Praeguse seisuga ei saa jah keegi Levadiale vastu. Isegi noorte keskkaitsjate vastu ei suutnud meie mehed midagi teha.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Kostja ja eriti Sisovi väravad olid über! Nõmmel on alati meeldiv käia, sest atmosfäär seal on väga hea. Tahaks kiita ka Kalju fänne, olite väga head. Ja tänud ka komplemendi eest et meie koht on vene liigas Ma ei teadnudki et meie tase on juba nii kõrge!
Tõsiselt ka, hea mäng, ilusad väravad, kaks lõbusat fänniderühmitust - mida veel vaja on... ahjaaa - HEAD ILMA!
Cheers!
Kommentaar
-
Algselt postitas Alarikh Vaata postitustJa tänud ka komplemendi eest et meie koht on vene liigas Ma ei teadnudki et meie tase on juba nii kõrge!
Tõsiselt ka, hea mäng, ilusad väravad, kaks lõbusat fänniderühmitust - mida veel vaja on... ahjaaa - HEAD ILMA!
Cheers!
Teid oli ka meeldivalt palju täna ja tegite korralikult häält.
Oli tore jalkaõhtupoolik, mis kahjuks meile kurvemalt lõppes
Ilma koha pealt, kuidagi eriti külm oli täna! talv läheneb. Kahjuks
Kommentaar
-
Olin veendunud,et just sina Alarkih oled see mees,kes siin Veneliiga jutu üles tõstatabsa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
No kirjutisel on vähemalt tõepõhi all
Õhtuleht – uudised, arvamused ja meelelahutus, lisaks sport, galeriid ja videod.Sõnumid otse elust, veebis, mobiilis ja paberil!
Kas tõesti jälle? Praegu pole tarvis mängijale tagasi teha, vaja on hoopis koostööd teha, et mõlemal poolel lõppkokkuvõttes kõik positiivselt laabuks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Osvaldo Vaata postitustja jah...tra igavane mmmi kari seal levadias......eriti haiged ....tra kuidas sellised fänne saavad omale üldse kes omasid n.ssivad???...samasugeseid affe ilmselt ainult.....mis nad mõtlevad et äkki ikka tuleb neile v?.....pole isegi nende kasvandik.....affffiiid
Kommentaar
-
Algselt postitas Alarikh Vaata postitustÄkki keegi saaks tõlkida eesti keelde?
"perearst ... ei ... pikendanud ... mu ... rahusti ... retsepti"kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustaga palun:
"perearst ... ei ... pikendanud ... mu ... rahusti ... retsepti""Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustMürki võtta ei julge, aga karta on, et Osvaldo post oli iroonilisena mõeldud. Ärge veel kiirustage teda perearsti juurde saatma.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar