320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tallinna FC Levadia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

nad võiks nüüd ju Debreceni ka võita.

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
      Oleme ju kõik eestlased, rahvusest hoolimata.
      Või siiski mitte?
      Kodakondsus ja rahvus on kaks väga erinevat asja.
      Nõme on kuulata inimeste suust sellist paska- kõik venelased on tiblad ja nendega pole midagi teha. Tundub, et sa ei tunne ühtegi venelast. Muidu sa sellist jama suust välja ei ajaks.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas hobbit Vaata postitust
        nad võiks nüüd ju Debreceni ka võita.
        Jajah? Ma mõtlesin, et äkki võiks kaotada.

Kommentaar

Levadia edasi pääsemine on ainult hea Eesti jalgpallile!

Kommentaar

Ma hoian Levadiale igatahes pöialt!
            www.jkkalju.ee
            www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Kas teile ei ole pohui, milline on “töö“ keel kluubis, kui kluub toob punkte Eesti hoiukarpi ja parandab Eesti jalgpalli reputatsiooni Euroopas, kas te ei taha, et Eestile tuleksid tõesti tugevad kluubid? Kas te saate aru, et millist tõuget Eesti jalgpalli arendamiseks võiks anda FC Levadia pääs Meistrite liiga alagrupiturniirile. Äkki inimesed lõpuks oma persesid diivanitest ära kiskuvad ja tulevad jalgpalli vaatama või siin istuvad just need inimesed kes ei suuda oma persesid diivanitest ja arvutitest ära kiskuda?

Senaator on tubli, ta on FC Flora fann ja teeb kõike õieti, meie kluubide ja fannide vahel peab olema vaen ja ei mingit sõprust, on vaja vaenu õhutada, me olime rivalidena ja jääme nendena igavesti.

Ja viimane, iga pealesõidu eest Billile saab ka suurelt peksa saada.

Kommentaar

äkki tunnete ära.
                tegin need näod pes 2009-le.
                loodan, et meeldib. see ju levadia foorum.

Kommentaar

Kaalma - ... - Lemsalu - Mohawki tüüp(Malov vist)
                  Teniste - Andrejev - Zelinski

Kommentaar

Andrei Kalimullin on teine.

Kommentaar

teab keegi, kas mõni Läti, Leedu ja miks mitte ka Soome klubi on sama kaugele jõudnud kui Levadia?

Kommentaar

Algselt postitas UrmoT Vaata postitust
                        teab keegi, kas mõni Läti, Leedu ja miks mitte ka Soome klubi on sama kaugele jõudnud kui Levadia?
                        Soomel on klubi grupis esindatud olnud.
                        LFC

Kommentaar

FBK Kaunas eelmine aasta Meistrite Liigas, Tampere tegi sama triki vist üleeelmine hooaeg. Said lõpuks Bordeauxilt lutti.

Kommentaar

Algselt postitas Shermann Vaata postitust
                            FBK Kaunas eelmine aasta Meistrite Liigas, Tampere tegi sama triki vist üleeelmine hooaeg. Said lõpuks Bordeauxilt lutti.
                            HJK jõudis mingi aeg tagasi ju lausa alagrupiturniirile

Kommentaar

Algselt postitas Jaak Vaata postitust
                              HJK jõudis mingi aeg tagasi ju lausa alagrupiturniirile
                              Sellest ma rääkisingi.
                              ---
                              Sinine- ei ole alagrupiturniirile jõudnud, roheline- on jõudnud alagrupiturniirile:
                              LFC

Kommentaar

Algselt postitas 1892 Vaata postitust
                                Sellest ma rääkisingi.
                                ---
                                Sinine- ei ole alagrupiturniirile jõudnud, roheline- on jõudnud alagrupiturniirile:
                                Levadial oleks aeg üks sinine laik kaardil roheliseks värvida

Kommentaar

Working...
                                X