Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Narva Trans
Collapse
X
-
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitanud kasutaja taku* pooltEga butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.Kommentaar
-
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.Kommentaar
-
Vigastas kätt, mängis küll veel seejärel mõned minutid, aga tuli siis tugeva valugrimassiga ja kätt hoides vahetusse. Pakuks, et võib vabalt mingi murd või mõra olla.
e: murdis kahjuks käeluu, teatab klubi.armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
-
Olen ise ka mängu ajal käeluu murdnud ja mängisin edasi, kuna vahetusi polnud. Iga pingutus oli väga valus, isegi kui näiliselt käsi ei kasutanud. Ei soovita kellelegi.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Eks ta sõltub kuidas sul mis katki läheb. Eelmisel Soccerneti fännikal sai esimestel minutitel kämblaluu murtud, ent kannatas siiski kuidagi turniir lõpuni toksida. Samas ega fännide pusimist ja meistriliigat ei kannata muidugi võrrelda. Premium liigas, vaatamata nimele, keegi sulle ilmselt tuimestuseks õllerüübet ei anna.
Kommentaar
-
Ma loodan, et Denis Poliakov saab vooru assisti eest ikka statistikasse märgitud.Kommentaar
-
On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar