Algselt postitas ballack
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
OT. Aga teema lõpetuseks siiski.
ballack. Ma olen ammu sulle tahtnud öelda - sa oled debiilik!
Ma olen küll su ignore listi pannud, aga ma loen tihti foorumit ilma sisse logimata ja pean ikkagi kogu aeg su paska lugema. Ma olen sellest väsinud ja usun, et ka teised on sellest väsinud. Aga mis teha - debiile leidub igal pool.
PS. See jutt ei ole siiski päris teemaväline. Mis ma tegema pean, et saaks siin jalgpallist lugeda, selle asemel pean lugema teemast teemase, kuidas üks debiil lällab ja lärmab ning kõik kasti lubab lüüa?On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Kommentaar
-
Algselt postitas Ivarios Vaata postitustlubadus = unistusBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Sulandun teemasse sisse hetkeks kui tohib.
1.poolajal on Levadia Transi vastu päris korraliku ründemängu isegi näidanud,Puri tegutseb äärel aktiivselt,Teniste on päris hea kaitses ja Nahk oma tuntud headuses+Malov aktiivne uuel positsioonil nii et hooaja käime minnes on tegemist ikka tõsise tiitlipretendiga kui ründatelt väravat tulema hakkavad,täna siis mõlemad siiani tulnud
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustoleneb mis mehega tegu on.just retain that....
.............evrything u see is hallucination....
...so be prepared.
Kommentaar
-
Kaasikult taaskord kehvapoolne partii. Kolmandale väravale eeltöö teinud Kink vedas äärel palli, kasutades selleks korvpallurite töövahendeid. Ainus, kes ei näinud, oli Kaasik. Samas kaarte jagama on mees endiselt uljas (Tervitused siinkohal Palatult). Võiks mõne aja puhata...Algselt postitas tankÕige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
Kommentaar
-
aga teisele väravale eelnenud andrejevi keerutused olid super! tõsiselt ilusalt tõmmati kaitsjad lohku.
ja fännidest ka, kopeerin siia juba varem teises kohas kirjutatu.
huvitav oleks ka teada kes need trummiga kohaletulnud olid, kes abitribüünil kohad sisse seadsid.. kas Levadia esimesed fännid või narvakad? Kangesti arvaks, et narvakad, kuidtavaliselt on kaugeltmaa mehed ikka juba varakult platsis, need tulid aga alles peale avavilet. paraku ei teinud nad aga peale trummipõrina mingit muud häält ka ja ei saanudki aru, keda nad toetasid. võibolla olid lihtsalt mingid tüübid kusagilt kooriproovist kohale tulnud?
oskab keegi kommenteerida?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustsuht gay...kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas gamer Vaata postitustIlmselt Narvakad, kuna neil ikka midgai toimub, kaks turisti käisid eelmine aasta ka Pärnus. levadial pole ammu midagi näha olnd.
aga ei õnnestunud ka minul hoolimata pidevast kuulatamisest tuvastada, kelle toetajatega tegu olikaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar