on ikka küll
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
PL Fantasy
Collapse
X
-
Algselt postitas purgeenius Vaata postitustMinu Sorga ostuhind on 8,3 ja praegu tahan ta välja vahetada (hind hetkel 9,0), siis annab fantasy tagasi ainult 8,3 punkti.
Kas ei peaks hetkehinna tagasi andma, et kasvult kasu saaks lõigata?
Mängijate hinnad võivad hooaja kestel muutuda sõltuvalt mängijate esitusest. Iganädalaselt tõuseb 10 enim ostetud mängija hind 0,1 väärtuspunkti võrra. 10 enim müüdud mängija hind langeb vastavalt 0,1 väärtuspunkti võrra.
Mängija müügihind võib erineda ostuhinnast. Kui müügihind on suurem ostuhinnast, siis rakendatakse teenitavale kasumile müügilõivu, mis on 50%. Näiteks kui mängija maksis ostes 6 punkti ja müües on tema väärtus 8 punkti, siis teenid müügi eest mängijalt 7 punkti.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Sorga hinda näitab mul kuval 8,1 tõesti jah. ja praegune hind on tal 9,0. Kui ülemineku teen saan seega tagasi 8,1.
Et siis mega kehv tehing oleks ta maha lükata näiteks kaheks vooruks, sest tagasi ma teda võtta ei saaks uue hinna tõttu. Suht loll reegel ju
Aga tänud vastuse eest. Arusaadav!
Kommentaar
-
Algselt postitas purgeenius Vaata postitustSorga hinda näitab mul kuval 8,1 tõesti jah. ja praegune hind on tal 9,0. Kui ülemineku teen saan seega tagasi 8,1.
Et siis mega kehv tehing oleks ta maha lükata näiteks kaheks vooruks, sest tagasi ma teda võtta ei saaks uue hinna tõttu. Suht loll reegel ju
Aga tänud vastuse eest. Arusaadav!
Reegel küll loll pole ja mängjate hinna muutumine ülesse/alla poole vastavalt mängja esitustele on täitsa normaalne.
Lihtsalt tuleb teha valikuid.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustAga mängija väärtuse muutumise graafikut endiselt ei ole. See on asi mida ma juba 2 aastat tagasi küsisin ja tänavuseks hooajaks lubati.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMobiilne versioon.
Kuidas mängijaid vahetada (pingilt tuua koosseisu). Olen hädas.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustSee koosseis mis ma nüüd selles voorus salvestan kehtib ka mängudes mis peetakse tänu euromängudele hiljem?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustEi. Sel nädalal on kolm mängu. Punkte toovad ainult nende kuue satsi mängijad.Ei saa 11 meest kokkugi, heal juhul 8
Kommentaar
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustHahaa, selge, siis mul ikka väga hapud loodEi saa 11 meest kokkugi, heal juhul 8
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustPean ise ka üleminekuid tegema hakkama, et väljakule mehi saada. Aga no kui euroedu tõttu muudetakse PL kalendrit, elab üle vast.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar