Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2018

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• kesa
    replied
    Algselt postitas pallimees Vaata postitust
    Ma ikkagi veidi oponeeriks selle pingi pikkusega. Flora kasutas 13 mängijat, kes mängisid rohkem, kui 900 minutit - see on siis kümme mängu. Ei ole nagu väga suur number.
    Samuti 13 ka Chelsea

2016,2017 a. hooaegadel oli mängude tihedus mõistlikum, 10 liigavooru, millele eelnes liigavoor 3 päeavase vahega,
    2018 a. 16 taolist liigavooru, vbl. 17, seoses edasilükatud vooruga, ligi pooled hooaja liigavoorud tihedusega, mis võivad fännidelegi liigselt väsitavaks ja "traumaderohkeks" tambiks kujuneda.

Leave a comment:

• pallimees
    replied
    Ma ikkagi veidi oponeeriks selle pingi pikkusega. Flora kasutas 13 mängijat, kes mängisid rohkem, kui 900 minutit - see on siis kümme mängu. Ei ole nagu väga suur number.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Telekavaataja, miks ma ei näe vooru kokkuvõtet?

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Levadia ja Flora mängisid eelmise aasta põhimõtteliselt 15 mängijaga terve hooaja + mõningad statistid. Minu arvamus on ka, et ei ole vaja pikka pinki Eesti liigas, et hea koht saavutada.
    Ma ei tea, kes su jaoks statistid on, aga Flora kasutas eelmine hooaeg 24 mängijat (19 mängijat vähemalt 10 mängu). Levadia kasutas 23 mängijat (18 mängijat vähemalt 10 mängu).

Chelsea kasutas eelmisel hooajal Inglise liigat võites 24 mängijat (16 mängijat vähemalt 10 mängu), et mulle tundub, et Inglise liigas on ka pingi pikkus ülehinnatud.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Levadia ja Flora mängisid eelmise aasta põhimõtteliselt 15 mängijaga terve hooaja + mõningad statistid. Minu arvamus on ka, et ei ole vaja pikka pinki Eesti liigas, et hea koht saavutada.
    Väga pealiskaudne arvamus siiski, kas Jakovlevi ka nende 15 hulka lugesid, kes lõi näiteks 2 väravat Kalju vastu, mis 2:1 võideti?

Leave a comment:

• pallimees
    replied

Leave a comment:

• Jaan95
    replied
    Lisaks kogub Narva hoolega kollaseid. Kahe mänguga juba seitse kollast kaardi. Viimases mängus tuli neid päris mõttetutest kohtadest.

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Miks pingutatakse Eesti liigas selle pingi pikkusega üle? Mängud on nii low tempoga, graafik ülihõre ja pingi pikkus nüüd küll nii määrav ei ole.
    Mis graafik ülihõre, koguni 10 vooru 36-st mängitakse nädala sees.
    16 vooru nii, et eelmise vooruga on puhkepäevade vahe ca 3 päeva.
    See nõuab pikka pinki.

Leave a comment:

• Suvaline Jope
    replied
    Algselt postitas manni Vaata postitust
    Sa oled PLis amatöörina mänginud et kommenteerid mängu tempot? ��
    Sa võid näiteks mõnd La Liga mängu PL mängu kõrvale vaadata, siis saaksid aru, et tempot pole ollagi.

Leave a comment:

• manni
    replied
    Miks pingutatakse Eesti liigas selle pingi pikkusega üle? Mängud on nii low tempoga, graafik ülihõre ja pingi pikkus nüüd küll nii määrav ei ole.
    Sa oled PLis amatöörina mänginud et kommenteerid mängu tempot? 🤔

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Kui 3-4 mängijat saavad vigastada, siis võiks olla head asendused ju.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas sosku Vaata postitust
    Ei
    1. Liiga lühike pink
    2. Saavad palju kaarte (nagu alati), mis toob nad tagasi punktini number 1.

Leave a comment:

• sosku
    replied
    Ei
    1. Liiga lühike pink
    2. Saavad palju kaarte (nagu alati), mis toob nad tagasi punktini number 1.

Leave a comment:

• carlo2
    replied
    Kas eilse mängu valguses võibki loota, et Trans hakkab mängima sama hästi kui vanasti (kui kord isegi teiseks tuldi)?

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Rauno Tutki 6-s omavärav on ML rekord
    Enne tänast jagas Jürgen Lorenziga rekordit 5-e omaväravaga.

Kui seda omaväravat muidugi mõne päeva pärast, mil protokollid juba ametlikuks kuulutatud, vargsi ära ei muudeta

Leave a comment:

Working...
X