah mäletan seda ilusat sinist vormi Õhtulehe logoga särgi peal.....

Me paraku pole NHL kus saab mängija ntx AHL'sse saata või nagu NBA puhul mingi D-liiga... Samas pole nagu võimalusi luua endale Beveren nagu aastate eest Londoni Arsenal või Vitesse - Chelsea.... Hea, et noortel on kus mängida... Aga kas see on Tulevik või muu klubi ei ole väga oluline

Kommentaar

Mjasale ja sullegi, ma olen täiesti rahulik. Nagu ütlesin, ei näe ammu põhjust ses teemas ärrituda. Teatud kontingent lihtsalt on selline, kes ei jäta võimalust kasutamata, et ära susata...

Kommentaar

Vastukäiguks... Tulevikust lähevad Florasse ja sealt välismaale põhisse või Eesti meistriks. Kuhu Tammekast minnakse? Regionalligasse pingile?

See oli nüüd sõbralik torge, ära tõsiselt võta jumala eest. Võimalused ja taust on mumeeli niipalju erinevad, et neid kaht ei saagi võrrelda. Tammeka suund on õige ja Lõuna-Eesti suurklubi ambitsioon ja potentsiaal ju olemas...

Üks liikumine Florast Tammekasse on mu teada sel hooajal toimunud. Minul poleks absoluutselt vähimatki selle vastu, kui neid toimuks veel ja sagedamini.

Kommentaar

Vastukäiguks... Tulevikust lähevad Florasse ja sealt välismaale põhisse või Eesti meistriks. Kuhu Tammekast minnakse? Regionalligasse pingile?

See oli nüüd sõbralik torge, ära tõsiselt võta jumala eest. Võimalused ja taust on mumeeli niipalju erinevad, et neid kaht ei saagi võrrelda. Tammeka suund on õige ja Lõuna-Eesti suurklubi ambitsioon ja potentsiaal ju olemas...

Üks liikumine Florast Tammekasse on mu teada sel hooajal toimunud. Minul poleks absoluutselt vähimatki selle vastu, kui neid toimuks veel ja sagedamini.
                          Tammekast TVMK'sse - sm Jürgenson, Sillamäele oli paar liikumist...

Kommentaar

Algselt postitas Ratnikov Vaata postitust
                            Tammekast TVMK'sse - sm Jürgenson, Sillamäele oli paar liikumist...
                            Stoki küsimus ja mure oli, et kedagi ei saada vastu. Minejaid on alati külluses olnud, omagi mansas kolm tammelast põhimehed. Oma postituses rääkusin sel hooajal toimunud üleminekust suunaga Tammekasse.

Miks ei saada? Hea küsimus ju. A miks siis?

Kommentaar

Stoki küsimus ja mure oli, et kedagi ei saada vastu. Minejaid on alati külluses olnud, omagi mansas kolm tammelast põhimehed. Oma postituses rääkusin sel hooajal toimunud üleminekust suunaga Tammekasse.

Miks ei saada? Hea küsimus ju. A miks siis?
                              Arvan, et kuna oma kool antud juhul siis Tammeka kool oskab produtseerida tasemel noori siis ilmselt pole vajadust kedagi saada - oma vana kaardivägi olemas - milleks kedagi palgata mujalt? Omad tagasi ei tule ju - v.a. Rasmus Tomson kes oli omal ajal Tammeka ja Tallinna klubide vahel pendeldanud... Arvan, et ei saada, sest ressursid võrreldes ntx Viljandi omadega on pisut laiemad -ei taha Viljandit solvata, aga mu meelest Tammeka antud mõttes on palju arenenum klubi.... Soovin sama ka Viljandile

Ed: vaatasin Tammeka koosseisu 2006-2013 - no selline mmmmm kuidas öelda jama noh... Hea, et praegusel hetkel ikka omadega mängitakse....

Kommentaar

Algselt postitas Ratnikov Vaata postitust
                                Arvan, et ei saada, sest ressurse võrreldes ntx Viljandi omadega on pisut laiemad -ei taha Viljandit solvata, aga mu meelest Tammeka antud mõttes on palju arenenum klubi....
                                Bing-fucking-o!

Kommentaar

Working...
                                X