Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Premium liiga 2018
Collapse
X
-
Tänasest alustab Soccernetis uus jalgpallisaade "Silm peale!", mille fookuseks on Premium liiga. Neljapäeviti kell 21. https://soccernet.ee/artikkel/uus-sa...ale-silm-peale
-
Mattias Männilaan sai enda nimele omalaadse rekordi.
Ta on esimene mängija, kes on ühel hooajal skoorinud FC Flora eest Meistriliigas, Esiliiga A-s ja Esiliiga B-s
Vastavalt siis Flora, Flora U21 ja Flora U19 eest.
Leave a comment:
-
Ei, ma ei nimetaks seda klassikaks. Ma nimetaks seda kuradima tegemata tööks, kuradima sitahädad. Sul on 20 juubel ja sul on 130 inimest vaatamast mängu. Ma ei tea, võib-olla ma tahaks rohkem näha aga see on piinlik as hell, mis ma nägin. Ma ei tea, mida türa seal Leva turundusosakonnas tehakse aga see on hullem, kui enamus madalama liigade tiime. häbi, mis häbi.Algselt postitas Shparkz Vaata postitustKlassikaline Levadia ju.
Ja siinkohal, türa küll, see on küll ammune probleem aga ma võtaks kõik Leva rahad ära, mis nad eurorahades teenivad ja annaks need amatööride tiimi käsutusse. türa sa oled proffi punt ja kõik saavad selleeest palka, ja suudad 130 inimest tuua oma väljakule. süda türa läheb pahaks, mida te seal teete, ausalt ka.
Leave a comment:
-
Levadial on juubel ja õhkkond on nagu neljanda liiga mängul. 50 inimest. Masendav.
e-130 inimest. same shit still
Leave a comment:
-
Pigem oli seal siiski alguses kogu aeg kollane. Punase kaardi lisamine on lihtsalt nii keeruliseks tehtud, kiirel ajal võib midagi viltu minna. Kontrollida pole ka aega.Algselt postitas dareth Vaata postitust
Olen ikka siiani lähtunud põhimõttest, et võimalikult kiiresti sündmus kirja panna.
Leave a comment:
-
Nagu ühes teemas juba kirjutasin siis veits kehva päev oli UrmarilAlgselt postitas dareth Vaata postitust
Leave a comment:
-
-
Minu jaoks sai juba mai lõpus selgeks, et meistriks tuleb Kalju.
2015 meister Flo, EK Kalju, SK Lev
2016 meister FCI, EK Flo, SK Flo
2017 meister Flo, EK FCI, SK FCI
2018 meister?, EK Lev, SK Lev
Neli hooaega järjest tuleb meistriks klubi, kes kumbagi karikat ei võida.
See klubi, kes võidab EK ja SK jääb neljandaks (kuna nüüd FCI loobus, siis peaks Levadia III koha saama, eks näis, kas ka selles osas läheb nii, nagu viimastel hooaegadel.)
Leave a comment:
-
Ajuvaba, et Levadia-Kalju mäng toimus nende peamise rivaali kodus ...A.Le Coq Arenal Lillekülas....
36 liigamängu + karikamängud + euromängud ei mahu meil normaalsuse piiridesse....
Leave a comment:
-
Iga kell Pärnu. See kunstlik turismireis ja klassiekskursioon on niigi kulukas ja mõttetu..
Leave a comment:
-
Loodan siiralt, et Kuressaare kallutab lõpuheitluse enda kasuks ja saadab Pärnu astmevõrra madalamale. Kuigi vaadates publikunumbreid ei paista kohaliku meeskonna elu saarlasi karvavõrdki kottivat, on neis mänguliselt oluliselt rohkem ainest kõrgliigas olla. Viimasteski kohtumistes on suudetud hästi või rahuldavalt mängida ja vastased ei ole korjanud punktid üles möödaminnes. Ärme unusta, et Kuressaare on seda tähelepanuväärsem, et ei kuulunud nad esiliigaski tippu, olles veenvalt pigem keskmik.
Pärnu samas lihtsalt hingitseb, juba aastaid. Sellele võib vastu vaielda aga Vaprus vajab esiliigat rohkem, kui nad seda endale tunnistavad. Mänguliselt osutatakse tõsist vastupanu konkurentidele harva.
Klubi vajab restruktureerimist ja optimismi mis kaasneb sellega, et ei olda igapäevaselt autsaiderid ja peksupoisid. Ma isegi ei usu publikunumbrite langemist, parem aste madalamal olla konkurentsis, kui kõrgemal teistest kaugel maas.
Leave a comment:
-
Tegelikult 69.Algselt postitas ericbana Vaata postitustMilline on seis meeskondade kaupa? Huupi pakuks, et Florale on neid kõige rohkem jagatud. Zaka on neid ikka meeletult lööma pidanud minu meelest.
Kasuks
10 - Kalju, Flora, Paide
8 - Tammeka, Kuressaare
7 - Trans
6 - Levadia, Kalev
2 - Tulevik, Vaprus
Kahjuks
12- Vaprus
10 - Kuressaare
8 - Trans, Paide, Tulevik
7 - Tammeka
5 - Flora
4 - Kalju, Kalev
3 - Levadia
Leave a comment:
-
Milline on seis meeskondade kaupa? Huupi pakuks, et Florale on neid kõige rohkem jagatud. Zaka on neid ikka meeletult lööma pidanud minu meelest.Algselt postitas kesa Vaata postitustMeistriliiga ühel hooajal antud penaltite rekord on ületatud. (2017 - 65 penaltit)
2018 a. on antud juba 68 penaltit ja mängida on veel päris palju.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: