320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustFlora päevil ju ta äärepoolikus alustas ning ka koondises on seal mängind. Jalkas või Lisaajas pajatas jah,et tal meeldib keskväljal mängida ja peab oma tugevuseks vastupidavust.
aga kui uskuda Olev Reimi, siis 1996 vist oma oma esimesed mängud Eesti eest pidanud Zelinski oli siis koguni paremkaitses (ja T.Kallaste poolikus), et Aserbaizaani vastu polnud asetus mitte selline, vaid hoopis:
"Eesti mängis koosseisus: väravas - Poom; kaitses - Zelinski, Lemsalu, Hohlov-Simson ja Lindmaa; poolkaitses - Linnumäe, Olumets, Toomas Kallaste, Kirs (90.minutil Arbeiter); rundes - Krõm ja Kristal (72. minutil Rajala)
juulis Balti turniiril küll juba rünnakulGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas toonetikas Vaata postitustei tea kas on nii tublid "fännid", et ka väljaspool tallinna toimuvatel mängudel neid kunagi näha saab?FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas brandisco Vaata postitusttelekast eile oli neid küll harva kuulda...teisel poolajal ainult mingi 9-10 aastased karjusid koguaeg ühte ja seda sama lauset.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustma saan siit foorumist aru, et sa oled üks kuradi lollakas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustkurat küll, ära ole nii kuradi vaenulik iga asja peale. telekast said aru, et fännid oli 9-10 aastased? ma saan siit foorumist aru, et sa oled üks kuradi lollakas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustkurat küll, ära ole nii kuradi vaenulik iga asja peale. telekast said aru, et fännid oli 9-10 aastased? ma saan siit foorumist aru, et sa oled üks kuradi lollakas.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustMa sain kohapealt aru, et mingid 9-10 aastased olid need
Kommentaar
-
Algselt postitas Art1 Vaata postitustMinu arust nad karjusid:ras,tva,tri ljevadia s.....i!A,võib-olla ma kuulsin valesti.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar