Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2018

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas budu Vaata postitust
    Kle kutt, ma olen kõvasti rohkem jalgpalli panustanud ,kui sina seda ettekujutada suudad! Ja palun tee vahet reaalsel elul ja soccerneti foorumil! Hetkel loen sinu postitusi ja mitte ühtegi reaalset fakti ei tuvasta. Sul lihtsalt lihtlabane jonn käimas! Saan aru, et sind häirib see,et EJL on panustanud päris palju väljakute ehitamisse ja renoveerimisse, kui omavalitsused ei suuda, pigem isegi ei taha sellega tegelda ja raha eraldada!
    No kohe näha su attitude ,,hõlmad laiali ja mina olen kõige rohkem ja mina tean kõige rohkem ja te kõike võite ei tea kuhu käia,, ausalt vend võta kokku end. Ma tegin väga ilusa postituse, kus näitasin faktiliselt, mis on mäda. See kui sa ei suuda natukene oma peaga mõelda.
    Sinu see kaagutamine on lihtsalt selleks, et otsida kellegi teise heakskiitu mitte midagi muud. Ise lahmid siin samamoodi, et sina oled nii palju panustanud jne jne, kuid ühtegi FAKTI sul endal ka ei ole. Kloun.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Sinu see esimene loosung juba ,,palju sa ise oled panustanud eesti jalgpalli´´ no piletirahaga vast ikka olen ja olen aidanud natukene nii muugagi. Teiseks väga kahju, et sa aru ei saa, et EJL SAAB raha igaaastaselt meeletult toetuste najal, aga selle eest mis on tehtud on natukene nadi. Teiseks oled sina küll viimane inimene siin foorumis, kes tuleb kellegile ütlema, et ära kiunu vingu ja mölise... Sa peaks ikka väga tugevalt vahest peeglisse vaatama budulojus.
    Kle kutt, ma olen kõvasti rohkem jalgpalli panustanud ,kui sina seda ettekujutada suudad! Ja palun tee vahet reaalsel elul ja soccerneti foorumil! Hetkel loen sinu postitusi ja mitte ühtegi reaalset fakti ei tuvasta. Sul lihtsalt lihtlabane jonn käimas! Saan aru, et sind häirib see,et EJL on panustanud päris palju väljakute ehitamisse ja renoveerimisse, kui omavalitsused ei suuda, pigem isegi ei taha sellega tegelda ja raha eraldada!

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Teema küll Premium Liiga aga point ongi siin....ajage oma tagumikud staadionitele, orgunnige mänge kui üritusi....siis pole vaja viriseda, et kodumaise vuti areng on nadi.
    Õige jalgaplliüritus ja atmosfäär saab alguse tund-paar ennne avavilet, palju on meil selliseid liigamänge, kus vorstid särisevad, õlu voolab staadioni kõrval enne mängu, kus on klubi nänniletid, kus on kasvõi lastele tegevust...null.

Ja seda ütleb välja loomulikult mees, kes tuleb võõrsilt

Rogic. "See oli esimene mäng sellest ajast, kui Eestisse tulin (eelmisel suvel - toim.), mida tõeliselt nautisin - väga ehe jalgpalliatmosfäär ja kõik oli perfektne."

"Arvan, et Eesti jalgpall vajab rohkem selliseid mänge ja üritusi. Ma näen siin liigas paljusid häid noori mängijaid, kes vajavad rohkem toetust ja rohkem sellise atmosfääriga mänge, et areneda."

Ja siinkohal...järgmine Flora-Levadia on kalendris keset nädalat, kolmapäeval, mitte nädala lõpus....ülimalt tobe.

Leave a comment:

• Suvaline Jope
    replied
    Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
    Äriregistris täiesti saadaval kõigile huvilistele.
    Pole veel näinud üheski MA aruandes konkreetseid projekte või kulukohti eraldi ridadel. Heal juhul kirjutatakse midagi tegevusaruandesse, kuid väikefirma või MTÜ puhul on see enamasti üldsõnaline formaalsus.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Mihkel võib jällegi ümber lükata, kuid mingi aeg tagasi vähemalt käis EJLis iga-aastaselt (?) audiitor? Mitte, et need analüüsid avalikud oleks, kuid miskit ikka jälgitakse.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Aga olgu sõidame siis

1) kulud1.jpg

Esiteks koheselt hakkavad silma täiesti ebapõhjendamatud kütuse ja kulud... 120k kütuseks?

Teiseks siin infrastruktuuride kulud on 1,9m jätke see arv meelde. Muud kulud 405k millest pole õrna aimugi kuhu see läheb ja mis kulud need ehk noh lihtsalt ilusti ära varjatud. Infrastruktuurikulusid aastal 2015 vaadates tekib küsimus, et miks siis mune sügati ja Eesti jalgpalli ei arendatud.

Nüüd jõuame teise huvitava aruandeni
    kulud2.jpg

Mitmesuguste tegevuskulude summa on ilusti paarikümne tuhandega nihkes. Väga ilusti tekitatud selline väikseprotsendiline mänguruum. Taaskord väga väga üldiselt toodud rida numbreid välja ja ka all pole lahti mitte midagi kirjutatud.

NÜÜD jõuame mu lemmikkohani, kus iga lugeja saab väga edukalt ise mõelda, mis on sellise asja eesmärk

kulud3.jpg

Mis on mõte EJL MTÜl laenata 5,2m ja tagasi maksta 4,2m. Sihtotstarbeline toetus 2,25m, mis pole taaskord muidugi lahti kirjutatud, aga suure tõenäosusega tuli Uefalt. Sellest kasutati 1m nagu miks te ei kasuta kogu kuradi summat? Kas meie jalgpallis pole tõesti kohta kuhu seda hädasti ja ülimalt kiiresti paigutada pole?

infrastruktuur.jpg

Palju siin on näha lühiajalise infrastruktuuri arendamiseks kulutatud raha? 1 000 000 ja tuleme nüüd lõpuks tagasi mainitult 1 pildi juurde palju seal oli? Infrastruktuuri arenduskulud 1,9m. Lihtsalt kasutame ilma lahti kirjutamata igalpool erinevaid numbreid ja hämame?

Täiesti ajuvaba, mis skeemitamine toimub.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas rallikas Vaata postitust
    Ära unusta, et raha kulub ka Lõuna-Ameerika ja Okeaania turneedele.
    Need peaks tasuta olema või FIFA poolt kinni makstud, sest Euroopa meeskonnad üldiselt ei viitsi seal mängida. Mihkel?

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Äriregistris täiesti saadaval kõigile huvilistele.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Võtke majandusaasta ning tegevusaruanded ette. See huupi lahmimine praegu teie poolt ei vii kuhugi.
    Aga ole hea inimene ja jaga mulle majandusaasta ja tegevusaruandeid

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Võtke majandusaasta ning tegevusaruanded ette. See huupi lahmimine praegu teie poolt ei vii kuhugi.

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Ära unusta, et raha kulub ka Lõuna-Ameerika ja Okeaania turneedele.

EDIT: EJL maksab ju Florale veel ka Lilleküla staadionit tagasi. Kui palju veel EJL Florale selle eest maksma peab? Ja kui palju ta aastas maksab?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust
    https://sport.postimees.ee/4192219/k...lli-liidu-raha

https://www.inforegister.ee/80091598...JALGPALLI-LIIT

Kui aastas tuleb 10 milli peale ja 15 aasta jooksul on investeeritud 20 milli, siis seda on (IMHO) nagu vähe.
    Artikkliga jõudsid ette ja super, et keegi vähemalt natukenegi tõukab elu.

Sealt artikklistki: algpalliliidu finantspoole eest vastutav asepresident Andri Hõbemägi sõnas üldkogule 2016. aasta majandusaasta aruannet kommenteerides: "Rõhutan printsiipi, et kõik, mis me tuludena teenime, selle kõik ka edasi kanname. Tulusid kasvatades kasvatame me alati ka kulusid, me ei fokusseeri end kulude kokkuhoiule."

Sellised lambised vastused EJL juhatusest annavadki arusaama, et toimub väga suur rahagadega sahkerdamine ja kantimine.

SIHTOTSTARBELINE INFRASTRUKTUURIRAHA aastas 2,5milli.... Ja me peame käed taevapoole tõstma, et eesti suurimatele projektidele 100 000 antakse. Te ise ka aru saate, et see on natukene imal?

Ütleme, et riiklike maksude ja tööjõumaksude peale kulub kvartalis 400 000 ehk aastas 1,6miljonit

Eelarve on 10miljonit+

Ütleme, et toetatakse projekte 100 000 jne ja pannakse aastas laiaslaastus 1 000 000 staadionitele ja projektidele jne ( see arv on niigi üle pingutatud, sest info nii suurte investeeringute kohta puudub)

Osteti MM korraldusõigus ühekordselt 1 milli eest väga tore ja õige samm kahtlemata

10 Miljonit - 1,6miljonit (maksud) - 1 miljon ( teleõigused) - 1 miljon (infrastruktuur) Järele jääb laiaslaastus 7,4 miljonit

Ma nüüd küsin kuhu see raha kaob siis? Töötajatele palgad on makstud, riigile on maksud makstud, infot infrastruktuuridesse panustamise kohta ei ole ja suuri projekte ei ole ka tehtud, siis kuhu need miljonid iga aasta jäävad?

Alecoq Arena laiendamine? Wait a minute selle jaoks ju tehti riigi eelarveline muudatus ja EJL ei pidanud ise panustama

http://soccernet.ee/artikkel/tallinn...-uhe-sisehalli sellised artikklid on ehe näide, kust tegelikult need miljonid tulevad sinna sisehallide ja renoveerimiste taha.

Te lihtsalt süvenete liiga pinnapealselt sellesse teemasse ja ei oma teadmisi tegelikusest.

Leave a comment:

• asdf
    replied
    Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust

Kui aastas tuleb 10 milli peale ja 15 aasta jooksul on investeeritud 20 milli, siis seda on (IMHO) nagu vähe.
    Aastas ei tule 10 miljonit peale. Jalgpalliliidu eelarve 15 aastat tagasi oli ca 0,8 miljonit eurot ja on kasvanud samm-sammult. 10 miljonit on eelarve olnud 1 või 2 aastat.

Leave a comment:

• Suvaline Jope
    replied
    Too täpsed numbrid koos allikaga välja. Tulistad puusalt praegu.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Too täpsed numbrid koos allikaga välja. Tulistad puusalt praegu.
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Te ei hooma ikka ära seda, et vaadake palju saab EJL raha ja vaadake palju sellest jõuab meie kodusesse jalgpalli. Iga aasta toetame 1-2 staadionit 100 tuhandega ja see ongi kõik. See on MTÜ ja kõik raha, mis sinna suunatakse peaks minema jalgpalli arenguks.

Leave a comment:

Working...
X