320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas billy t Vaata postitusteriti imeilusate rooside eest - teada tuntud tõde, et vene mehed oskavad lilli kinkida
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustKohe tuleb Alarikh selgitama, et need kommentaarid olid tegelikult Pohlaku poolt peale sunnitud, muidu ähvardatati tiitlist üldse ilma jätta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Alarikh Vaata postitustJuba tulin ja juba seletan maga ennast kaineks, mees!"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustEi, mina olen kaine, sa näikse pidevalt vineall olema.
Tagasi Levadia teema juurde... mida sa üldse teed siin? On äkki midagi huvitavat LEVADIA kohta mida sa saaks öelda, mitte su kompleksite demonstreerimine su haiged unenäod?
Kommentaar
-
Algselt postitas Alarikh Vaata postitustJust proves my point, laddie. Näiteks eilegi ma tulin mängule ja tagasi koju autoga, so eat my shorts.
Tagasi Levadia teema juurde... mida sa üldse teed siin? On äkki midagi huvitavat LEVADIA kohta mida sa saaks öelda, mitte su kompleksite demonstreerimine su haiged unenäod?"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustJärgmine aasta on tiitel kindel mats Flora oma.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustAaaaga ... selline klubi nagu ... Kalju?
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustKalju võtab hõbeda
Aga järgmisel hooajal võitleme juba kõige säravama medali eest, jah.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar