Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tallinna FC Levadia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kuulge igasugused kesad, ballackid, hated ja muud tegelased. Ma pean kahjuks tõdema, et teie IQ on sama väike, kui sellel mehhanisaatoril. Tema olukorra teeb paremaks see, et ta on alakas, aga teie peaks kõik olema ju täiskasvanud mehed.
    Selline lahterdamine eestlane-venelane, pede-homo, hea-halb, näitab teie lühinägelikust. Maailm ei ole vaid mustvalge. Ei ole kõik eestlased mingid pühakud ja samamoodi ei ole kõik venelased idikad.
    Levadia näol on tegemist ainsa Eesti klubiga, kes on Euroopas konkurentsivõimeline, klubi logol on Eesti lipp, Levadia mängijad esindavad au ja uhkusega Eesti koondist ning on seal põhitegijad. See vingumine, et 'Levadia on ju tiblade klubi' jne. on ikkagi väga silmakirjalik.

Kommentaar

nagu ma aru saan on siiski peamine Levadia probleem klubiomanikus ehk Levadas, kes pole eestlane, vaid ukrainlane. huvi pärast siis küsimus Flora fännidele siin (tean et Levadia foorum, kuid osad Flora fännid kindlasti eksivad ka siia)- et kui näiteks mõni araabia naftasheik teeks mingi pakkumise Flora ostuks, millest oleks Pohlakul võimatu keelduda. et vahetate siis klubi või?
      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
        nagu ma aru saan on siiski peamine Levadia probleem klubiomanikus ehk Levadas, kes pole eestlane, vaid ukrainlane.

Asi pole Levadas, nad leiavad alati põhjuse (küll on selleks vene rahvuset mängijad ja küll on selleks vene rahvusest fännid kes räägivad aktsendiga eesti keelt).
        Lühidalt öeldes- küll on kärss kärnas ja küll on maa külmunud!
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ja jah, isegi kõik need mitmed kümned noormängijad kes Levadia eest mängivad, on tiblad.
          Lambakari
          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Kas Europa Liigasse langemise puhul mängitaks kodumäng ikka Kadriorus?

Kommentaar

Algselt postitas zip Vaata postitust
              Kas Europa Liigasse langemise puhul mängitaks kodumäng ikka Kadriorus?
              Pohlakuga oli diil, et järgmised Euromängud on kõik A.Le.Coq'il.

Kommentaar

Hommik!

Täitsa hullumaja! Käisin siin teemas ca kaks nädalat tagasi ja juba tol hetkel tundus see parastamine ja haukumine ja ilkumine ja tänitamine ning mõnitamine ja solvangute pritsimine üsna jubedana, aga no anna kannatust. See tekst mis siit kahe nädala jooksul aga ka paljudest teistest Meistriliiga alateemadest läbi on jooksnud, ei kannata mingisugust kriitikat. Suhtugem ise "vaenlastest venelastesse" tolerantsemalt, kuid mis veelgi olulisem, sõbralikumalt, suhtutakse ka meisse sarnaselt. Kuidas koer külale, nõnda küla koerale. Või kuidas see Põhja-Läti vanasõna nüüd oligi.. Ei tule venelane sul never-ever hoovi peale käsi laiutama, et kurat sul uus muruniiduk, varatasid kuskilt vä? Küll aga ei saa sama öelda eestlaste kohta. On olnud au kohata selliseid rahvuskaaslastest isikuid.. Ei jõudnud küll kõiki poste väga -väga süvenenult lugeda , aga siin keegi kirjeldas olukorra ilusti "bussijäneste" näite varal lahti. Täpselt nii ongi! Viis pluss sellele posti autorile
                Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
                "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Kas TV14 kannab võõrsil mängu ka üle vä?

Kommentaar

Kas mulle ainult tundus vöi kandsidki Levadia mängijad mängul musta linti pluusivarrukal? Teab keegi mis pöhjusel?

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
                      Kas mulle ainult tundus vöi kandsidki Levadia mängijad mängul musta linti pluusivarrukal? Teab keegi mis pöhjusel?
                      Vitali Leitanil suri isa.

Kommentaar

Nii. Saarelma esimene täispikk mäng Meistriliigas. Keegi mängul käinu võiks rääkida, kuidas mees hakkama sai.

PS! Tundub, et Meistriliiga mängudel peaks kohustusliku toitlustamisega kaasnema kohustuslik suhkruvesi, et tulipead paar kosutavat sõõmu saaksid võtta. Hullumaja valla puhkenud suisa...
                        www.jalgpall.ee
                        http://www.last.fm/user/lennartk

Kommentaar

Saarelma oli päris hea. Kiire, tehniliselt tugev, leidis hästi kaaslasi. Lõpus sai ka väravaga hakkama. Levadiale väga hea täiendus.

Kommentaar

Kas keegi teab, mis kanalid näitavad Levadia mängu Ungaris? Milline Ungari kanal? ETV seda mängu näitab?

Kommentaar

Algselt postitas Nohik Vaata postitust
                              Kas keegi teab, mis kanalid näitavad Levadia mängu Ungaris? Milline Ungari kanal? ETV seda mängu näitab?

veel pole miskit vist .

Kommentaar

Selle asemel saab hoopis Györi karikamängu vaadata.

Kommentaar

Working...
                                X