Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Fantasy mäng põhineb jalkaliidu statistikal ja kahjuks sellise statistilise näitaja üle arvet ei peeta. Seetõttu ei saanud me seda ka punktiarvestusse sisse võtta.
Nüüd on vist punktid natuke sassi läinud? Mul on võistkonnas 2 Kalju mängijat (Subbotin ja Sidorenkov), kes kindlasti ka punkte täna tõid, kuid mõlema kohta on juures kommentaar - Mängija ei osalenud mängus.
Nüüd on vist punktid natuke sassi läinud? Mul on võistkonnas 2 Kalju mängijat (Subbotin ja Sidorenkov), kes kindlasti ka punkte täna tõid, kuid mõlema kohta on juures kommentaar - Mängija ei osalenud mängus.
Veel üks täpsustav küsimus - mitu minutit peab mängija mängima, et saada kirja nullimäng? Mul Eino Puri sai algselt nullimängu kirja, kuid nüüd on see siiski maha võetud (eks loogiline ka, ta mängis vaid 9 minutit)...
Veel üks täpsustav küsimus - mitu minutit peab mängija mängima, et saada kirja nullimäng? Mul Eino Puri sai algselt nullimängu kirja, kuid nüüd on see siiski maha võetud (eks loogiline ka, ta mängis vaid 9 minutit)...
Ratnikov raisk, oli vaja tal punast võtta! Kuigi Tuleviku poolehoidjana oli seda mängus väga meeldiv vaadata. Kunagi Tulevikus võiks ka mingi sõbralisti arendusele mõelda. Oma liiga loomise võimalus on olemas, aga see pole päris see.
Kommentaar