320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Narva Trans

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Sillamäe ja Rakvere on Virumaa paremad pojad.

    Kommentaar


      Trans on nähtus omaette. See, millise koosseisuga ja milliste mängudega (ja "mängudega") on püsitud aastaid tabeli ülemises otsas, on pehmelt öeldes miraakel. On ka viimane aeg neil peeglisse vaadata. Ennustasin neile hooaja alguses neljandat kohta, aga olin ilmselgelt liiga optimistlik vanakeste suhtes. Värskendused ei ole toonud neile loodetud efekti ja treener on viisakalt öeldes omadega võsas.

      Ei oleks midagi selle vastu, kui Sillamäe jääks kandma Ida-Viru jalgpallitraditsioone järgmisel aastal ja 2013.aasta hooajal näeksime Meistriliigas nende asemel veel üht kodukeeles rääkivat mansafti. Olgu selleks siis Pärnu või Rakvere, mul savi. Aga Trans esindab hetkel mõnes mõttes paljutki seda, mis on Meistriliigas valesti. Loodame, et metsasanitarid teevad oma töö. Järgmised kaks mängu on Floraga ja viimatimainitute habrast seisu arvestades ei julge sealt küll mingit tulemust huupi pakkuda. Aga fakt on, et kui 12.mail, 22.mail ja 16.juunil mängudelt kolme punktiga riietusruumi ei tulda, võib selle meeskonna suht rahulikult Esiliigasse saata.

      Kommentaar


        On see Narva meeskond mis ta on, aga ikkagi suuruselt kolmas linn Eestis ja vähemalt eelmise hooajani korralik sparringpartner meie tulevikulootustele Viljandis jms mansadele.

        Kommentaar


          Kas Jagudin taas etteotsa pandud või vaid piltide pealt tundub nii?

          Kommentaar


            Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
            Kas Jagudin taas etteotsa pandud või vaid piltide pealt tundub nii?
            Sellel mängul oli Jagudin jah. Sergei Prihhodko pidavat kuskil võistkonnast eemal viibima; koolitusel vms. Aga noh,arvata võib, et ega ta ei naase ka enam. Vähemalt nii sain mina aru Järvela jutust kui ma köögis võileiba tehes seda poole kõrvaga kuulsin.

            Kommentaar


              Tegelikult ei ole Narva olukord väga hull. Ollakse küll viimased aga seoses tehismuru puudumisega on edasi lükatud mängud eeldatavate tagumise otsa meeskondadega keda Trans peaks ülidselt võitma.Flora, Kalju ja Levadiaga on neil ju alati probleeme olnud.

              Kommentaar


                Narva Transi president Nikolai Burdakov nimetab klubi hooaja algust katastroofiliseks ja näeb selles süüd eeskätt väravavahil, aga ka teistel meeskonna liinidel. Samuti peatreeneril ning isegi vutiliidul.


                Suht uskumatu, kuidas süüdi on absoluutselt kõik peale iseenda. Ja nende mängude pealt, mida näinud olen, jääb mõistetamatuks, miks just väravavahist patuoinas tehtud. Pigem on Malkov päästnud meeskonda hullemast.

                Kommentaar


                  Algselt postitas mazz Vaata postitust
                  http://www.soccernet.ee/burdakov-suu...-jalgpalliliit

                  Suht uskumatu, kuidas süüdi on absoluutselt kõik peale iseenda. Ja nende mängude pealt, mida näinud olen, jääb mõistetamatuks, miks just väravavahist patuoinas tehtud. Pigem on Malkov päästnud meeskonda hullemast.
                  Täpselt minu mõte! Ei imestaks kui Burdakov ei olegi olnud varasemate pettuste taga, ta lihtsalt ongi nii sinisilmne rumaluke olnud.

                  Kommentaar


                    Jalkaliit on süüdi, et pole neile treeningtingimusi loonud. No tere hommikust, täielik naljanumber.
                    I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

                    Kommentaar


                      Algselt postitas mazz Vaata postitust
                      Ja nende mängude pealt, mida näinud olen, jääb mõistetamatuks, miks just väravavahist patuoinas tehtud. Pigem on Malkov päästnud meeskonda hullemast.
                      Eks see väravavaht on olnud neil ikka ebakindel küll, aga teda ainsana ebaedus süüdistada on muidugi väiklane. Aga no patuoinast ja vabandusi kehvale hooajale on vaja leida.

                      Naljakas on muidugi see, et kogu maailm on süüdi, aga temal isiklikult ei lasu üldse mingit vastutust.
                      "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

                      Kommentaar


                        Mingi kibestumus Burda ja Pohla vahel tehtud suusõnalistest lepetest, mis pole realiseerunud?

                        Naljakas muidugi. Ei mäleta, et Dugan oleks oma mansat või EJL-i süüdistanud... Trans on nendega võrreldavas seisus praegu märksa tõhusama manschafti juures, see keerab asjale veel absurdivinti peale.

                        Kommentaar


                          Ega selle pundi Meistriliigast välja kukkumine paha ei teeks. Pole seda hetkelist võistkonda kellegile peale Burdakovi vaja. Varasemalt täitis vaid sparringupartneri rolli teistele esiotsa klubidele.

                          Kommentaar


                            Kui hetkel vaadata Transi mängu ja tabeliseisu, siis kas euroopas tehakse Eesti klubijalgpalli maine ikka täitsa maha? Kui suur üldse on kahemängu kokkuvõttes ,suurim kaotus euroopa mängudest ,ning kas see rekord hetkel on ka Transi käes?
                            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                            Ott Järvela

                            Kommentaar


                              Mõttetud lubadused matta EJL raha kusagile, kus vastupidiselt Eesti vutile eelistatakse kaasa elada Vene vutile ja kohalike lemmikklubi Leningradi Zeniit.

                              Kommentaar


                                Relegeeritakse see Trans jee, unistustes ehk. Kui Tallinna Kalev v.a. on seni mängitud vaid profiklubidega, amatööridelt võetakse sellegipoolest kõigilt regulaarselt 3p ja lõpetatakse hooaeg viienda, halvimal juhul kuuenda kohaga.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X