Algselt postitas -RoMaRiO-
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Huvitav, et ETV järgmine kolmap. korduskohtumist üle ei kanna. Eelmine aasta oli TVMK Meistrite liiga 1. vooru kohtumine minu mäletamist mööda küll kavas. Varasemate aastate kohta ei mäleta aga selline tunne on küll, et vähemalt Meistrite liiga kvalifikatsioonimänge on alati näidatud.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas Tundmatu Vaata postitustEi ole viga enamus uudistekanalid on seda temperatuuri kinnitanud
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustHuvitav, et ETV järgmine kolmap. korduskohtumist üle ei kanna. Eelmine aasta oli TVMK Meistrite liiga 1. vooru kohtumine minu mäletamist mööda küll kavas. Varasemate aastate kohta ei mäleta aga selline tunne on küll, et vähemalt Meistrite liiga kvalifikatsioonimänge on alati näidatud.Rien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
Algselt postitas Sats1 Vaata postitustsigpicSupport your local football team.
Kommentaar
-
Vägisi tulevad meelde need ajad ,kui Flora Belgradis mängis ,just vahetult peale pommitamist nii ,et pommiaugudki sutsesid veel
Hotellist öeldi ,et ärge inglise keeles linnas rääkige ja ingliskeelsete kirjadega T-särke kandke.
Mis aasta see nüüd olla võis? Teitur oli igatahes treener ja mängisime Partizaniga vist.
Serbia tüdrukud olid väga ilusad ja üks neist eksis isegi minu hotellituppa.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustMis aasta see nüüd olla võis? Teitur oli igatahes treener ja mängisime Partizaniga vist.Rien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustKas mõni eesti klubi on kunagi CL esimesest eelringist edasi saanud?
Kes teab võiks mulle infi anda!
Napilt ka vist.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar