Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kuidas viimased 2 vooru lahendatakse?
Kas piirangud mängijate osas (2x per klubi) langevad/suurenevad või peab hoidma mingeid bottom nelja klubide mängijaid jätkuvalt sees, et koosseisu kokku panna? Märkasin lihtsalt, et kõik chipid kasutamata ja peaks siis ehk bench boosti rakendama see voor.
Kas piirangud mängijate osas (2x per klubi) langevad/suurenevad või peab hoidma mingeid bottom nelja klubide mängijaid jätkuvalt sees, et koosseisu kokku panna? Märkasin lihtsalt, et kõik chipid kasutamata ja peaks siis ehk bench boosti rakendama see voor.
MVP oled, väga hea tip. Ma tumba kasutasin piiramatud vahetused spliti alguses ära ja võtsin jõle palju mingeid kahtlaseid kura/tuleviku vendi, lõpp läheb raskeks
Piirangud ei muutu. Kuuest klubist on võimalik kokku võtta 13 mängijat, seega saab hooaja lõpuni ära teha.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Ei lugenud juhendeid ja kiiruga tegin vahetused, aga ma arvasin, et tasuta üleminekuid saab kinnitada peale üleminekute tegemist. Kas on võimalik seda veel muuta? Meil on grupis võistlus ja see on päris valus viga mida teha!
Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
Ootak vastust. Miks nende klubide mängijad ja statistika on ikkagi eemaldatud
Kas on võimalik asi korda fixida?
Juhtisin tähelepanu. Seotud ilmselt sellega, et kuskil andmebaasides on hooajad nö läbi saanud neil. Keegi meelega neid andmeid eemaldanud pole. Ilmselt pooleks jaotatud liiga valmistab praegu Fantasyle veidi muresid.
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Kuidas kavatseb SN käituda, arvestades asjaolu, et praeguseks hetkeks on pooled mängijad puudu ehk mul puudub täielik ülevaade mängijatest ja nende võimalikest väärtustest ning, nagu ma aru saan, täielikud nimekirjad tulevad PL lehele 24h enne mängu algust, st puuduolevad Nõmme Kalju mängijad võivad lisanduda pärast mängupäeva algust?
Kommentaar