Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2018

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• urmar
    replied
    Ma teen oma tööd nii operatiivselt, kui võimalik, et äkki inimesed siiski jälgivad mänguseise EJL lehelt, et saaks kiiresti ka väravalööjad teada, sest futbol24, flashscore jt väravalööjaid ise ei sisesta. See on EJL-i ainus trump, sest ejl ei saa konkureerida saitidega, kes igal mängul kohe tulistavad, kui pall väravasse lendab.

Aga kui käib samaaegselt 9 mängu (ja neist 7 ei ole telepildis nähtavad), siis lihtsalt ei saa talitada nii, et ootad 30 sekundit ja siis hakkad helistama Ajaxi mängule, sest sealt ei järgnenud värava tühistamise signaali. Vaata Romario nende mängude protokolle, siis näed, et samal ajal löödi mujal veel nii mõnigi värav.

Ütleks nii, et üle 90% väravainfost on futbol24-s korrektne, 10-st tühistatud väravast tühistavad nad ka ise vähemalt 8, pigem 9, enamasti aga kõik. Eksimise % on seega 0-1-2. Sinu soov oleks, et ma selle võimaliku 1-2% pärast jätaksin väravainfo sisestamata, sest kordan veelkord, toimus 9 üheaegset mängu ja igale poole ei saa samal ajal helistada.

Ei aita ka variant, et inspektorid ise helistavad, sest see ajab olukorra veel rohkem sassi, ka sõnumite saatmine ei ole lahendus, sest aega lihtsalt napib. Kuna ejl info on ühtlasi ka mängu protokoll, siis ei sobi ka variant, et erinevatel staadionitel täidaksid protokolle erinevad inimesed. See EBL on kõige lõpuks siiski vaid tugevuselt kolmas Eesti liiga, ei tule sinna niipea ka väravajoone tehnikat.

Muide ilmselt reedel, kui ma nüüd ei eksi, juhtus ühel mängul kummaline olukord: toimus 2 Eesti liiga mängu, kus futbol24 kuulutas, et värava lõi Kalju meeskond, samal ajal flash väitis, et värava lõi T.Kalev U21 meeskond, või oli vastupidi, see polegi tähtis. Alles vaheajal parandati info. Järeldan sellest et flashimees oli ilmselt Maarjamäel, jälgis telefonist Pärnu mängu ja ajas sassi mängud kus värav löödi.

Kuigi nad tegutsevad kavalalt, ühes panevad väravalööja eesnimega, teises aga vaid eesnime esitähega.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Ausõna, mul on isegi heameel, kui keegi viitsib osutada vigadele, kahjuks ei panda neid tihti tähelegi, nagu näiteks ühele apsule, mis Tulevik-Flora protokollis 2 päeva oli, kuni täna lõuna paiku õigeks muutsin. Lihtsalt romario ja telekavaataja kasutasid juhust ja tegid isikliku vimma tõttu sääsest elevandi ja nautisid seda.

Karistada ülejäänud Fantasy-mängijaid mingi telekavaataja pärast poleks eriti aus ega õiglane, seega püüan edaspidi tulla vastu Darethi soovile.

PS: lisasin ka puudunud söödud, kasutades Soccernetis olevat infot, mis ilmselt ka õige on.

PPS: vabandused neile, kes liigagi kannatlikud olema pidid.
    Pannakse ikka tähele, lihtsalt vahel, kui võib kindel olla, et taoline viga parandatakse ära, siis pole vaja sellele osutada. Aga püüa edaspidi darethi soovidele vastu tulla, jah. Oleme tänulikud!

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Nojah. Ma lihtsalt vihjasin, et su töömeetod ei ole mõistlik (s.t. et 30 sek ootamisega ei kaota operatiivsusest miskit, küll saab aga kinnituse, kas reaalselt ka värav kirja läks). Nüüd selle najal jonnida on muidugi fantastiline tase. Eksimine on inimlik, aga full retardi minek, mida sa regulaarselt presenteerid, ei ole küll kuidagi vabandatav. Tulles just nädalaselt vutipuhkuselt, kus kogu elu käib vuti ümber, on taaskord meeldiv näha milliste probleemidega me siin silmitsi seisame.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Ausõna, mul on isegi heameel, kui keegi viitsib osutada vigadele, kahjuks ei panda neid tihti tähelegi, nagu näiteks ühele apsule, mis Tulevik-Flora protokollis 2 päeva oli, kuni täna lõuna paiku õigeks muutsin. Lihtsalt romario ja telekavaataja kasutasid juhust ja tegid isikliku vimma tõttu sääsest elevandi ja nautisid seda.

Romario on hetkel ilmselt närvivapustuse äärel, sest Kalju võib teha ajalugu, lõpetades hooaja kaotuseta ja teisel kohal, tema saab oma vitsasid tunda laupäeva pärastlõunani. Karistada ülejäänud Fantasy-mängijaid mingi telekavaataja pärast poleks eriti aus ega õiglane, seega püüan edaspidi tulla vastu Darethi soovile.

PS: lisasin ka puudunud söödud, kasutades Soccernetis olevat infot, mis ilmselt ka õige on.

PPS: vabandused neile, kes liigagi kannatlikud olema pidid.

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Näpukaid tuleb ikka ette, tean seda omast käest aga....
    mul ausalt öeldes savi, kas protokoll muutub ametlikuks päev-kaks-kolm hiljem või kohe aga sealne info peab olema täpne ja kontrollitud, alates publikuarvust kuni assistideni.
    Hiljem ametlikes protokollides parandusi teha on saatanast.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Eksime tööl, saame kritiseerida, solvume, tõmbume äärmusesse.

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Palun järgmisel hooajal operatiivset avaldamist. Kes teeb, sel juhtub.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Võlgnen vist väikese selgituse. Olen nüüd juba peaaegu 13 aastat avaldanud erinevaid vutitulemusi rõhutatult ikka eelkõige operatiivsusele, mis on toonud kohati ka ekslike tulemusi, mida tavaliselt siiski keegi osutama pole hakanud. Oma rumalusest eeldasin, et saadakse aru, et kiirustades ikka juhtub.

Aga võta näpust, ilmselt siiski lihtsalt ei satutud nägema, tuleb välja. Nüüd siis juhtus hiljuti selline lugu, et umbes 15 minutiks läks kirja vale hetketulemus mängus Ajaxi ja Vändra Vapruse vahel. Ja Romario võttis siis selle ikka põhjalikult ette, valades krokodillipisaraid, et mida küll tundis Vändra fänn, kes arvas, et nad võidavad, aga tegelikult jäi mäng 0:0 viiki.

Ja sellest haaras suurima naudinguga kinni näiteks Telekavaataja. Üritasin küll selgitada, et samal ajal toimus 9 mängu ja vähemalt lõpptulemus valesti kirja ei läinud, aga see neid ei lepitanud. Kuna foorumiüldsus oli kõige sellega vaikivalt nõus, siis mõtlesingi, et olgu eelkõige ikka täpsus. Protokollid kontrollin nagunii pärast fotode saamist samal õhtul üle, olgu siis ka söödud ametlikke kanaleid pidi, lihtsalt väikese vahega, et neid enne kirja ei pane.

Seega kuni hooaja lõpuni saate näiteks mängusööte viivitusega. Õnneks vaid 1 voor ongi jäänud. Eks järgmisel hooajal hakkan siis neid jälle operatiivselt avaldama, kui seda ikka soovitakse.

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Nüüd ootan lihtsalt söötude puhul ametlikku infot, ei hakka kontrollimata infot lisama.
    Kellelt tuleb ametlik info?

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Ja siis kinnitad väravasöötudeta protokolli ka ära, et äkki võib veel valesti minna?
    mina neid üldjuhul ei kinnita.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    ajasid siin kiusujuttu, kui ma ühel mängul valeskoori avaldasin. Nüüd ootan lihtsalt söötude puhul ametlikku infot, ei hakka kontrollimata infot lisama. Äkki läheb jälle valesti.
    Ja siis kinnitad väravasöötudeta protokolli ka ära, et äkki võib veel valesti minna?

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Ma arvan mingi hetk kasutaja urmar teeb mingi nalja või toob mingi paralleeli kellegi tegemata töö üle ja kõik on chill...

Samas keegi võib olla puhkusel ka või on mingi loogiline seletus.
    ajasid siin kiusujuttu, kui ma ühel mängul valeskoori avaldasin. Nüüd ootan lihtsalt söötude puhul ametlikku infot, ei hakka kontrollimata infot lisama. Äkki läheb jälle valesti.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Kasper Vaata postitust
    Seal lõpetati reaalajas söötude märkimine ära. Miks, ma ei tea. Tagantjärgi ongi asju esialgu puudu jäänud, aga hiljem siiski lisatud.
    Algselt postitas dareth Vaata postitust
    Nüüd peabki Soccerneti foorumi kaudu söötjaid liidule ette söötma hakkama või on see ikkagi kellegi tööülesanne?
    Ma arvan mingi hetk kasutaja urmar teeb mingi nalja või toob mingi paralleeli kellegi tegemata töö üle ja kõik on chill...

Samas keegi võib olla puhkusel ka või on mingi loogiline seletus.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Kusjuures nende assistidega viimased 3-4 vooru on selge taandareng toimunud. Minu meelest vähemalt.
    Seal lõpetati reaalajas söötude märkimine ära. Miks, ma ei tea. Tagantjärgi ongi asju esialgu puudu jäänud, aga hiljem siiski lisatud.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Täielik pohhuism, 35. vooru protokollid on ametlikuks tehtud aga assistid pooleldi puudu.

Hooaja lõpp, saaks juba kiiremini kaelast ära.
    Krt, isegi selles valdkonnas on tunda, et 36 vooru käib meil üle jõu.
    Kusjuures nende assistidega viimased 3-4 vooru on selge taandareng toimunud. Minu meelest vähemalt.

Leave a comment:

Working...
X