Algselt postitas urmar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMulle jääb nüüd veits arusaamatuks, aga kas see Tibla on siis nagu levadia fännide seas soositud ja soovitav ongi, et neid nii kutsutaks?No one likes us,we don't care...
Kommentaar
-
noh ma ei tea nüüd.. neeger on ikka eestimaal juba ammune sõna ja kohalikud harjunud sellega ja pole sellel siin mingit halba varjundit, me siiski väike provints Mu kunagine lemmikmaiuski oli neegrimusi (kui keegi teab, kust seda kraami saada, siis andke aga teada! )
Aga tibla nagu ikkagi ei taha väga üle huulte tulla... kui tõesti naljatamisi omavahel nii hüütakse, ei tähenda see ju, et endast lugupidav isik Levadia fänne kohe nii peaks kutsuma Aga eks kuidas keegi.
Ja õnne ka siis Levadiale... kuigi olgem ausad Flora kaotas pigem tiitli kui et Levadia nüüd midagi üle oleks olnud. Aga seekord siis võrdsete heitluses läks nii...olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas kindral Vaata postitustKui mängid tiblade meeskonnas, oled ise kah tibla.
no tule taevas appi ...299195
Kommentaar
-
Tänks igaühele kes viitsis öelda midagi head Levadia kohta ja kes toetab meie lemmikklubi
Tiblabavihkajatest internet warrioritele: Me teame et me ei ole ideaalsed fännid ega inimesed. Me teame et ükskõik mis me teeme te vihkate meid põhimõtteliselt ainult meie emakeele pärast ja te mitte kunagi ei hakka sellest rääkima näkku. Me teame et meie täispeaga lollusi tegev fänn on teile Eesti riigi reetur samas ükskõik mida teevad teie lemmikud te leiate vabandusi. Me teame et meie naljad ja isegi eneseiroonia (aka see same tiblad.com) on teie silmades provokatsioon, aga teie provokatsioonid on Eesti riigi/keele/kultuuri kaitse tiblade vastu.
Meie hulgas on Eesti kodanikud ja Eesti koondise toetajad ning Venemaa kodanikud ja Venemaa kondise toetajad. Koos me toetame Levadiat keeltes mis sobivad meile ja meie mängijatele. Me oleme Eesti Meistrid 2008.
"Cause we're gonna do just anything
We're gonna sing what we wanna sing
and we'll wade through anything that you say
We're all having too much fun
We can't stop we've only just begun
We're gonna carry on for another day"
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustHÜVASTI MAREK! - mu kibuvitsapõõsas, mu kodu ja mu kindlus!
Kommentaar
-
Krt ükskord oleks aeg et eestlased ja venelased võiks normaalselt läbi saada,ei ole vaja siin kedagi tibladeks nimetada.elame ühel maal,meeldib see teile või mitte aga me peame suutma ka koos siin elada!!!!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustKrt ükskord oleks aeg et eestlased ja venelased võiks normaalselt läbi saada,ei ole vaja siin kedagi tibladeks nimetada.elame ühel maal,meeldib see teile või mitte aga me peame suutma ka koos siin elada!!!!
Ja kodanik INCE ei saanud mu mõttest aru lihtsalt, aga ega peagi!
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustKrt ükskord oleks aeg et eestlased ja venelased võiks normaalselt läbi saada,ei ole vaja siin kedagi tibladeks nimetada.elame ühel maal,meeldib see teile või mitte aga me peame suutma ka koos siin elada!!!!
Sa Budulojus oled asjast valesti aru saanud, asi ei ole venelastes!
Tiblad on küll venelased aga kõik venelased pole tiblad.
On väga normaalseid venelasi, kes on ka levadia poolehoidjad kuid nad ei käi mängudel kahtlaste lippudega ja ei laula CCCP hümni.
Elada võõral maal ja siin eestlasi provotseerida ja laamendada, seda suudavad ainult tiblad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Alarikh Vaata postitustTiblabavihkajatest internet warrioritele: Me teame et me ei ole ideaalsed fännid ega inimesed. Me teame et ükskõik mis me teeme te vihkate meid põhimõtteliselt ainult meie emakeele pärast ja te mitte kunagi ei hakka sellest rääkima näkku. "
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustKAsi on selles lihtsalt, et Levadia kui võistkond tahab olla eestlane, mõningad aastad tagasi Levada nii ütles, kuid fännid räägivad ja elavad kaasa vene keeles.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar