Minu meelest jällegi kõik okei, saab hea satsi kokku küll. Lihtsalt hullult peab nuputama, aga see ongi ju fantasy juures see mis köidab.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
PL Fantasy
Collapse
X
-
Ma ei ole selle aasta tiimi küll tõsiseltvõetavalt veel koostanud, aga mu arvates on varasematel aastatel see isegi liiga lihtsalt käinud. Suhteliselt lihtne on olnud kokku saada täpselt see koosseis, mida soovid või siis vähemalt väga suures ulatuses, TOPis kõikide koosseisud väga sarnased ning tulemus sõltub üksikute mängijate panusest ja/või sellest, kellel parasjagu kapteniga veab. Kui kuskilt midagi ohverdama pead ja ka mitte nii glamuurseid valikuid tegema, siis läheb mäng ju sellest ainult põnevamaks. Esmapilgul tunduvad Paide võtmemängijad eelmise hooajaga võrreldes kallimad (ja siis äärte kvalifitseerimine ründajatena), ülejäänud suuremate klubide mängijad peaks samas suurusjärgus olema ja Vassiljev isegi odavam.
aga selle tasemevahe kohta, siis näiteks eelmise hooaja fantasy teine punktitooja ründajate seas tuli Tammekast, viies poolkaitsja Transist, kolmas väravavaht Tulevikust jne, et on võimalik ka alt poolt leida väga kasulikke mängijaid.
Kommentaar
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustOlen ma nüüd loll, aga ma ei leia kusagilt seda coolbeti liiga koodi
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustCoolbeti liiga ongi üldine edetabel. Eraldi liituma ei pea.
Kommentaar
-
Algselt postitas HABE Vaata postitustSeletaga see ära kuidas Paide mängijate punkte 1. voorus arvutatakse? Nad on ainsad, kes 2 mängu mängivad.
Kui Henri Anier teenib Kuressaare vastu 5 ja Legioni vastu 8, siis esimeses voorus teenis ta kokku 13.
Kommentaar
-
Algselt postitas purgeenius Vaata postitustFantasy all v6iks tekkida meeskondade eelvaated. Eeldatavad kooseisudFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Fantasy avanädala tähtaeg pikenes! https://soccernet.ee/artikkel/premiu...adalavahetusse
Ilmselt võib oodata veel mingisuguseid muudatusi. Eks proovime need võimalikult hästi lahendada.
Algselt postitas Solskjær Vaata postitustOskab keegi mängu haldajatest öelda, kui palju oli neid Fantasy mängijaid, kes eelmis(t)el aasta(te)l kõik voorud kaasa mängisid? Pean silmas mängijate arvu, kes tegid kõikides voorudes koosseisu või üleminekute näol oma meeskonnas muudatusi.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Solskjær Vaata postitustOskab keegi mängu haldajatest öelda, kui palju oli neid Fantasy mängijaid, kes eelmis(t)el aasta(te)l kõik voorud kaasa mängisid? Pean silmas mängijate arvu, kes tegid kõikides voorudes koosseisu või üleminekute näol oma meeskonnas muudatusi.
Kommentaar
-
Fantasys sisuliselt kõik mehed (väga üksikud puudu) olemas! Veidi alla kahe päeva tähtajani jäänud. Kisub põnevaks!
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar