Algselt postitas eestimees
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Narva Trans
Collapse
X
-
Kes teab mis tuju Floral on... Kui nad tahavad, eks nad siis ka saaksid. Loodan et jääb märkamata neil ta, sest Dubõkin on tõesti hea mängija :PAlgselt postitas Amadeus Vaata postitustDubõkin on korra juba Flora süsteemis liikund, vaevalt küll et ta tagasi läheb
Kommentaar
-
Muuseas, mitte ainult... Vladislav Ivanov ja Dubõkin palju vahetavad kohti. Aegajalt võib neid segaminigi ajada :P suhteliselt sarnase mängustiiliga need, aga Dubõnikil suht metsik kauglöökAlgselt postitas eestimees Vaata postitustdubõkinil on ikka päris hea tehnika..see flora vasak kaitsja ei saand üldse hakkama 1 poolajal alles siis kui bärengrub talle appi tuli rahunes dubõkin, lootust andev mängija ja hea triblaja
Kommentaar
-
Ega keegi ei tea mis kellaks selgub kas täna tuleb lahing või ei?Algselt postitas manpe Vaata postitustnii see lumi seal pesitsebki
mainiks siis veel nii palju, et hetkel sajab lund nii palju, et ma tõsiselt kahtlen kas homme saab mängu pidada
Kommentaar
-
Algselt postitas gianluca Vaata postitust5-1 61. Aleksandr Dubõkin
Lõppseis siis 6:1Olen see kes olen
Kommentaar
-
Super !
mitu mitu aastat 4-ndal kohal, siis järsku kolmas, ja nüüd teine
Järgmine hooaeg siis meistriks 
Keegi teab suur see auhinnaraha on hõbedale ? Et kui mingi suurem summa, siis võiks soetada paar tegijat ning võimaluse korral ka staadionit korrastada
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar