Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2018

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Aivar Pohlaku klubi? EJL ?

Pürg ja Vlasi ise ju ütlesid, et lepingut ei pikendata ja lubati mujalt uurida. Kes selles siis süüdi on ? Liit peaks äkki tegema kolme tippklubi vahel mängijate liikumis keelu. Muidu kellegil tekib tunne, et teine tiim meelega(kogematta vast ei ostetagi?) ostab mehi üle. Olgu selleks siis KTM, välismängija või veteran.

Kalju peaks siiski iseendale otsa vaatama ja küsima miks noored lahkuvad. Kui Kalju ise neid ei taha, miks nad ei võiks ja ei peaks tahtma jätkata teises Eesti tippklubis ?

Kas väiksed klubid peaksid ka hädaldama, kui suurkolmik neilt mängijaid ostab ? Sihipäraselt ostate meie paremadmehed kokku, et me ei saaks kunagi nii kõvaks kui teie. Pigem mitte.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Kõige kummalisem on see, et A.Pohlaku pikkadest juttudest on jäänud silma kolm asja
    a) klubid peavad kasvatama omi noori
    b) klubid peavad tegelema kogukonna loomisega
    c) jalgpalliliit tegeleb sellega, et mängijad teeksid oma arengus õiged sammud ja ei jookseks esimese kutse peale valesse olukorda.

Ja kui mehe enda klubil on vaja keskkaitsjat, siis ta läheb talvel esimese asjana suurkonkurendi KTMi ära rääkima. Ning kui juba võtta, siis võtab ääremängija ka. Et kuidas see kõik suure Eesti jalgpalli arendamisega kokku läheb? Miks Floral on vaja Pürg ära rääkida omakasvandike arendamise asemel, kuidas see aitab Floral "kogukonda luua", kui mängijad on pärit Tartust, Levadiast ja Kaljust ning mille poolest on Pürgil parem olla Floras, kui Kaljus on tal KTM staatuse pärast igati parem mänguaega saada.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas peters Vaata postitust

Kui Flora panustaks oma eilsele välismaalt naasevale põlvkonnale, siis ei areneks Eesti vutt üldsegi, sest tänu loobumisele Lemsalust ja Hohlovist tulid uued keskkaitsjad ja selliseid näiteid on jalaga segada.
    Palun andke Florale diplom keegi.

Leave a comment:

• fcfloraforever
    replied
    Algselt postitas peters Vaata postitust
    Mis mõttes on Frollist ja Maxist loobumine inetu? Kui treenerid soovivad meeskonda uuendada, siis kuidas seda veel eetilisem on teha, kui lihtsalt ei paku mängijale uut lepingut? Levadia loobus Dmitrijevist, keegi ei süüdista neid selles millegipärast.

Kui Artjom Dmitrijev ja Mööl tahtsid Kaljust lepingu lõppedes lahkuda, siis pidid nad treeningute jätkamiseks ka Floraga liituma. Kalju hea õhkkond seda ei võimaldanud. Küll oli aga eetiline Hundi trennidesse laskmine, kuigi mees soovis väidetavalt ka välismaale minna, lisaks ka kuuldavasti Florasse minna.

Ja romario halin, et Pürgi on tassitud nagu sitta pilpa peal ei kannata ka kriitikat. Saategi sitast lahti ju.
    Loobumine mõistetav aga see viis kuidas neist loobuti ei olnud kindlasti selline mida need mängijad väärt olid.

Leave a comment:

• peters
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Või äkki on Flora legendid näiteks Bärengrub, Viikmäe, Lindpere ja Ahjupera, kes miskipärast olid sunnitud Kaljusse tulema?
    Ausalt öeldes oli Bärengubi Kaljus vutist loobumine ka veits imelik, Lindpere otsustas ka kiiresti lesta tõmmata. Ahjuperast oleks tulnud üldsegi vaikida, kuna ebaõnnestus Kalju täielikult.

Kui Flora panustaks oma eilsele välismaalt naasevale põlvkonnale, siis ei areneks Eesti vutt üldsegi, sest tänu loobumisele Lemsalust ja Hohlovist tulid uued keskkaitsjad ja selliseid näiteid on jalaga segada.

Leave a comment:

• peters
    replied
    Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
    Teistpidi võttes siis Tamm, Anier, Kams, Mošnikov, Piiroja(vigastused siiski mängida ei lasknud), kes kõik tulid tagasi.
    Bärengrubi, Maxi ja Frolliga oli tõesti inetu lahkuminek, ei salgagi.
    Aga küsimus on selles, et need mängijad on olnud sunnitud mujale liikuma. Aga Mööl näiteks oli enne Taani minemist kõvasti lähemal liitumaks Floraga kui Kaljuga.
    Küsimus polegi niivõrd legendi staatusesse jõudmisega aga patriotismi klubi vastu kes on su meeste jalgpallis üles kasvatanud ei ole ja see on Kalju jaoks probleem.
    Mis mõttes on Frollist ja Maxist loobumine inetu? Kui treenerid soovivad meeskonda uuendada, siis kuidas seda veel eetilisem on teha, kui lihtsalt ei paku mängijale uut lepingut? Levadia loobus Dmitrijevist, keegi ei süüdista neid selles millegipärast.

Kui Artjom Dmitrijev ja Mööl tahtsid Kaljust lepingu lõppedes lahkuda, siis pidid nad treeningute jätkamiseks ka Floraga liituma. Kalju hea õhkkond seda ei võimaldanud. Küll oli aga eetiline Hundi trennidesse laskmine, kuigi mees soovis väidetavalt ka välismaale minna, lisaks ka kuuldavasti Florasse minna.

Ja romario halin, et Pürgi on tassitud nagu sitta pilpa peal ei kannata ka kriitikat. Saategi sitast lahti ju.

Leave a comment:

• chac
    replied
    ..
    Küsimus polegi niivõrd legendi staatusesse jõudmisega aga patriotismi klubi vastu kes on su meeste jalgpallis üles kasvatanud ei ole ja see on Kalju jaoks probleem.
    Patriotism on tore asi aga spordis loevad siiski tulemused. Muidu see ju poleks sport
    Sa võid olla 21-kordne "San Marino" meister aga kui klubi skoor euroliigades kogu ajaloo jooksul on umbes 25st matšist 1 võit, siis see on eesti jalgpalli kui terviku jaoks häbiplekk, üheselt.

Leave a comment:

• fcfloraforever
    replied
    Või äkki on Flora legendid näiteks Bärengrub, Viikmäe, Lindpere ja Ahjupera, kes miskipärast olid sunnitud Kaljusse tulema?
    Teistpidi võttes siis Tamm, Anier, Kams, Mošnikov, Piiroja(vigastused siiski mängida ei lasknud), kes kõik tulid tagasi.
    Bärengrubi, Maxi ja Frolliga oli tõesti inetu lahkuminek, ei salgagi.
    Aga küsimus on selles, et need mängijad on olnud sunnitud mujale liikuma. Aga Mööl näiteks oli enne Taani minemist kõvasti lähemal liitumaks Floraga kui Kaljuga.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas chac Vaata postitust
    Pole küll kalju fänn, aga mulle küll meenuvad kohe Neemelo, Terehhov, Kallaste, Wakui. Teleš muidugi ka. Kõik värvikad ja meeldejäävad isiksused. Tee "legendi" staatuseni on pikk ja eeldada seda mõnest noormängijast... no ma ei tea.

Kes on tänased Flora mängivad legendid, Begrilashvili? Kams vast ka.

Noori eelistades on see varjukülg et lükatakse enneaegselt eemale kogenud kuid siiski kasulikuks osutuvad kogenud mängijad. Mille pealt need noored õpivad kui pole kedagi kellest vaja paremaks saada?
    Ja kui on otsustavad momendid olulistes mängudes (nagu näiteks euroliigade matšides) siis kelle poole noortel vaadata on?
    Flora legend on Markus Jürgenson or wait a minute??

Leave a comment:

• chac
    replied
    Minu jaoks võibolla ongi küsimus selles, et miks ei ole Kalju suutnud tekitada mitte ühtegi klubi patriooti? Praegust koosseisu vaadates, siis seal on umbes täpselt null sellist mängijat, kes võiks olla potentsiaalne legend/patrioot.
    Ja nii on olnud juba algusest saati. Alustades Teeverist lõpetades nüüd Pürgiga. ...
    Pole küll kalju fänn, aga mulle küll meenuvad kohe Neemelo, Terehhov, Kallaste, Wakui. Teleš muidugi ka. Kõik värvikad ja meeldejäävad isiksused. Tee "legendi" staatuseni on pikk ja eeldada seda mõnest noormängijast... no ma ei tea.

Kes on tänased Flora mängivad legendid, Begrilashvili? Kams vast ka.

Noori eelistades on see varjukülg et lükatakse enneaegselt eemale kogenud kuid siiski kasulikuks osutuvad kogenud mängijad. Mille pealt need noored õpivad kui pole kedagi kellest vaja paremaks saada?
    Ja kui on otsustavad momendid olulistes mängudes (nagu näiteks euroliigade matšides) siis kelle poole noortel vaadata on?

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Põmst.

Leave a comment:

• fcfloraforever
    replied
    Kaua olen vaiki olnud, aga kuna antud teema ikkagi piisavalt kirgi kütab, siis olen sunnitud ka mõne sõna sekka lisama. Ei hakka salgama ega ole kunagi ka salanud, et Kaljus on palju asju, mis saaksid ja lausa peaksid olema nii professionaalsemad kui ka inimlikumad. Fakt on see, et kaks Kalju jalgpallurit leidsid taas, et nende endi jaoks oleks kasulikum kui nad jätkaksid oma teed Floras. Olgu need põhjused majanduslikud, lootus saada paremasse keskkonda või sinisilmne muinasjuttude uskumine. Kui Sinjavski liikumisest saab veel kuidagimoodi aru, siis sellist reeturlikkust Pürgi poolt on raske mõista, veel vähem andestada. Panna teadlikult oma kasvatajaklubi seoses KTM reegliga ülimalt keerulisse olukorda, kuigi sind on hoitud selles klubis maakeeli öeldes kui sitta pilpa peal, sest oma oskustega ei oleks sa kunagi väärinud nii palju minuteid, nagu sa oled saanud.

Kõigest ei saa päris avalikult rääkida, aga mind ikkagi väga huvitab, kas lisaks eetilisele poolele on need üleminekud ka seaduslikud. Ja peamine küsimus, kas Flora vajab neid mängijaid? Otseselt mitte. Kas seoses "sama organisatsiooni" reegliga nõrgendab see oluliselt konkurenti? Kahtlemata. See meenutab veidi aega kui ma olin 10-aastane ja mängisin Fifat ning et suurendada oma võiduvõimalusi, siis ostsin vastasmeeskonnalt kõik parimad mängijad ära. Lisaks nendele kahele noormehele ja varasemalt juba liikunud mängijatele on Flora tundnud huvi ka teiste Kalju KTM-de vastu. Miks? Kas Kalju ei pidanud olema see meeskond, kus noortetöö ja nendesse suhtumine on alla igasugust arvestust, samas kui Flora on igas mõttes esirinnas? Et palju neid mängijaid siis Flora esindusdressi kannab, kes väikese poisina Lillekülla trenni läksid või mis signaali see praegustele oma noormängijatele annab?

Nii hädasti oli seda Kuuske vaja ja väga hea Eesti jalgpallile, et ta "ära päästeti", aga nüüd ei kannata enam suurtes mängudes isegi peale panna. Ainsalust oleks pidanud saama juba hetkel eelduste poolest Eesti koondise põhimees, hetkel on ta täielikult persekeeratud naljanumber. Pärnumaalt toodi Eesti kontekstis arvestatava summa eest Lukka. Mitu mängu on see hooaeg? Eesti üks erinäolisemaid oma kasvandikke Riibergi ei lastud tänavu laenule ja ta jääbki istuma. Kus nüüd see inimlikkus ja noortest hoolimine on? Ja vastus on, et see ongi jalgpall ning mängijatele midagi garanteerida on keeruline, sest üle 14 mängija ühes kohtumises kasutada ei saa.

Ma olen pettunud, sest minu silmis kaotas Eesti jalgpall taas osakese sellest vähesest läbipaistvusest ja usaldusväärsusest, mis tal alles oli. Ma olen pettunud, et Kalju ei ole suutnud oma kasvandikes tekitada patriotismi, et nad ei oleks nii lükata-tõmmata kusikud ja ma olen pettunud endas, et see kõik mulle jätkuvalt nii palju korda läheb.
    Minu jaoks võibolla ongi küsimus selles, et miks ei ole Kalju suutnud tekitada mitte ühtegi klubi patriooti? Praegust koosseisu vaadates, siis seal on umbes täpselt null sellist mängijat, kes võiks olla potentsiaalne legend/patrioot.
    Ja nii on olnud juba algusest saati. Alustades Teeverist lõpetades nüüd Pürgiga.
    Kui talvel Flora pakkumise Pürgile tegi ja see tagasi lükati, siis oleks tulnud kohe uus leping lauale panna.
    Võib diskuteerida selle üle kui palju Floral neid mehi vaja on. Praegu näen Flora enda duublist kahte-kolme meest, kes varsti võiksid esinduse uksele koputada. Männilaanel on debüüt juba kirjas. Sapovalov on vaid 15-aastane. Kuigi tõsi, Sapovalov on Legioni kasvandik.
    Aga eelkõige tuleb Kaljul vaadata enda sisse, et mängijad endiselt selliseid samme teevad. Järelikult on kuskil midagi väga mäda.
    Ainsalu kohta ütleks nii, et tal on tohutult ebaõnne olnud vigastustega. Mitu raskemat vigastust on kindlasti oma jälje jätnud.
    Ma oleksin eeldanud, et Kalju on õppinud sellest kui Ainsalu omal initsiatiivil lahkus. Praegu ikkagi kumab jälle läbi röövpüügi jutt aga ma siiralt loodan, et vaadatakse oma süsteemid üle, sest see ei ole normaalne.
    Flora fännina ei oska ma hetkel suurt seisukohta võtta ja liigset erutust tunda nende mängijate üle. Saab näha. Põnev saab näha olema.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Kaua olen vaiki olnud, aga kuna antud teema ikkagi piisavalt kirgi kütab, siis olen sunnitud ka mõne sõna sekka lisama. Ei hakka salgama ega ole kunagi ka salanud, et Kaljus on palju asju, mis saaksid ja lausa peaksid olema nii professionaalsemad kui ka inimlikumad. Fakt on see, et kaks Kalju jalgpallurit leidsid taas, et nende endi jaoks oleks kasulikum kui nad jätkaksid oma teed Floras. Olgu need põhjused majanduslikud, lootus saada paremasse keskkonda või sinisilmne muinasjuttude uskumine. Kui Sinjavski liikumisest saab veel kuidagimoodi aru, siis sellist reeturlikkust Pürgi poolt on raske mõista, veel vähem andestada. Panna teadlikult oma kasvatajaklubi seoses KTM reegliga ülimalt keerulisse olukorda, kuigi sind on hoitud selles klubis maakeeli öeldes kui sitta pilpa peal, sest oma oskustega ei oleks sa kunagi väärinud nii palju minuteid, nagu sa oled saanud.

Kõigest ei saa päris avalikult rääkida, aga mind ikkagi väga huvitab, kas lisaks eetilisele poolele on need üleminekud ka seaduslikud. Ja peamine küsimus, kas Flora vajab neid mängijaid? Otseselt mitte. Kas seoses "sama organisatsiooni" reegliga nõrgendab see oluliselt konkurenti? Kahtlemata. See meenutab veidi aega kui ma olin 10-aastane ja mängisin Fifat ning et suurendada oma võiduvõimalusi, siis ostsin vastasmeeskonnalt kõik parimad mängijad ära. Lisaks nendele kahele noormehele ja varasemalt juba liikunud mängijatele on Flora tundnud huvi ka teiste Kalju KTM-de vastu. Miks? Kas Kalju ei pidanud olema see meeskond, kus noortetöö ja nendesse suhtumine on alla igasugust arvestust, samas kui Flora on igas mõttes esirinnas? Et palju neid mängijaid siis Flora esindusdressi kannab, kes väikese poisina Lillekülla trenni läksid või mis signaali see praegustele oma noormängijatele annab?

Nii hädasti oli seda Kuuske vaja ja väga hea Eesti jalgpallile, et ta "ära päästeti", aga nüüd ei kannata enam suurtes mängudes isegi peale panna. Ainsalust oleks pidanud saama juba hetkel eelduste poolest Eesti koondise põhimees, hetkel on ta täielikult persekeeratud naljanumber. Pärnumaalt toodi Eesti kontekstis arvestatava summa eest Lukka. Mitu mängu on see hooaeg? Eesti üks erinäolisemaid oma kasvandikke Riibergi ei lastud tänavu laenule ja ta jääbki istuma. Kus nüüd see inimlikkus ja noortest hoolimine on? Ja vastus on, et see ongi jalgpall ning mängijatele midagi garanteerida on keeruline, sest üle 14 mängija ühes kohtumises kasutada ei saa.

Ma olen pettunud, sest minu silmis kaotas Eesti jalgpall taas osakese sellest vähesest läbipaistvusest ja usaldusväärsusest, mis tal alles oli. Ma olen pettunud, et Kalju ei ole suutnud oma kasvandikes tekitada patriotismi, et nad ei oleks nii lükata-tõmmata kusikud ja ma olen pettunud endas, et see kõik mulle jätkuvalt nii palju korda läheb.
    Senimaani kuni on selline suhtumine ja käib jube varjamine ja valetamine ei saagi loota mingile läbipaistvusele. Üks osapool valetab, see on selge.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied

Leave a comment:

Working...
X