Soovin teada, kas Costa Morais on meile tunud kui Liliu?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
PL Fantasy
Collapse
X
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustSoovin teada, kas Costa Morais on meile tunud kui Liliu?
Muide: kui vajutad mängija info peale, kuvab täisnime, pilti, klubi, positsiooni ja sünniaega.Last edited by Kasper; 28.02.18, 20:18.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustVajuta "Liigad". Seal on kaks varianti: "Liitu sõbraliigaga" ning "Lisa uus sõbraliiga". Kui sõber on liiga teinud, küsi talt koodi ja liitu esimest varianti kasutades. Kui tahad ise luua seda, siis kirjuta liiga nimi ja jaga koodi sõpradega, keda soovid liigasse kutsuda.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Kui ma teen tiimi jne. Kas ma siis olen kohe juba kuskil üleüldises liigas või ma pean liituma kellegi konkreetse liigaga või mis süsteem seal on ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Andres. Vaata postitustKas penalti või karistuslöögi teenimine, mis realiseeritakse otse, toob ka punkte (nagu EPL ja UEFA fantasys)? N-ö assist/väravasööt, juhul kui väravalööja pole sama kelle vastu viga tehti.
Kommentaar
-
Üldtabelisse lähed ikka kirja, aga võid lisaks ka mingi sõbraliigaga liituda, et noh põnevam oleks või nii.
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustKui ma teen tiimi jne. Kas ma siis olen kohe juba kuskil üleüldises liigas või ma pean liituma kellegi konkreetse liigaga või mis süsteem seal on ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustKui ma teen tiimi jne. Kas ma siis olen kohe juba kuskil üleüldises liigas või ma pean liituma kellegi konkreetse liigaga või mis süsteem seal on ?
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar