Algselt postitas budu
Vaata postitust
Selle aasta kõige ägedama emotsiooni pakkus aga Premium liiga 3. vooru mäng Tulevik - Tallinna Kalev Viljandi kunstmurul. Mäng algas kell 13.00. Tegime Tartust koos tüdruksõbraga väljasõidu. Enne mängu käisime Fellinis söömas, siis parkisime auto sinna "säästutribüüni" juurde ära. Läksime ostsime küll piletid ära, aga mängu läksime vaatama järvepoolse aia taga olnud suure lumehunniku otsa. Tüdruksõbrale, kes üleliia jalkat ei jälgi, meeldis see väga, sest ta ei olnud kunagi kuulnud, kuidas mängijad omavahel suhtlevad. Eriti avaldas muljet, kuidas Nõmm enda kaitseliini juhendas. Väiksed asjad ühesõnaga, mida muidu vb enam ise ei hindagi. Saito sai selles mängus juba 27.minutil punase, aga Tulevik suutis ikka võita. Pärast mängu selgus, et tüdruksõbra vennalt laenatud tagaveoline ja lamellrehvidega BMW oli lumehange kinni jäänud ning 3 kohalikku kutti tulid mulle appi, et auto välja lükata.
Huvitavaid mänge on palju olnud. See Flora - Levadia, kus Dudarev viimasel sekundil viigistas. Flora - Kalju 3-3, Volkovi show Levadia vastu. Aga detailselt jäävad ikka meelde sellised, mis on seotud mõne väljasõiduga vms. Ma arvan, et seda mängu meenutan ma veel aastaid. Suvaline Manchesteri derby ununeb päevaga.
Seega minu jaoks on aasta mäng 10.03 toimunud kohtumine Viljandi Tulevik vs Tallinna Kalev Viljandi kunstmurustaadioni kõrval lumehange otsas.
Leave a comment: