Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2018

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Kasper
    replied
    Tänasest alustab Soccernetis uus jalgpallisaade "Silm peale!", mille fookuseks on Premium liiga. Neljapäeviti kell 21. https://soccernet.ee/artikkel/uus-sa...ale-silm-peale

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Mattias Männilaan sai enda nimele omalaadse rekordi.

Ta on esimene mängija, kes on ühel hooajal skoorinud FC Flora eest Meistriliigas, Esiliiga A-s ja Esiliiga B-s
    Vastavalt siis Flora, Flora U21 ja Flora U19 eest.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
    Klassikaline Levadia ju.
    Ei, ma ei nimetaks seda klassikaks. Ma nimetaks seda kuradima tegemata tööks, kuradima sitahädad. Sul on 20 juubel ja sul on 130 inimest vaatamast mängu. Ma ei tea, võib-olla ma tahaks rohkem näha aga see on piinlik as hell, mis ma nägin. Ma ei tea, mida türa seal Leva turundusosakonnas tehakse aga see on hullem, kui enamus madalama liigade tiime. häbi, mis häbi.

Ja siinkohal, türa küll, see on küll ammune probleem aga ma võtaks kõik Leva rahad ära, mis nad eurorahades teenivad ja annaks need amatööride tiimi käsutusse. türa sa oled proffi punt ja kõik saavad selleeest palka, ja suudad 130 inimest tuua oma väljakule. süda türa läheb pahaks, mida te seal teete, ausalt ka.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Klassikaline Levadia ju.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Levadial on juubel ja õhkkond on nagu neljanda liiga mängul. 50 inimest. Masendav.

e-130 inimest. same shit still

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas dareth Vaata postitust
    Kuidas Pruuli punasest kollane sai?

http://jalgpall.ee/voistlused/protocol/79160
    Pigem oli seal siiski alguses kogu aeg kollane. Punase kaardi lisamine on lihtsalt nii keeruliseks tehtud, kiirel ajal võib midagi viltu minna. Kontrollida pole ka aega.

Olen ikka siiani lähtunud põhimõttest, et võimalikult kiiresti sündmus kirja panna.

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Algselt postitas dareth Vaata postitust

http://jalgpall.ee/voistlused/protocol/79160
    Nagu ühes teemas juba kirjutasin siis veits kehva päev oli Urmaril

Leave a comment:

• dareth
    replied

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Minu jaoks sai juba mai lõpus selgeks, et meistriks tuleb Kalju.

2015 meister Flo, EK Kalju, SK Lev
    2016 meister FCI, EK Flo, SK Flo
    2017 meister Flo, EK FCI, SK FCI
    2018 meister?, EK Lev, SK Lev

Neli hooaega järjest tuleb meistriks klubi, kes kumbagi karikat ei võida.

See klubi, kes võidab EK ja SK jääb neljandaks (kuna nüüd FCI loobus, siis peaks Levadia III koha saama, eks näis, kas ka selles osas läheb nii, nagu viimastel hooaegadel.)

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Ajuvaba, et Levadia-Kalju mäng toimus nende peamise rivaali kodus ...A.Le Coq Arenal Lillekülas....

36 liigamängu + karikamängud + euromängud ei mahu meil normaalsuse piiridesse....

Leave a comment:

• Silver
    replied
    Iga kell Pärnu. See kunstlik turismireis ja klassiekskursioon on niigi kulukas ja mõttetu..

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Loodan siiralt, et Kuressaare kallutab lõpuheitluse enda kasuks ja saadab Pärnu astmevõrra madalamale. Kuigi vaadates publikunumbreid ei paista kohaliku meeskonna elu saarlasi karvavõrdki kottivat, on neis mänguliselt oluliselt rohkem ainest kõrgliigas olla. Viimasteski kohtumistes on suudetud hästi või rahuldavalt mängida ja vastased ei ole korjanud punktid üles möödaminnes. Ärme unusta, et Kuressaare on seda tähelepanuväärsem, et ei kuulunud nad esiliigaski tippu, olles veenvalt pigem keskmik.
    Pärnu samas lihtsalt hingitseb, juba aastaid. Sellele võib vastu vaielda aga Vaprus vajab esiliigat rohkem, kui nad seda endale tunnistavad. Mänguliselt osutatakse tõsist vastupanu konkurentidele harva.
    Klubi vajab restruktureerimist ja optimismi mis kaasneb sellega, et ei olda igapäevaselt autsaiderid ja peksupoisid. Ma isegi ei usu publikunumbrite langemist, parem aste madalamal olla konkurentsis, kui kõrgemal teistest kaugel maas.

Leave a comment:

• Jaan95
    replied
    Eks jääb ka andmataKorrektne jalgpall.jpg

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Milline on seis meeskondade kaupa? Huupi pakuks, et Florale on neid kõige rohkem jagatud. Zaka on neid ikka meeletult lööma pidanud minu meelest.
    Tegelikult 69.

Kasuks
    10 - Kalju, Flora, Paide
    8 - Tammeka, Kuressaare
    7 - Trans
    6 - Levadia, Kalev
    2 - Tulevik, Vaprus

Kahjuks
    12- Vaprus
    10 - Kuressaare
    8 - Trans, Paide, Tulevik
    7 - Tammeka
    5 - Flora
    4 - Kalju, Kalev
    3 - Levadia

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Meistriliiga ühel hooajal antud penaltite rekord on ületatud. (2017 - 65 penaltit)
    2018 a. on antud juba 68 penaltit ja mängida on veel päris palju.
    Milline on seis meeskondade kaupa? Huupi pakuks, et Florale on neid kõige rohkem jagatud. Zaka on neid ikka meeletult lööma pidanud minu meelest.

Leave a comment:

Working...
X