Algselt postitas marconius
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSen, ära nüüd kiusa teisi
Tee parem mõni kali.
sina känguruuuu mine magama, tegelt tule koju tagasi!
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustsina känguruuuu mine magama, tegelt tule koju tagasi!
Ei viitsi magama minna, just ärkasin
Meil ju hommik. Teen ise siis mõned kaljad kui sa ei teeInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Alarikh Vaata postitustEiei, kõik on jumala lihtne. Kui sellest teemast kogu aeg tehekse prügikasti ja on näha keda eelistavad adminid siis pole eriti mõtet kuseda vastu tuult Mina annangi järele, las teised huvilised postitavad mu asemel, ja muu lahendatakse reaalses elus. "Kes teab see teab"sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Kõige hullem on see, et moded ei suuda olukorda adekvaatselt hinnata: kui nad kustutavad provokatiivse(d) sõnumi(d), tekitab see ju veel rohkem trotsi postitajas, kel on nagu alati teada rohkem aega ja jaksamist. Kokkuvõttes saavad pahaseks nii algne postitaja, tema oponent kui isegi kõrvalised pealtlugejad, kuna pooled sõnumid on kadunud ja mõte koos nendega. Oleks siis model nii palju munegi, et paneks mõne bänni, aga ei.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas HaTe Vaata postitust´´Muud lahendatakse reaalses elus´´? Kas seda saab rahvusliku ähvardusena võtta?Kui jah,siis meie Kui Flora fännid jääme ootama,ning pigem peaks sind siit foorumist kustutama kui rahvusvaenu üles õrritajanaKuradi libekeel oled.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Kas Levadia-Paide mäng lükati edasi? Või algab lihtsalt teleülekanne teisest poolajast?sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
No Flora mäng lükati edasi üks tunnikese võrra laupäeval,kuna ei jõudnud lihtsalt kõike puhtaks teha lumest.Nagu ka täna näha oli siis lumi oli üpriski ootamatu,Võibolla siis tõesti ka mäng algab tunnike hiljem,et mehed jõuaksid ka ilusti soojenduse ära tehasa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..
Kommentaar
-
Algselt postitas HaTe Vaata postitustNo Flora mäng lükati edasi üks tunnikese võrra laupäeval,kuna ei jõudnud lihtsalt kõike puhtaks teha lumest.Nagu ka täna näha oli siis lumi oli üpriski ootamatu,Võibolla siis tõesti ka mäng algab tunnike hiljem,et mehed jõuaksid ka ilusti soojenduse ära teha
Kommentaar
-
Algselt postitas sosku Vaata postitustSuured staarid lahkuvad ikka punasega areenilt.
Zelinskil õnnestus see siis kahe punasega (koondis/klubi).
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar