Räägitakse, et Estoni võõrmängijaid solvati väljakul ja sõimati pagulasteks ja kästi nahhui tõmmata siit riigist. Kuidas seda kommenteerida?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti Karikas 2015-16
Collapse
X
-
Publik või vastasmängijad?Algselt postitas Martin Vaata postitustRäägitakse, et Estoni võõrmängijaid solvati väljakul ja sõimati pagulasteks ja kästi nahhui tõmmata siit riigist. Kuidas seda kommenteerida?
Kommentaar
-
Mis situatsioon? Ma mängu pole näinud.Algselt postitas raivar Vaata postitustPublik käitus rohkem, kui korrektselt! Antud situatsioon oli emotsiooni pealt tekkinud ning asjaosalistega tegeletakse võistkondade vaheliselt.
Kommentaar
-
Klassika!Algselt postitas Martin Vaata postitustTarvase mäng, tunnistan, polnud isegi kaalumisel. Taseme vahe tundub hiiglaslik. Nüüd on muidugi õige aeg tõestada, et ma olen tohman

Kommentaar
-
Tänkgaad. Aga olge mureta, Tšigrinovi show teil nägemata ei jää.Algselt postitas Martin Vaata postitustTarva mäng, tunnistan, polnud isegi kaalumisel. Taseme vahe tundub hiiglaslik. Nüüd on muidugi õige aeg tõestada, et ma olen tohman
-e- Forza õpetab:
2:49 - Jevgeni Tšigrinov, 0:1 (FC Forza, 62. min)
3:24 - Jevgeni Tšigrinov, 0:2 (FC Forza, 66. min)
3:54 - Jevgeni Tšigrinov, 0:3 (FC Forza, 80. min)
4:16 - Jevgeni Tšigrinov, 0:4 (FC Forza, 89. min)
Kommentaar
-
Kahjuks oligi tasemevahe hiiglaslik :P 4:0.Algselt postitas sosku Vaata postitustKlassika!
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKahjuks oligi tasemevahe hiiglaslik :P 4:0.
Miks ma seda arvasin.
Kommentaar
-
Külaline
6 mängu veel pidamata
täpsemat infot annab küll EJL võistluste osakond ( comp@jalgpall.ee ), aga ma isiklikult arvan, et uus loos toimub 2016a hooaja avamisüritusel
Kommentaar
-
Eksid seekord, 1/8-finaal toimub veel sellel sügisel. Loosimine ilmselt okt alguses.Algselt postitas Ratnikov Vaata postitust6 mängu veel pidamata
täpsemat infot annab küll EJL võistluste osakond ( comp@jalgpall.ee ), aga ma isiklikult arvan, et uus loos toimub 2016a hooaja avamisüritusel
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar