Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Ja mina arvasin, et eestlased on laulurahvasAlgselt postitas erxu Vaata postitustMa arvan, et Galatasaray fännid on juba need, kes on nii kuulsad keda tahaks näha. :P
Kommentaar
-
väike reklaam siis enne türgi vs eesti valikmängu septembrisAlgselt postitas lorenzo Vaata postitustuudist on Galatasaray lehel muidugi kõvasti loetud. isegi Levadia meeskonnast on treitud üks ülevaade ja sedagi on loetud juba 15000 korda
sigpic
Kommentaar
-
Kodumängust usun, et tehakse kindlasti aga vajalik oleks ülekanne Istanbulist.Algselt postitas Shermann Vaata postitustLoodetavasti teeb m6ni lihtsurelikele n2htav telekanal ylekande. Igasugused kao statkale idikas stiilis kommentaarid v6ite endale hoida...
L
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Ale coqil, a ja Shermanile et usud tõesti et mõni Eesti tava kanal teeb ülekande!?Algselt postitas Lambiahv Vaata postitustSinu staadioni mainimisega tuli küsimus, et kus kodumäng peetakse?
Kui teeb ma sulle sott sees
Kommentaar
-
Millised on sinu mõistes tavakanalid? ETV, K2, TV3?Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustAle coqil, a ja Shermanile et usud tõesti et mõni Eesti tava kanal teeb ülekande!?
Kui teeb ma sulle sott sees
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar