Algselt postitas Hubert Gruber
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Esiliiga A & B 2016
Collapse
X
-
Kalju U21s on Zauri eesmärk ikkagi noori kasvatada esindusmeeskonnale ning sellest tulenevalt loomulikult keskendutakse oma mängule ja mängijate arengule. Eesmärk on ka Esiliiga koht säilitada ning usun, et sellega saadakse hakkama.
PS! Kalju U21 on tänavu tegelenud videoanalüüsiga."Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Olen korduvalt lugenud eelvaate tsitaatidest, kuidas minnakse raudpolt endast 110% ja rohkemgi andma platsil. Reaalsuses mäng algab ja pannakse šlangi avaminutist peale. Ei teagi nüüd, kellele kaebus esitada.
Ehk siis ma ei võtaks üleliia tõsiselt seda, mis sinna eelvaatesse kirja läheb.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Eesti top 4 tiimide jaoks oleks see halb, kui duublid esiliigast ära kaoks. Ülejäänud Premium liiga ja Esiliiga tiimid tõenäoliselt võidaksid sellega. Sest kui oleks duublite liiga eraldi, siis tõenäoliselt mingi protsent duublite talentidest vähemalt laenu alusel läheks nõrgematesse Premium liiga või siis Esiliiga tiimidesse laiali. Selline käik võibolla kasvataks liigade publiku numbreid, sest duubleid nkn keegi vaatamas ei käi. Samas aga on reaalne oht, et noorte talentide areng takerdub, sest tagumiste iseseisvate klubide treeningtingimused on halvemad kui top4 duublitel.
Üldiselt ei poolda duublite kaotamist. Pigem tuleks muuta reeglit, mis laseb duubelmeeskondadel kasutada Premium liigas registreeritud mängijaid. Sest see on ebaaus iseseisvate klubide suhtes.
Aga alustuseks peaks muutma Premium liiga atraktiivsemaks, ehk siis 3 vooruliseks ja 12 klubiliseks.32.7 Juhul kui Premium, Esiliiga või Esiliiga B võistkonna duubelvõistkonnaks on sama klubi Esiliiga, Esiliiga B või Teise liiga võistkond, võib vabalt kasutada igas põhivõistkonna mängus kõiki duubelvõistkonna mängijaid ning igas duubelvõistkonna mängus kõiki põhivõistkonna mängijaid.
Kommentaar
-
Arvasin ka algul, et tegu oli mingi reatsitaadiga eelvaatest, aga tegelikult oli see täitsa päris intervjuust.Algselt postitas vincent Vaata postitustOlen korduvalt lugenud eelvaate tsitaatidest, kuidas minnakse raudpolt endast 110% ja rohkemgi andma platsil. Reaalsuses mäng algab ja pannakse šlangi avaminutist peale. Ei teagi nüüd, kellele kaebus esitada.
Ehk siis ma ei võtaks üleliia tõsiselt seda, mis sinna eelvaatesse kirja läheb.Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Üldiselt ei poolda duublite kaotamist. Pigem tuleks muuta reeglit, mis laseb duubelmeeskondadel kasutada Premium liigas registreeritud mängijaid. Sest see on ebaaus iseseisvate klubide suhtes.
Sellele kirjutan kahe käega alla . Rohkem tasavägiseid mänge , kokkuvõttes fair play , mida FIFA propageerib . Selle reegli võiks vastu võtta küll , kuid kardan ,et see on midagi UEFA reeglitega seotud ,et võib mängijaid üles alla liigutada .
Kommentaar
-
U21 formaat teeb siin suuri korrektiive, kuigi minu arvates ei tarvita duublid põhimehi liigselt.Algselt postitas Hubert Gruber Vaata postitustÜldiselt ei poolda duublite kaotamist. Pigem tuleks muuta reeglit, mis laseb duubelmeeskondadel kasutada Premium liigas registreeritud mängijaid. Sest see on ebaaus iseseisvate klubide suhtes.
Sellele kirjutan kahe käega alla . Rohkem tasavägiseid mänge , kokkuvõttes fair play , mida FIFA propageerib . Selle reegli võiks vastu võtta küll , kuid kardan ,et see on midagi UEFA reeglitega seotud ,et võib mängijaid üles alla liigutada .
Kommentaar
-
Maardu Linnameeskond teeb asju põhjalikumalt kui Kalju U21:
Mida kosta lõppenud Esiliiga hooaja ja eesootavate üleminekumängude kohta? "Meeskond oli esimest aastat Esiliigas ja 4. koht on tubli tulemus ning saab rahule jääda. Nüüd ootavad ees üleminekumängud Pärnuga, kuid ausalt öeldes pole ma ühtegi nende mängu näinud. Ees ootab kodutöö - tuleb arvutist nende mänge hakata järele vaatama," lausus Borissov lõpetuseks.
Kommentaar
-
Esiliiga probleem ei ole niivõrd selles, et seal duublid mängivad vaid hoopis see, et duublite eest võivad suvalisel hetkel mängida premium liiga mängijad. See on iseseisvate klubide suhtes ebaaus. Üks hetk kasutab duubel ainult omi mängijaid ja iseseisev klubi saab 3 punkti, järgmises kasutab duubel järgmise isesesiva klubi vastu 4-5 premium liiga tasemega mängijat ning iseseisev klubi kaotab. Millal selline ebaõiglus lõpeb? Kui ei suudeta seda probleemi lahendada, siis tuleb duublitele oma liiga teha. Midagi pole parata.
Olen kindel, et premium liiga klubid kasutavad seda reeglit ka selleks, et duubel esiliigasse püsima jääks.On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar