Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti Karikas 2015-16

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Sillamäe ja Levadia on oma karikamängu kokku leppinud 21. novembriks. Nojah.
    Viimane ÜM peab ju samal kuupäeval toimuma.. seega miks mitte... ma kindlasti lähen vaatama

Kommentaar

Algselt postitas Ratnikov Vaata postitust
      Viimane ÜM peab ju samal kuupäeval toimuma.. seega miks mitte... ma kindlasti lähen vaatama
      Jah, miks ka mitte. Lihtsalt hilissügisel või varatalvel veidi kummaline nii tähtsat mängu (eriti Sillamäe jaoks) härmatisega põllul või jäisel kehva kvaliteediga kunstmurul pidada.

Eelmine aasta toimus näiteks viimane karikamäng samas faasis 22.10.

Kommentaar

Jah, miks ka mitte. Lihtsalt hilissügisel või varatalvel veidi kummaline nii tähtsat mängu (eriti Sillamäe jaoks) härmatisega põllul või jäisel kehva kvaliteediga kunstmurul pidada.

Eelmine aasta toimus näiteks viimane karikamäng samas faasis 22.10.
        Noh see natukene selline moment, et meil see a) kindlasti stream-mäng b) eelmise aasta üsna negatiivne kogemus

Karikamäng Silla vs Infonet sai peetud T kl 15 Lisaks,minu teada pole võimalik just sellise ilmafaktori tõttu pidada just oktoobris -nädala sees pole võimalik - nädalavahetusel pole ruumi,voorud ju... Seega loogiline käik ning usun, et kui olnuks loositud FCF-Sillamäe paar siis mäng oleks ka kuni 22.10. peetud - pole paraku teisi võimalusi valgustuse tõttu pidada mängu nädala sees

Kommentaar

Noh see natukene selline moment, et meil see a) kindlasti stream-mäng b) eelmise aasta üsna negatiivne kogemus

Karikamäng Silla vs Infonet sai peetud T kl 15 Lisaks,minu teada pole võimalik just sellise ilmafaktori tõttu pidada just oktoobris -nädala sees pole võimalik - nädalavahetusel pole ruumi,voorud ju... Seega loogiline käik ning usun, et kui olnuks loositud FCF-Sillamäe paar siis mäng oleks ka kuni 22.10. peetud - pole paraku teisi võimalusi valgustuse tõttu pidada mängu nädala sees
          Aravatavasti oleks ma teinud taolise postituse ka kui mäng taaskordselt argipäeval kell 15 oleks peetud. Ehk jätkuv küsimus, millele ei ole vastust, miks on meie kalender selline kui geograafiline asend ning infrastuktuuri puudujäägid ei luba sellisel ajal normaalselt jalgpalli mängida.

Kommentaar

Aravatavasti oleks ma teinud taolise postituse ka kui mäng taaskordselt argipäeval kell 15 oleks peetud. Ehk jätkuv küsimus, millele ei ole vastust, miks on meie kalender selline kui geograafiline asend ning infrastuktuuri puudujäägid ei luba sellisel ajal normaalselt jalgpalli mängida.
            Asi ei ole geograafias ega selles, et 7-25.06 on palav mängida. See kivi läheb täielikult klubide endi aedadesse.
            Ok, väljakud ei ole klubide omad -ei Kalju ega Infonet/Pärnu/Tammeka/Viljandi/Sillamäe.... Õnnelik erand on vist Trans, kellele kuulub Fama kompleks - aga ma võin eksida.... Tavaliselt on staadionikompleks munitsipaalomandis. KOV'idel reeglina see staadioni valgustus ja haldus hooldusega to-do listi kõige viimased kui see just kapremonti ega midagi ei nõua või KOV valimised - (näiteks Jõhvi/Lasnamägi). Ei maini praegu EJL abiga teostatud renoveerimisprojekte....
            Järelikult kui klubil endal puudub tahe muuta mänguolud paremaks siis jääbki valgustus väljaehitamata või mittevastavaks EJL normidele.
            Ma usun, et kui Sillamäe Kalevil oleks mingisugune tahe olnud, siis osa oma suurest eelarvest oleks kulutatud olnud valgustuse peale - mai tea palju see Lelygades või Micekates - oletame mitme posti koos juhtmestikuga väljaehitamine oleks maksnud 2 Cheminavat. Kindlasti EJL ja KOV oleks appi tulnud - aga klubil endal peab olema soov midagi muuta. Ja pole geograafiline asukoht alati süüdi - tuleb natukene loobuda sellest nagu sotsialismist ja võtta labidas kätte ja endil veidi tööd teha - siis kõigil saab olema parem elu

Kommentaar

Algselt postitas Stok
              Sellepärast, et 7.-25. juuni on liiga palav, et jalgpalli mängida.
              Kus? Eestis? AHAHAHAHAHAH ROFL

Kommentaar

Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
                Kus? Eestis? AHAHAHAHAHAH ROFL
                Üks väheseid kordi kui pitsa ja pastatehnikuga nõustun. Eestis ei ole palavat ilma, unustage ära.

Lisaks veel, et palavaim kuu Eestis on juuli, järgneb august ja siis tuleb alles juuni.
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                  Üks väheseid kordi kui pitsa ja pastatehnikuga nõustun. Eestis ei ole palavat ilma, unustage ära.

Lisaks veel, et palavaim kuu Eestis on juuli, järgneb august ja siis tuleb alles juuni.
                  Ma saan aru, et Angelo ei ampsanud sarkasmi läbi aga see tuli küll üllatusena
                  Sest jah, tõsi ta on, juuli teine pool - augusti esimene nädal on meil siiski kõige palavam aeg. Ehk kui te alati kirute miks puhkus nii valel ajal on ja siiani pole taibanud, siis nüüd teate.
                  BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                    Ma saan aru, et Angelo ei ampsanud sarkasmi läbi aga see tuli küll üllatusena
                    Sest jah, tõsi ta on, juuli teine pool - augusti esimene nädal on meil siiski kõige palavam aeg. Ehk kui te alati kirute miks puhkus nii valel ajal on ja siiani pole taibanud, siis nüüd teate.
                    Raputan endale tuhka pähe- ei vaadanud telefonis Stoki originaalpostitust. Küllap siis oleks ka läbi hammustanud. Mõtlesin, et see on kuskilt jutu seest välja rebitud.

Sel aastal oli juuli lõpp suht niru ja palavamad ilmad hakkasid augusti teisest dekaadist. Seega, erand kinnitab reeglit
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Sarcasm foruumis on epic fail, reaalsuses töötab paremini.

Algselt postitas Rein Vaata postitust

Nõus ka Austraalias tomatide koriaja. Homme lund sajab (eks oleks ka aeg...)

Kommentaar

no nii kamraadid....

Silla-Leva karikamäng toimub novembri asemel hoopis oktoobris - 20.10.2015 kell 15

Tulevik - JK Nõmme Kalju FC toimub samuti argipäeval kell 15 ehk 27.10.2015

Kommentaar

no nii kamraadid....

Silla-Leva karikamäng toimub novembri asemel hoopis oktoobris - 20.10.2015 kell 15

Tulevik - JK Nõmme Kalju FC toimub samuti argipäeval kell 15 ehk 27.10.2015
                          Tänu sellele muudeti Paide-Tammeka mänguaeg hilisemaks. Nüüd siis pühapäeval. M***id.
                          Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                          Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
                            Tänu sellele muudeti Paide-Tammeka mänguaeg hilisemaks. Nüüd siis pühapäeval. M***id.
                            See on tõesti jama, sest samal ajal hakkab ka pronksimäng Tartus - Tammeka naiskond vs Levadia naiskond tahtsin Tartusse mängu vaatama tulla... nüüd kurat tuleb valida - kuhu minna....

Kommentaar

Heh. Saingi oma Kalju mängu teisipäeval kella 14-ks.

Kommentaar

Working...
                              X