Algselt postitas meesmuiste
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
-
Algselt postitas Cat Vaata postitust
Kõik on paigas, kompositsioon ja emotsioon. Nagu 5 tuhande plussiga.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitustNorth ja Co, tegite täna mingit promo kuskil enne mängu ka?kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustjagasime väravas flaiereid, mis kutsusid rahvast üles omadele häälekalt kaasa elama. aga inimestele pisteti seal nii palju mingit muud "pahna" ka kätte, et ei teagi, kas keegi läbi ka ikka viitsis lugeda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustKes seda tiblakeelset pahna ikka viitsis vaadata.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustNo meil oli lõbu ja laulu kuni väravani. Kaasaelamine oli super ja Wislad olid lahedad.
Olin küll Wisla poolt ja olid ka ülejäänud 7 Flora fänni kes olid Wisla sektoris.
Hea et sellest elisa särgist lahti sain, see nüüd Krakowis.
Aga muidu tubli töö levadia, kuigi näpud tõrguvad seda kirjutamast...
Ja Fittit oli muidugi levadia särgis väga kummaline näha, vend kes on meiega flora leiba söönud ja nüüd siis niiviisi aga noh eks ennegi naised riiki juhtinud.
ja punane on täitsa sinu värv - stick with it!
kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas jobikunn Vaata postitustaga nad oleks 0:0-ga ka edasi saanud vms ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustKes seda tiblakeelset pahna ikka viitsis vaadata.kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustPugejatele, sa vist marsi elanik.
Ütle mulle 1 põhjus miks ma peaks teie venekeelset klubi toetama?
Te ju laulate staadionil võõrkeelseid laule, mul läheb süda pahaks kui seda keelt kuulen.
Eesti klubi? not
Kommentaar
-
Piletikontroll oli kadriorus tasemel, kahju et ma seda sebrapiletit ei paljundanud, oleks saanud neid poolakatele tasuta jagada
Ja üleüldse, miks nad pidid ostama 150 eeguse pileti?
Tahtsite bussiraha Tallinn-Krakow tagasi teenida?
Piletile oli märgitud peatribüün, kuhu neid loomulikult ei lastud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar