Algselt postitas Sambaz
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Premium liiga 2018
Collapse
X
-
Mida sa kahtlustad? Laku vähem reisil olles ja näed asju selgemini ja ei kahtlusta igat asja.
-
Liiga on tõesti põnevalt alanud. Igal tiim on näidanud 3 mäguga 1-2 head tulemust ja/või mängupilti. Kahju, et koondisepaus tuleb (loe: ei jõua kuuendat vooru (loe: viiendaid mänge pärast seda nädalavahetust) ära oodata).
Keep going
Leave a comment:
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustKas keegi oskab öelda, kus kohast tagntjärgi Flora-Paide mängu väravaid näeks?
Leave a comment:
-
Kas keegi oskab öelda, kus kohast tagntjärgi Flora-Paide mängu väravaid näeks?
Leave a comment:
-
Tänan tähelepanu eest. Tegelikult sööme samu seeni.Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKahltustan et nasfal ja härra suvaline jope on kaksikvennad või siis üksjaseesamaisik, kuidagi kahtlaselt sama käekiri koondub välja.
Leave a comment:
-
Lubav algus hooajale! 1)Kalevi kummaline hooaja algus - igas mängus domineeritakse, aga 0 punkti tabelis 2)Kurel juba 3 punkti kirjas 3)Kõik suured on kaotanud punkte 4)Narva ja Tartu on lubavas konditsioonis. Jne jne.
Ettearvatav on aga madal publikuhuvi mängudel. Et juunis-juulis ei mängita, sest inimesed MM-i tõttu ei tule? Nüüd siis tullakse või? Mina ei mõista ja ma ei tunne kedagi kes mõistaks.
Leave a comment:
-
Siin foorumis oled küll kange mees, aga eks sa mine ise teeni väljakul neid punkte.Algselt postitas Shparkz Vaata postitustPärast tänast pole liigas ühtegi meeskonda kes poleks punkte kaotanud, aga on üks sats kes pole punkte saanud
Leave a comment:
-
Jep, Laasile õigustatud punane. Aga Jürgensonilt küll korralik hoki "Check". Ei peaks olema jalkas lubatud. Ma laivis seda olukorda hästi ei näinud, küll aga Levadia pundi pealelendamist. Morozov muidugi õigustab ennast, et meeskonnaliikmele sedasi teha ei tohi jne. Aga ma ütleks, et kui Laas tolle eest sai punase, peaks Morozov samuti saama. Ühel puhul lihtsalt oli tegelane, kes ennast murule püherdama viskas ja teisel puhul tegelane, kes pärast tõukamist minema kõndis.Algselt postitas mjaasa Vaata postitustJürgenson lükkab seisul 0-2 Laasi piirdesse. Laas omakorda närvi minnes teeb talle tagasi.
Lihtsalt, kohtunik ei tajunud seda psühholoogiat noh, Tammeka kutid panid ka kõvasti õlga ja Levadia pani vastu. Seda oli ju ette näha, kui üks meeskond, kes arvab, et on teistest peajagu üle ja võivad kõike ja teine meeskond, kes tahab ennast tõestada, satuvad kokku, siis hakkavadki sädemed lendama.
Ma muidugi ei tea, kuidas kohtunik oleks pidanud asja kontrolli all hoidma. Ühe tagasitegemise eest Levadia mees sai kollase. Igal juhul, Debelko oleks pidanud ka saama ja resoluutsemalt pidanuks ilmselt neid Levadia seletajaid minema peletama. Iga kord, kui mõni Levadia mees murul, trobikond rohelisi tema ümber koorilaulu pidamas.
Leave a comment:
-
Pärast tänast pole liigas ühtegi meeskonda kes poleks punkte kaotanud, aga on üks sats kes pole punkte saanud
Leave a comment:
-
Jürgenson lükkab seisul 0-2 Laasi piirdesse. Laas omakorda närvi minnes teeb talle tagasi. Kui ma Jürgensonile ütlesin, mis ma asjast arvan, ütles ta, et see on jalgpall. Tema arvates on normaalne sihilikult vigastada teist meest. Igal juhul andis ta mõista, et meelega tegi. MunnAlgselt postitas nonoh Vaata postitustIgaljuhul jah, hästi nõme tunne oli kuidagi seda Levadia-värki vaadata, kuidas nad ääretult üleolevalt kõigesse (k. a kohtunikku) suhtuvad.
Jürgensoniga toimus vestlus siis peale mängu. Kuid kohe peale seda rüselust juhtus naljakas asi.Kui ma siis paar krõbedat sõna teele saatsin, ilmus välja Levadia 40-50ndates meeskonnaliige. Nähes et mul käel kips, lubas teise käeluu ka ära murda
Leave a comment:
-
Postimehe kajastus Raudteederbist: analüüs, videointervjuud Rimo Hundi ja Martin Milleriga, galerii, peatreenerite kommentaarid ja mängust tehtud otseblogi.
Leave a comment:
-
No ei saa ikka üle ega ümber sellest kohtunike tasemest. Vaatasin kohapeal Tammeka ja Levadia madistamist (kohtunik Grigori Ošomkov).
Jah, reegleid mees tunneb, et väravavahi lahtilöögi ajal ei tohi omad ega vastased olla karistusalas jne, aga mängupsühholoogiat ei taju. Levadia mehed läksid kohe peremehetsema (a la, kohtunik paneb paika, kus vabalöök on, Debelko läheb ja lükkab kaugemale, kohtunik ainult jutustab temaga, et ära palun nii tee jne). Siis pole üldse üllatav, et lõpus madinaks läheb. Pluss, kui ikka madinaks läheb, siis ei ole ühegi mängija asi juurde tõuklema minna (a la Morozov ja teised), et siis kollasega pääseda. Huviga vaataks seda olukorda kordusest kui jalkaliidu kodukas lõpuks jalad alla võtab.
Igaljuhul jah, hästi nõme tunne oli kuidagi seda Levadia-värki vaadata, kuidas nad ääretult üleolevalt kõigesse (k. a kohtunikku) suhtuvad.
Muidu tjah, põnev mäng, aga skoor üksluine. Tammeka kutid - pingutavad nii et näod punased, aga kui proffide vastu ikka joosta ei jõua siis ei jõua.
Mängu vaadates, siis mul on sihuke tunne nagu Laabus oleks leidnud päris hea enesekindluse. Ma ei kujuta ette, mida nad ilma temata teeksid.
Leave a comment:
-
See voor on päris palju huumorimaterjali. Nimelt need 2 Pärnu väravat ja täna Tkatšuki otse nurgalöögist värav.
Leave a comment:
-
jalgpallikolmapäev derbi ja taguotsalahinguga (Kure ja Kalju juhivad!)
Võiks lausa tagumikuderbiks kutsuda
Leave a comment:
-
Rimo Hunt: mäng Floraga on kõige tähtsam mäng!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: