Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
et siis fašistid ? Levadia parempoolsed? Naši?
http://www.flickr.com/photos/-cather...7608154470083/sigpicKommentaar
-
-
Just proves my point, laddie. Näiteks eilegi ma tulin mängule ja tagasi koju autoga, so eat my shorts.
Tagasi Levadia teema juurde... mida sa üldse teed siin? On äkki midagi huvitavat LEVADIA kohta mida sa saaks öelda, mitte su kompleksite demonstreerimine su haiged unenäod?
Kommentaar
-
Mida ma teen siin? Oi vabandust, ma ei teadnudki, et see foorum on valitud seltskonnale. Mis sellest, et peale Flora viiki olid esimene, kes Flora foorumisse kirema tuli. Kompleksidest niipalju, et need paistavad sul endal olema, mida sa püüad ägedate inglise keelsete väljendite taha peita.Just proves my point, laddie. Näiteks eilegi ma tulin mängule ja tagasi koju autoga, so eat my shorts.
Tagasi Levadia teema juurde... mida sa üldse teed siin? On äkki midagi huvitavat LEVADIA kohta mida sa saaks öelda, mitte su kompleksite demonstreerimine su haiged unenäod?
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. ChestertonKommentaar
-
Tegelt küll.,fuck it........mis siin ikka vaielda.
Peab vist Levadiale õnne soovima tiitli puhul..........rõõmustage kuni saate,järgmine aasta samal ajal on meie kord rõõmustada.Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.Kommentaar
-
Järgmine aasta on tiitel kindel mats Flora oma.
Zelinski ja Lemsalu arvatavasti lõpetavad, Kink ja S. Puri lähevad maalt välja mängima. Võibolla ka Andrejev lahkub. Levadia peab midagi tõsiselt ette võtma, kui tahavad järgmine hooaeg tiitliheitluses osaleda.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar