Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Narva Trans
Collapse
X
-
Täna oli juba näha ka Gruznovil et vanus tuletab meelde mis number on..kiirus pole see aga temast teeb hea ründaja et tal seda krdima võitlusvaim on kõrge ja soov väravaid lüüa ning füüsiliselt on tipptoppKommentaar
-
Gruzja statistlisi näitajaid vaadates paneksin ma ta Eesti Meistriliiga kõigi aegade parimaks ründajaks. Paneb ikka tõesti imetlema tema oskus oma võimalused ära lüüa. Võib vaid oletada ,et kui Gruznovil oleks eestii kodakondsus siis palju ta koondise eest oleks väravaid löönud.
Ja ei ole see kiirus midagi veel kadunud ,kui eile jooksis poole nooremal Roopsil eest ära . Nüüd ,kus ma lõplikult olen veendunud ,et Flora sel aastal kullaheitlusse ei sekku ,hoian selles võitluses rohkem pöialt Transile ,kui Levadiale. Kindlasti aitab nende võit kohaliku jalgapalli arendamisele kaasa.
FCF ForeverKommentaar
-
Vaadake tänaseid publikunumbreid Narvas !!!! 1500 !!
Ei teagi kas sel aastal keegi peale Narva enda neid numbreid ületab? Seda võiski arvata,sest üks mu tuttav narvakas ütles ,et kui Trans saaks kodus Eurosarja mängida siis tuleks vähemalt 5000 inimest vaatama.
Seal linnas ikka jalgpalli armastatakse ,kahjuks ei saa linnavõimud sellest veel aru .Vene inimese jaoks on ka Eesti kodune jalgpall natuke igava võitu.
Igatahes meeskond oma publikut ei petnud ja võttis tugevalt vastaselt punkti.FCF ForeverKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar