Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Seda meest on võimalik tulevikus ka suurema summa eest müüki panna.Erinevalt Kalju poolpidustest brassidest.
Sellist sõnavõttu ei saa enne heaks kiita kui see Soome noormees ennast ka näidanud on. Kalju poolpidused brassid olid kah, kes Itaalias korralikul tasemel pinki nühkinud ja kes Brasiilias andekas noor olnud. Tegeliku taseme näitab siiski siin mängimine ära. Võib osutuda hoopis poolpiduseks soomlaseks.
Ei tea, mina ise olen sel ajal Ukrainas (kurat)... Tuleb umbes 30-40 fänne, ma usun...
Kus Ukrainas oled? Ma siin juba 2 päeva vegeteerinud ja nii lahedaid pubisid-klubisid-naisi pool veel kuskil näinud.
Soovitan soojalt, ilusaid ukraina tydrukuid ja head ukraina viina ja ölu...
Rootsi Kunn toetab jah kõiki Eesti klubisid Eurosarjas. See on tema isiklik valik.
Samas, ei saa öelda, et ma näiteks täna Kalju poolt poleks. Olen küll rõõmus kui nad edasi pääsevad. Levadiaga ei saa siin paralleeli tõmmata. Levadiaga on Floral Eesti mõistes üsna pikk ja tuline rivaliteet - 10 aastat. Väga raske on värvi isegi hetkeks muuta ja oma kauaaegse "vaenlase" leeri asuda.
Võibolla, võibolla mitte. Mina olen raudselt selle teise leeri pooldaja - st alati tuleb riik ennem ja siis klubi. Hea meelega lähen ja hoian Levadiale pöialt. Või Tartu Rockile. Kõige vähem on huvi hoida pöialt isikupäratutele, ambitsioonideta klubidele nagu Trans ntx...
Kus Ukrainas oled? Ma siin juba 2 päeva vegeteerinud ja nii lahedaid pubisid-klubisid-naisi pool veel kuskil näinud.
Soovitan soojalt, ilusaid ukraina tydrukuid ja head ukraina viina ja ölu...
Ma pole veel seal, aga lähen.. Sõidan Kiievisse Ma vaatan sul pole Ukrainas igav
Yey, uus mees Levadias, ja veel Chelsea akadeemias oli, Wohoo, that's great, vaatame mida ta näitab meile platsil
FCLT.EU ---------------------------------------------------------------------- Pride of Tallinn - Levadia Football Club ™
Ma ei tahaks uskuda, et näiteks Legia poolehoidjad Wislale pöialt hoiavad. Kuigi jah, mina olen küll Levadia poolt, aga samas pole erilist rivaliteeti kah nendega.
krt me oleme ikka nii väike jalkariik et kui klubid euroopas mängivad siis alati ikka Eesti klubide poolt,olgu tegemist kasvõi Paldisiki Fc Kommunist
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar