Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Premium liiga 2018

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Tom K
    replied
    Paide pidi juba tänavu sisuliselt profisats olema, lihtsalt koosneb lapseohtu mängijatest.

Leave a comment:

• Hyrax
    replied
    Tegelikult profiliiga mõistes on Infoneti ja Levadia ühinemine suht väike teema, sest suurem katsumus on ikkagi saada need ülejäänud 6-7 klubi profi satsideks. Peaksid suutma rahaliselt toime tulla aastast aastasse ja on olemas vastav infra ka. Kaugel me sellest oleme praegu? Kes on kõige lähedasem on profi satsile hetkel?

Kui Levadia ja Infoneti kooslus hakkab nüüd järgnevad aastad euroopas ilma tegema, siis ei ole ka mingit probleemi. Tagantjärgi õige otsus. Kui ei tule sealt tulemusi siis on natuke kehvasti.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitas Martin Vaata postitust
    2015 oli äkki see Getter Jaani jms šoude aasta? Mitte, et see vale oleks, kuid võib selgitada ootamatumat hüpet ja nüüd tavatõusule liikumist. Ehk kliima soojenemine pole ka pidev, vaid on üles alla, samas trend on selge.
    See oli Flora ja Tele2 suurmängude võimas promo ja tasuta piletid. Flora keskmine oli tol aastal 633.

Leave a comment:

• peters
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust

Miks ei ole klubil ikka veel mingit oma treeningbaasi, mille ehitamisest on räägitud aastaid? Seda kõike hoolimata sellest, et eurosarjades on tegu viimase viie hooaja jooksul selgelt kõige edukama Eesti klubiga, kes on sealt selle aja jooksul teeninud ligi kolm miljonit eurot. Kuhu on see raha läinud?[/I]
    See võiks ju ka Äripäevale huvi pakkuda, kuna juba Pohlak ei vaevu neile vastama, siis proovigu õnne Kalju skeemitajaga.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas godzilla Vaata postitust
    Ei mõelnud seda, et Flora Taavi Rõivas oleks kes külmkapi taga vägisi üritab nahistada aga okei võta kuidas tahad minu vastust
    Sa kõlad just täpselt sellise teatraalse eestlasena " riik on kõiges süüdi, et meil ei ole hea elada eestis" " aivar pohlak on süüdi kõiges, et eesti jalgpalli pole arenenud"

10 aastat tagasi või rohkem, kui ma olin kursis raasiku jalgpalli tegemistega ja tollel hetkel Kaupo Margussonov tuli treeneri juurde ja ütles, et tahab edasi minna ja areneda. Treener küsis, kuhu sa minna tahad? Ma arvan, et floral on selleks kõige paremad tingimused ja võimalused. Tänaseks päevaks nagu Vincenti mainis on see endiselt nii ja tuleb tõele au anda, ongi nii! Tule palun reaalsusesse tagasi.

Leave a comment:

• godzilla
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Lausa vägisi võtavad või? Minu teada ikka ise minnakse kohta kus tingimused ja võimalused paremad.Tsiteerin Vincenti artiklit:

Miks pannakse kõik noored mängijad, kes tahavad pingil istumise asemel ise minna mõnda tabeli teise poole klubisse mänguaega saama, fakti ette: sa kas jääd meiega või loobud oma palgast? Miks tuuakse noor ja tubli kaitsja (Märten Kuusk) hooaja keskel tagasi meeskonnast, kus ta saab järjepidevalt mängida ja areneda, et istutada ta Kaljus pingile? Ja miks see mängija hooaja lõppedes klubist lahkub?

Miks läheb samamoodi klubist minema üheks oma aastakäigu andekaimaks peetav noor (Mihkel Ainsalu)? Mis signaali annab teistele see, et ta tõuseb Floras mõne aastaga vaieldamatuks põhitegijaks ja ühtlasi koondise piirimaile – eeskätt tänu sellele, et talle antakse seal võimalus, mis tähendab ka võimalust eksida, aga seeläbi areneda. Ja kui tõenäoline olnuks see Kaljus? Millist perspektiivi võiksid endal kõige selle valguses praegu Kaljus näha noormängijad, nagu Peeter Klein, Henri Perk, Kermo Pihelgas, Jevgeni Demidov või Marcus Suurväli? Ükskõik kes?

Miks ei ole klubil ikka veel mingit oma treeningbaasi, mille ehitamisest on räägitud aastaid? Seda kõike hoolimata sellest, et eurosarjades on tegu viimase viie hooaja jooksul selgelt kõige edukama Eesti klubiga, kes on sealt selle aja jooksul teeninud ligi kolm miljonit eurot. Kuhu on see raha läinud?
    Ei mõelnud seda, et Flora Taavi Rõivas oleks kes külmkapi taga vägisi üritab nahistada aga okei võta kuidas tahad minu vastust

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    godzilla jutt ärimeestest, kes panevad 20-30 miljonit kuhugi klubisse on selline illusoorne unenägu või raske joomatuuri tagajärg. Mitte keegi ei hakka siin sellist raha kuhugi klubidesse matma, iga ärimees tahab sellisel juhul ka midagi vastu saada ja palju enamat aitähh-ist.

Ma saan aru, et Pohlak on paha, liit on paha ja Eesti jalgpall persses, aga võiks vähemalt mingitesse reaalsetesse piiridesse oma argumentidega jääda.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    2015 oli äkki see Getter Jaani jms šoude aasta? Mitte, et see vale oleks, kuid võib selgitada ootamatumat hüpet ja nüüd tavatõusule liikumist. Ehk kliima soojenemine pole ka pidev, vaid on üles alla, samas trend on selge.
    Hetkel on lihtsalt näha sealt, et tõuseb vaikselt ja siis kukub trastiliselt ja peale seda tõuseb jälle. Tahaks huvipärast teada, et palju ETV reaalselt neid meistriliiga mänge vaadati.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Mis puutub Florat siis Flora skeem on ju lihtne võtavad teistelt klubidelt andekamad noormängijad ära kelles potentsiaali pakuvad neile rohkem palka ja teevad hiljem rahaks, et vest saaks jälle uue läike oma vammusele peale tõmmata.
    Lausa vägisi võtavad või? Minu teada ikka ise minnakse kohta kus tingimused ja võimalused paremad.Tsiteerin Vincenti artiklit:

Miks pannakse kõik noored mängijad, kes tahavad pingil istumise asemel ise minna mõnda tabeli teise poole klubisse mänguaega saama, fakti ette: sa kas jääd meiega või loobud oma palgast? Miks tuuakse noor ja tubli kaitsja (Märten Kuusk) hooaja keskel tagasi meeskonnast, kus ta saab järjepidevalt mängida ja areneda, et istutada ta Kaljus pingile? Ja miks see mängija hooaja lõppedes klubist lahkub?

Miks läheb samamoodi klubist minema üheks oma aastakäigu andekaimaks peetav noor (Mihkel Ainsalu)? Mis signaali annab teistele see, et ta tõuseb Floras mõne aastaga vaieldamatuks põhitegijaks ja ühtlasi koondise piirimaile – eeskätt tänu sellele, et talle antakse seal võimalus, mis tähendab ka võimalust eksida, aga seeläbi areneda. Ja kui tõenäoline olnuks see Kaljus? Millist perspektiivi võiksid endal kõige selle valguses praegu Kaljus näha noormängijad, nagu Peeter Klein, Henri Perk, Kermo Pihelgas, Jevgeni Demidov või Marcus Suurväli? Ükskõik kes?

Miks ei ole klubil ikka veel mingit oma treeningbaasi, mille ehitamisest on räägitud aastaid? Seda kõike hoolimata sellest, et eurosarjades on tegu viimase viie hooaja jooksul selgelt kõige edukama Eesti klubiga, kes on sealt selle aja jooksul teeninud ligi kolm miljonit eurot. Kuhu on see raha läinud?

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Areng, et 2016 oli vähem kui 2014 ja 2017
    Vähem kui 2015. Su mõistuses samasugune areng.

Leave a comment:

• godzilla
    replied
    Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitust
    Kui ma mõtlen aastaid 10-15 tagasi siis no anna andeks kui sulle tundus tooaeg põnevam liiga siis see on sinu mure. Enne eelmise hooaja algust oli meil reaslselt neli klubi kellel oli võrdne vóimalus meistriks saada. Lisaks Paide Sillamae kes latialt veits labi jooksid aga kellelt loodeti rohkem, pluss Narva taastulemine.
    Ma maletan veel aega kui voisid upris kindlalt oelda, et Flora voi Levadia votavad tiitli. Kas see pole areng ? Staadioneid on arendatud. Okei rahvast pole juurde tulnud aga kas Aivar peab ise ukseltuksele käima ?
    Florat suudistada selles, et osad noored tahavad sinna minna on ka nonsens.

Minu arust on ikkagi väike seos koondisel ja kohalikul liigal.

Mis see liitmine 10 piires siia puutub ? Teistel ongi võimalus ju hetke rikastele klubidele järgi jõuda. Kui jaab katte saamatuks hetkel Leva Kalju Flora, siis miks peaks areng olema jube kiirem kui nt. moni arimees, taob 20-30 millise eelarve. Kulla mees meil ei ole Premm voi La liga voi ligue 1.

Lisaks ma tuletan meelde, et EESTI JALGPALLI LIIT EESOTSAS AIVARIGA hakkab klubidele raha andma, et norgemaid klubisi järgi aidata.

E: Ega Leva ongi üpris hasti majandnud, neil on ka arvestatav noortesusteem ja seda koike. Mul enamus sopru mangis noorena Levas ja seal on koik vaga hasti sellega. See, et Leva kunagi loputas paaraastat teisi klubisi euroopas, siis olgem ausad sellist koosseisu nagu oli tol ajal neil, polegi vast peale seda nahtud. Vaga vaga hasti komplekteeritud.
    Aivar ei pea ukseltuksele käima üleüldse ei laseks ma nahkvestiga kodutut sisse isegi, pigem peletaks see rohkem inimesi ära staadionilt kui vaimne juht ja isa juba ise uksetaga käima hakkaks. Mis puutub Florat siis Flora skeem on ju lihtne võtavad teistelt klubidelt andekamad noormängijad ära kelles potentsiaali pakuvad neile rohkem palka ja teevad hiljem rahaks, et vest saaks jälle uue läike oma vammusele peale tõmmata.

Kuidas on meil hetkel kohalik liiga aidanud koondise taset tõsta palun too üks näide?

Kui mõni ärimees taoks eelarvesse 20-30 milli paneks see kindlasti ka teisi ärimehi mõtlema sellest, et äkki võiks ka mingi raha alla visata mingile klubile.

Vaatame tõele näkku, et Eesti liiga on ikka korraliku arengu sorry taandarengu teinud.

EDIT: et me siin tõesti mingeid edasiminekuid näeksime tuleks vest oma kamraadidega minema lüüa ja keegi värske inimene etteotsa panna, ma ei ütle et vest pole midagi liiga heaks teinud, eks ta midagi ikka on aga üks mees on liialt kaua siia ette otsa jäänud.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Areng, et 2016 oli vähem kui 2014 ja 2017
    Vähem kui 2015. Su mõistuses samasugune areng.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Kusjuures, keskmine parem kui mullu, seegi positiivne (kuigi 2015 oli nt 325).

Täiesti normaalne areng ju.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
    450k ja 282
    Kusjuures, keskmine parem kui mullu, seegi positiivne (kuigi 2015 oli nt 325).

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Õige jah, vaatasin kogu liiga keskmist. Aitäh.
    Igaljuhul 2 korda suurem nasfali pakutud arvust. Ei ole imeline, aga kaks korda suurem on ikkagi kaks korda suurem.. Hiiu täituvus tundus jällegi suht paras olevat, nii vähe kui ma Kalju mänge poole silmaga jälgisin.
    wroooooooooooooooong, kokku 282, Tallinn tegelt 531, 477, 311 ja 238 ehk umbes 400.

Mis muidugi pole ka fantastiline, Arena 15 000 täituvus oleks sellega (477 Flora oma) 3,2 protsenti

Leave a comment:

Working...
X