Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Premium liiga 2017
Collapse
X
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustIgaks juhuks salvestan
Leave a comment:
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustAndke mulle see tulemus ja ma teen selle kaerajaani ära.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustViljandi Tulevik - Levadia 1-0
Marek_T esitab kaerajaani ETV telestuudio taustal.
Leave a comment:
-
Pigem Sillamäe võidab I´d 3-0 ja väravat tulevad 11-15 ja järgmised kaks 55-60minuti vahemikus
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSuvel peab ikka vahepeal ära käima ning järgminegi voor jääb kahjuks nägemata. Seekord ennustama ei hakka, kuid kirjutan, milliseks võiks ideaalis (minu peas) 21. voor kujuneda.
21. voor
Sillamäe Kalev - FCI 2-2
Pealtvaatajad (keda koguneb ligi 20) näevad suurepärast lahtist mängu. FCI jääb alguses totrast nurgalöögimomendist taha, kuid siis Harini ja Prosa väravatest minnakse ette. Lisaajal teenib Sillamäe viimase nurgalöögi ning Starodubtsev läheb ka kasti, kuid palli ise ei puutu. Lõpuks lükatakse see kuidagi jõuga sisse ja Sillamäe suurepärane punktikogumisehoog jätkub.
Leave a comment:
-
Suvel peab ikka vahepeal ära käima ning järgminegi voor jääb kahjuks nägemata. Seekord ennustama ei hakka, kuid kirjutan, milliseks võiks ideaalis (minu peas) 21. voor kujuneda.
21. voor
Sillamäe Kalev - FCI 2-2
Pealtvaatajad (keda koguneb ligi 20) näevad suurepärast lahtist mängu. FCI jääb alguses totrast nurgalöögimomendist taha, kuid siis Harini ja Prosa väravatest minnakse ette. Lisaajal teenib Sillamäe viimase nurgalöögi ning Starodubtsev läheb ka kasti, kuid palli ise ei puutu. Lõpuks lükatakse see kuidagi jõuga sisse ja Sillamäe suurepärane punktikogumisehoog jätkub.
Mida tasub hoolikalt kuulata? Eestikeelseid sõnu väljakult. Ei usu, et ühtegi tuleb.
Viljandi Tulevik - Levadia 1-0
Levadia tuleb kohustusega võita ning ei suuda seda teha. Pall ei lähe lihtsalt sisse ning tagatipuks õnnestub mulkidel üks kiire vasturünnak 65. minutil ja sellest minnakse juhtima. Viimased 15 minutit on kodumeeskond täiskoosseisus enda kastis. Lõpuvile saabudes läheb Viljandi elevile ning Marek_T esitab kaerajaani ETV telestuudio taustal.
Mida tasub järgi vaadata? Seda, kuidas viimasel minutil kõik pallid järve pekstakse, et aega venitada.
Flora - Narva Trans 1-2
Külm dušš Pijpersile, kelle poisid põrkuvad vastu tugevat ja organiseeritut Kreenholmi seina. Teine nädalavahetus järjest A le Coqil on Narva veelgi enam mängu sees ning väravad mõlemal poolajal ei jäta kodumeeskonnale šanssigi. 87. minuti Sappineni värav ei muuda lõpuks midagi.
Mida meenutada? Seda, kuidas Kovb üritab ikka ja jälle Griezmann olla. Vahel õnnestub see tal ka mänguliselt.
Pärnu Vaprus - Tartu Tammeka 1-1
Jälle on tartlased hädas, sest ei oska nõrgemate vastu rünnata. Ja mingi hetk jäävad hoopiski kaotusseisu, kuna Saarts karistab neid kastijoonelt tugeva nurkalöögiga ära. Seekord vajub Pärnu aga veelgi rohkem ära ning Kiidron lööb peaga viigivärava napilt enne mängu lõppu.
Paide Linnameeskond - Nõmme Kalju 4-1
Paide võtab end lõpuks kokku ja teeb hooaja parima mängu. Ja seda isegi siis, kui Kalju juba 3. minutil Liliu väravast ette läheb. Iyede näitab, milleks teda (Kesk)-Eestisse toodi ning lööb hat-tricki.
Leave a comment:
-
See pole päris tavapärane treeninglaager vaid ühe konkreetse mängu ettevalmistus. Kutid viiakse tavaelu segavatest faktoritest välja ja üheskoos valmistutakse eelolevaks kohtumiseks. Kalju on aastaid seda Tehvandil teinud, seekord tehti Haapsalus. Flora vist oli Hollandis seekord kui ma ei eksi. Tegelikult suures vutis on see suht tavapärane nähtus ka suuremate liigamängude eel.
Leave a comment:
-
Enne euromänge on liigas nii alati 2-3 nädalane paus, mis on piisav aeg igasugusteks laagriteks. Kuigi treeninglaagri mõiste kui selline on üldse jabur minu meelest.
Point jääb ju ikka samaks, laias laastus ei mängu euromängude puhul need puhkusepäevad liiga suurt rolli. Küll aga muutuks liigas mõneks vooruks seis potentsiaalselt huvitavamaks.
Aga olgu, see on maailmavaate erinevuse küsimus pigem. Tänud, et arutleda viitsisid.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: