nad võiks nüüd ju Debreceni ka võita.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustOleme ju kõik eestlased, rahvusest hoolimata.
Või siiski mitte?
Nõme on kuulata inimeste suust sellist paska- kõik venelased on tiblad ja nendega pole midagi teha. Tundub, et sa ei tunne ühtegi venelast. Muidu sa sellist jama suust välja ei ajaks.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas hobbit Vaata postitustnad võiks nüüd ju Debreceni ka võita.
Kommentaar
-
Kas teile ei ole pohui, milline on “töö“ keel kluubis, kui kluub toob punkte Eesti hoiukarpi ja parandab Eesti jalgpalli reputatsiooni Euroopas, kas te ei taha, et Eestile tuleksid tõesti tugevad kluubid? Kas te saate aru, et millist tõuget Eesti jalgpalli arendamiseks võiks anda FC Levadia pääs Meistrite liiga alagrupiturniirile. Äkki inimesed lõpuks oma persesid diivanitest ära kiskuvad ja tulevad jalgpalli vaatama või siin istuvad just need inimesed kes ei suuda oma persesid diivanitest ja arvutitest ära kiskuda?
Senaator on tubli, ta on FC Flora fann ja teeb kõike õieti, meie kluubide ja fannide vahel peab olema vaen ja ei mingit sõprust, on vaja vaenu õhutada, me olime rivalidena ja jääme nendena igavesti.
Ja viimane, iga pealesõidu eest Billile saab ka suurelt peksa saada.
Kommentaar
-
Algselt postitas UrmoT Vaata postitustteab keegi, kas mõni Läti, Leedu ja miks mitte ka Soome klubi on sama kaugele jõudnud kui Levadia?LFC
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustFBK Kaunas eelmine aasta Meistrite Liigas, Tampere tegi sama triki vist üleeelmine hooaeg. Said lõpuks Bordeauxilt lutti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaak Vaata postitustHJK jõudis mingi aeg tagasi ju lausa alagrupiturniirile
---
Sinine- ei ole alagrupiturniirile jõudnud, roheline- on jõudnud alagrupiturniirile:
LFC
Kommentaar
-
Algselt postitas 1892 Vaata postitustSellest ma rääkisingi.
---
Sinine- ei ole alagrupiturniirile jõudnud, roheline- on jõudnud alagrupiturniirile:
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar