82 mins Vassiljev waves away his team-mates when Levadia win a free-kick, a good 35 yards out from goal on the right. For the umpteenth time in this game, a hopeful effort towards Given's goal flies tamely wide. They clearly don't rate his shot-stopping capabilities. Perhaps they've been watching scouting videos of John O'Shea?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustHäiris ka see, et Dmitrjev, Vassiljev, isov, Kruglov tembeldati kui Levadia süsteemi õpilasi. Nood mehed on ikka hariduse saanud Maardu JK-s ja TJK-s.
Ja saage üle sellest karistuslöögist! Vea tegi iov või kes iganes Sibierskit katma pidi kastis. See kas kohtunik eksis vea andmisel või ei, polnud nüüd küll see mille tõttu Levadiale värav löödi. Ilgelt tobe kui virisetakse alati, et karistuslöögi määramisel tehti viga ja sellepärast kaotasimegi ja blablabla... Karistuslöögi määramisest algab mäng uuesti, kust ta ennem pooleli jäi. Ning isegi mehi peaks idee järgi rohkem olema valvel väravat kaitsma. Konkreetses mängus oli ohtlikumatsetki kohtadest karistuslööke, kuid nendeks oldi valmis või õpiti oma veast, seega värava tõi uimane tegutsemine karistusalas, mitte kohtuniku valesti määratud otsus.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Sorry, aga absoluutselt ei saa ma aru nendest kes olid Newcastle poolt. OK Levadia ei pruugi ju olla su lemmik klubi aga tegu on siiski Eesti klubiga ja vähemalt eurosarjades peaks iga eesti jalgpalli fänn olema Eesti klubi poolt.The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
If you're good at something, never do it for free - See above.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustMasendav,et Newcastle aint ühe suutis lüüaAlgselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Kohtunik tegi jah mitu mäda otsust. A raisk, kuidas mulle Levadia mäng meeldis - mõnusalt julgelt ikka mängivad. Naljakas oli see, et karistuslöögi ajal pandi seda pikka prantslast kõvasti lühem Šišov katma.
Inglismaal tõmbabme neile kindlasti koti pähe!
ja ma ei saa aru neist pessimistidest ega eestlastest, kes toetavad pigem NC kui oma maa klubi!
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustJa saage üle sellest karistuslöögist! Vea tegi iov või kes iganes Sibierskit katma pidi kastis. See kas kohtunik eksis vea andmisel või ei, polnud nüüd küll see mille tõttu Levadiale värav löödi.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustOli küll. Fakt on see, et kui kohtunik poleks vilistanud, siis poleks ka seda väravat olnud. Tõsi, Levadia poolelt eksisid nii väravavaht kui kaitsja, aga see ei muuda asjaolu, et Newcastle ei oleks tohtinud seda võimalust üldse saada. Kas sinu arvates võikski siis kohtunik vabalt laduda ühele poolele järjest karistuslööke ja pärast ei või keegi nuriseda, kuna alati oli võimalus kaitses hästi mängida? Idiootsus ju.
kas see teeb värava olematuks?kas siis polnud vaja kaitses mängida?
oleks/poleks, viga on siis, kui kohtunik vilistab
poleks sealt väravat tulnud, oleks vastane seda meeleheitlikult kuskilt mujalt otsinud,
nuriseda v6ib, aga see ei tee skoori olematuksGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas allantt Vaata postitustMa ei tia kas ma olen ainuke kes nii arvab ,aga minuarust tegi Vosku täna väga nõrga esituse ,oleks parema meelega näind põhis Kinki
Kuule ära palun hakka vastu ööd sellist lolli juttu ajama.FCF Forever
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar