Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Jah kitty. ma olen susse sügavalt armunud ja ma lausa jälitan sind,niiet ega ei maksa sillamäel väljas käia enam,eriti veel nüüd kui ööd pimedad ja tänavad on libedad
sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
HATE ,kas sa oled mu sabarakk?igale mu postitusele vastad kenasti.Ma olen Eestlane ja mul on sygavalt savi mis rahvusest toetaja,m2ngija klubil on! Sulle peab selle p2he taguma,et aru saaksid v?MUL ON YKSTASK6IK ,KAS SA OLED VENE,VALGEVENE,SAKSA,EESTI,AAFRIKA,UKRAINA,LEEDU,K OREA RAHVUSEST p6hiline,et oleks p6nev jalgpall ja sh toetajad.
Kui sa elad Sillamäel siis sa ei saa eestlane olla. Seal elavad ainult tiblad.
Mnjah, tundub, et Burdakov ei olnud ikkagi väga rahul Ratnikovi tööga. Minuarust võttis Trans selle koosseisuga maksimumi, mis võtta andis.
No ja nüüd muidugi lahkuvad ka Ratnikovi pojad tõenäoliselt, Tarassenkovi seostatakse Sillamäega. Ühesõnaga, Bondarenkol küll kerge olema ei saa.
Samas Bondarenko lahkus ju keset hooaega Transist Soome.Siis oli mingi aeg töötu. Ja nüüd tagasi Transis
Osad mängijad on juba lepinguid pikendanud ja osad mõtlevad veel
Samas Burdakov lahkus ju keset hooaega Transist Soome.Siis oli mingi aeg töötu. Ja nüüd tagasi Transis
Osad mängijad on juba lepinguid pikendanud ja osad mõtlevad veel
Sinu jutust järeldub, et Ratnikov oligi mõeldud ühe-aasta projektina?
Aga ega Transil midagi kergemaks küll ei lähe. Ida-Virumaa kontekstis on Sillamäe vist mängijatele juba atraktiivsem valik kui kauaaegne lipulaev Trans.
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Aga ega Transil midagi kergemaks küll ei lähe. Ida-Virumaa kontekstis on Sillamäe vist mängijatele juba atraktiivsem valik kui kauaaegne lipulaev Trans.
Taibukas oled
Oligi " ühe-aasta projekt "
Kui too inglane meile ei tule võiks ju Ratnikov meile tulla
ta häää treener ju
Ratnikovil oligi Transiga vaid ühe aastane leping.Eks paistab mis mees edasi tegema hakkab
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar