Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2018

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Jeti88
    replied
    Algselt postitas Drogba Vaata postitust
    Kas siis tulemas ka veel selle teema kohta pressikonverents või nüüd juba maha rahunetud?
    Mis siin ikka jaurata kui kõiki reegleid on järgitud ja mängijad ise jooksevad klubist laiali.

Leave a comment:

• Drogba
    replied
    Algselt postitas NõmmeKaljuFC Vaata postitust
    NB! Homme kell 19.00 kohtub Nõmme Kalju Hiiu staadionil Paide Linnameeskonnaga. Kuna Ott Järvela artikkel oli pealiskaudne, siis kaalume järgmise nädala esmaspäeval antud teemal põhjalikuma ja ülevaatliku pressikonverentsi andmist.
    Kas siis tulemas ka veel selle teema kohta pressikonverents või nüüd juba maha rahunetud?

Leave a comment:

• peters
    replied
    Algselt postitas Hubert Gruber Vaata postitust
    Üldiselt on reegel,et inside infot a foorumis ei jagata,aga kuna Kalju jüngrid valetavad siin nii palju siis eks si..t hakkab keema, nii-et kaabut kergitades, siis 2012 lõpus tekkis Kalju ja Keni vahele tõsine ora lubatud ja saamata jäänud preemiarahade pärast .

.
    Koogas ka vist loobus mingite preemiate mittemaksmise pärast.

Leave a comment:

• Hubert Gruber
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    Ausalt öelda ma ei tea Eesti jalgpallist peaaegu mitte midagi, aga no sorry, su jutt kõlab debiilselt. Mees mängis 3 aastat peale tülliminekut samas klubis edasi? Ise ka ususd?
    1. Kui sa ei tea midagi siis ära räägi !
    2. Ma tean ja räägin .

Mis puutub siia, et ta mängis edasi .

Mängis edasi seetõttu, et ei olnud võimalik lihtsalt enne 2016 välja minna .

Algul oli seotud closed contract Kaljuga ja 2015 alguses ei olnud head pakkumist, mis teda rahudaks .

Kui Sul on pere ja väike laps on vaja toita ning sinu töökoht on jalgpallur ning tänu Bosmani reeglile sa oled suletud süsteemis, siis sa antud töökohal ju jätkad . Kas Su tuju on s..t või aga pere on vaja toita .

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas Hubert Gruber Vaata postitust
    Üldiselt on reegel,et inside infot a foorumis ei jagata,aga kuna Kalju jüngrid valetavad siin nii palju siis eks si..t hakkab keema, nii-et kaabut kergitades, siis 2012 lõpus tekkis Kalju ja Keni vahele tõsine ora lubatud ja saamata jäänud preemiarahade pärast .

Algne küsimus fcfl...poolt oli väga asjalik ja see on mõttekoht Kalju juhtkonnale ,aga pakun ,et neile on see pohhui,seda näitab vähemalt ajalugu , loodame tulevikus kõik muutub - ise ka ei usu muidugi seda.
    Ausalt öelda ma ei tea Eesti jalgpallist peaaegu mitte midagi, aga no sorry, su jutt kõlab debiilselt. Mees mängis 3 aastat peale tülliminekut samas klubis edasi? Ise ka ususd?

Leave a comment:

• Hubert Gruber
    replied
    Algselt postitas Stok
    Ok, selge pilt. Mul pole siseinfot, jäi mulje, et Ken oli läbi ja lõhki kaljukas, ehkki Flora kasvandik.

Algne küsimus fcfl...poolt oli väga asjalik ja see on mõttekoht Kalju juhtkonnale ,aga pakun ,et neile on see pohhui,seda näitab vähemalt ajalugu , loodame tulevikus kõik muutub - ise ka ei usu muidugi seda.

Leave a comment:

• Hubert Gruber
    replied
    Algselt postitas Stok
    Mul on täielik blackout ja nimi ei tule meelde, aga see duud, kelle isa viskas saltoga aute?
    Küsi Keni käest, mis ta arvab sellest Kaljust ja ta vastab Sulle ,et ta saadab selle Kalju fucki r..sk . Kogu point ongi selles Kalju enda käitumisemustris - omadega käitumisel . Öeldakse ,et svoix ne brocajut, aga Kaljus jumaldakse vastupidiselt võõraid ja mitte omasid . Seal on sisemised probleemid ja alati olnud mitu meeskonda ühes meeskonnas .

Okay sellel aastal on tõenäoliselt suudetud kokku saada 11 -13 , kes hoiavad enam vähem kokku , aga kasvõi eelmisel aastal oli 3 tiimi ühes.

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Algselt postitas Stok
    Mul on täielik blackout ja nimi ei tule meelde, aga see duud, kelle isa viskas saltoga aute?
    For all those people who find it more convenient to bother you with their question rather than to Google it for themselves.

ja kui poega mõtled, siis Ken Akerta

Leave a comment:

• atsetoon
    replied
    minu 2 senti: Vahet pole milline õhkkond Kaljus, Levadias või Floras valitseb, mõned aastad tagasi võeti jabur reegel vastu ja tehti seda "Eesti jalgpalli arengu hüvanguks". Praegune olukord onju ilmselgelt arengut pärssiv ja ma olen kindel et Vestide dünastia saab ise väga hästi sellest aru, sest vähemalt vanameister ei ole ju rumal inimene. Lahendus oleks lihtne, tühistagu see persse kukkunud KTMi reegel ära ja ostku terved "akadeemiad" kokku kui huvi on. Praegu jätab maksimaalselt silmakirjaliku ja "mine persse Kuno" maigu juurde. Küsimus on kui kaugele süsteemivälised klubid asjal minna lasevad enne kui pille kokku hakatakse pakkima?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
    ������ Aina paremaks läheb. Autism süvenes jàlle ?
    Sorry sa lihtsalt ei meeldi mulle mitte midagi isiklikku

edit: ma saan rahulolu ka kui ma saan sulle midagi vastu öelda

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Vandenõuteooriad vandenõuteooriateks, aga vähemalt sellel vennal on enda arvamused ja seisukohad erinevalt sinust, kes on täielik limusk, kellel puuduvad enda reaalsed seisukohad ja arvamused ja, kes kireb lihtsalt kaasa, mida suur süsteem ette söödab.
    😂😂😂 Aina paremaks läheb. Autism süvenes jàlle ?

Leave a comment:

• hipper
    replied
    kalju ei hinda noori, floora ei hinda vanu, levadia on kuskil vahepeal.....see ei ole ju uudis

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    ������ Ära vaata neid Hando videosi.
    Vandenõuteooriad vandenõuteooriateks, aga vähemalt sellel vennal on enda arvamused ja seisukohad erinevalt sinust, kes on täielik limusk, kellel puuduvad enda reaalsed seisukohad ja arvamused ja, kes kireb lihtsalt kaasa, mida suur süsteem ette söödab.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Miks noored lahkuvad, sest tra seal on selline onupojapoliitika, et oled Floras saad koondisesse??? Äkki sellepärast kurat ava ükskord oma silmad lol
    😂😂😂 Ära vaata neid Hando videosi.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Aivar Pohlaku klubi? EJL ?

Pürg ja Vlasi ise ju ütlesid, et lepingut ei pikendata ja lubati mujalt uurida. Kes selles siis süüdi on ? Liit peaks äkki tegema kolme tippklubi vahel mängijate liikumis keelu. Muidu kellegil tekib tunne, et teine tiim meelega(kogematta vast ei ostetagi?) ostab mehi üle. Olgu selleks siis KTM, välismängija või veteran.

Kalju peaks siiski iseendale otsa vaatama ja küsima miks noored lahkuvad. Kui Kalju ise neid ei taha, miks nad ei võiks ja ei peaks tahtma jätkata teises Eesti tippklubis ?

Kas väiksed klubid peaksid ka hädaldama, kui suurkolmik neilt mängijaid ostab ? Sihipäraselt ostate meie paremadmehed kokku, et me ei saaks kunagi nii kõvaks kui teie. Pigem mitte.
    Miks noored lahkuvad, sest tra seal on selline onupojapoliitika, et oled Floras saad koondisesse??? Äkki sellepärast kurat ava ükskord oma silmad lol

Leave a comment:

Working...
X