320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tallinna FC Levadia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
    las ma arvan..hmm ainult billy_t-l?
    mul on ka!!!

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
      mul on ka!!!
      sorry.siis lausa kahel juba
      FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
        Ma ei tea mitmendat korda ma seda juba ütlen, ja ei tea miks. Kuid mulle see Eesti jalgpallis meeldib, see intriig just. Usun et kodusele jalgpallile toob see üldkokkuvõttes kasu.

Väike lahkheli eesti ning vene keelt kõnelevate inimeste puhul on lahe (mitte küll kaklused) Kuid eile oli tõesti värava taga vinge teineteist üle laulda.

Igas jalgpalliriigis on mingine vastasseis. Neegrid vs valged, jõukad vs. vaesed, linnasisesed värgid jne.

Olgu meil siis selline. Aga igatahes õnne tiitli puhul, sest neljandat te järjest ei saa!
        Word on it!!

Tõesti, kui Levadia omad kohale jõudsid, tekkis hoopis lahedam fiiling. Ilma nendeta oleks jäänud asi üpriski emotsioonituks.

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
          mul on ka!!!
          Huvitav oleks kuulda sinu arvamust Levadia fännide tegutsemise suhtes. Arvestades su sõnavõtte Savisaare ja pronkssõduri teemal..
          Algselt postitas budulojus
          kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas ALEKOK Vaata postitust
            Huvitav oleks kuulda sinu arvamust Levadia fännide tegutsemise suhtes. Arvestades su sõnavõtte Savisaare ja pronkssõduri teemal..
            Ma ei oska midagi öelda, kuna ma pole asjadega kursis, mis siin probleemideks on.

Kommentaar

Algselt postitas greystone Vaata postitust
              Tegelikult tore, et TVMK ära kaob Meistriliigast, üks tiblade punt jälle vähem,
              TVMK on minu arust täiesti normaalne võistkond peale Kaljut minu lemmik Meistriliigas nr 2. Mängijad on ks seal suht lahedad viskavad nalja ja värki, mina soovin küll, et TVMK jätkaks, ML oleks selle arvelt ka tugevam. Ühe küsimuse tõstataks ka veel selle postituse peale kas Anniste ja Jürgenson on ka siis tiblad ?

Igatahes nagu Mario ütles, intriig on olemas intriigi on vaja ja see teeb põnevamaks. See meeldib ka mulle, muidu on suhtelselt mõtetu.

Kommentaar

TVMK võiks Ajaxiga ühineda ja jätkata.Ma usun,et kahepeale saaksid hakkam küll

Kommentaar

Kas mitte noortes ei mängi just TVMK ja Ajax koos?
                  Minu meelest ka oleks TVMK-le kasulikum ühineda kui ültse ära kaduda, aga kes mina seda olen ütlema.

Kommentaar

Mida Ajaxil on TVMK-le anda?

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                      Mõlemal on häid mängijaid, kummalgi pole...

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                        Kahekesti tuldaks toime,sponsorid kokku panna ja see annaks juba tulemust

Kommentaar

Algselt postitas Elari#3 Vaata postitust
                          TVMK võiks Ajaxiga ühineda ja jätkata.Ma usun,et kahepeale saaksid hakkam küll
                          Vale teema pole ? -> TVMK
                          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Kommentaar

Yea yea Disco sound Elvis Presley’s dead and Rock’n’Roll Lomp on loll

Jee-jee miks peab eestlastest fänniarmee olema kohustuslik? Saksas on türgi juurtega klubid, Bayern on peamiselt sisserännanud fännide klubi. Sakslane fännab klubi nimega 1860 München! Rokk ja roll - olen loll.
                              On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
                              I don’t care what you think of me!
                              Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

Algselt postitas Kebab Vaata postitust

Jee-jee miks peab eestlastest fänniarmee olema kohustuslik? Saksas on türgi juurtega klubid, Bayern on peamiselt sisserännanud fännide klubi. Sakslane fännab klubi nimega 1860 München! Rokk ja roll - olen loll.
                                Jah üks kummaline klubi on Saksamaal Berliinis küll.
                                Regionalliga Nord

Levadia õige koht oleks Eesti teise liiga ida/põhi.
                                TVMK, Trans, Sillamäe jt. sarnased veel madalamal või üldse mitte.

Kommentaar

Working...
                                X