320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tallinna FC Levadia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas marconius Vaata postitust
    Mees,väsi ära juba!
    Oled kuulnud väljendit"targem annab järele"
    LE-VA-DIA!
    LE-VA-DIA!
    Eiei, kõik on jumala lihtne. Kui sellest teemast kogu aeg tehekse prügikasti ja on näha keda eelistavad adminid siis pole eriti mõtet kuseda vastu tuult Mina annangi järele, las teised huvilised postitavad mu asemel, ja muu lahendatakse reaalses elus. "Kes teab see teab"

Kommentaar

Sen, ära nüüd kiusa teisi
      Tee parem mõni kali.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
        Sen, ära nüüd kiusa teisi
        Tee parem mõni kali.

sina känguruuuu mine magama, tegelt tule koju tagasi!

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
          sina känguruuuu mine magama, tegelt tule koju tagasi!

Ei viitsi magama minna, just ärkasin
          Meil ju hommik. Teen ise siis mõned kaljad kui sa ei tee
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Alarikh Vaata postitust
            Eiei, kõik on jumala lihtne. Kui sellest teemast kogu aeg tehekse prügikasti ja on näha keda eelistavad adminid siis pole eriti mõtet kuseda vastu tuult Mina annangi järele, las teised huvilised postitavad mu asemel, ja muu lahendatakse reaalses elus. "Kes teab see teab"
            ´´Muud lahendatakse reaalses elus´´? Kas seda saab rahvusliku ähvardusena võtta?Kui jah,siis meie Kui Flora fännid jääme ootama,ning pigem peaks sind siit foorumist kustutama kui rahvusvaenu üles õrritajanaKuradi libekeel oled.
            sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..

Kommentaar

Kõige hullem on see, et moded ei suuda olukorda adekvaatselt hinnata: kui nad kustutavad provokatiivse(d) sõnumi(d), tekitab see ju veel rohkem trotsi postitajas, kel on nagu alati teada rohkem aega ja jaksamist. Kokkuvõttes saavad pahaseks nii algne postitaja, tema oponent kui isegi kõrvalised pealtlugejad, kuna pooled sõnumid on kadunud ja mõte koos nendega. Oleks siis model nii palju munegi, et paneks mõne bänni, aga ei.
              I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas HaTe Vaata postitust
                ´´Muud lahendatakse reaalses elus´´? Kas seda saab rahvusliku ähvardusena võtta?Kui jah,siis meie Kui Flora fännid jääme ootama,ning pigem peaks sind siit foorumist kustutama kui rahvusvaenu üles õrritajanaKuradi libekeel oled.
                Anna andeks aga lausele stiilis: "miks sa suhtled alama rassi esindajaga", ei saa miskit vastu. Siinkohal kasutan klassikute väljendit: "kes teab - see teab".
                BVB - Vaprus

Kommentaar

Kas Levadia-Paide mäng lükati edasi? Või algab lihtsalt teleülekanne teisest poolajast?
                  sa oled nii mõtetu mees , et põrandast kukud ka mööda ... lutsi lahti , pipi ! kuradi , homo , sitapea sina keppisidki mu aidsihiget koera , munn , sinu pärast tal perse ikka veel valus , haige pedofiil oled ..

Kommentaar

Huvitav kas mäng on ka Maarjamäel tund edasi lükatud või probleemid on ainult telepildi saamisega?

Täies hoos: Väravad: 3. Vitali Gussev

Kommentaar

No Flora mäng lükati edasi üks tunnikese võrra laupäeval,kuna ei jõudnud lihtsalt kõike puhtaks teha lumest.Nagu ka täna näha oli siis lumi oli üpriski ootamatu,Võibolla siis tõesti ka mäng algab tunnike hiljem,et mehed jõuaksid ka ilusti soojenduse ära teha

Kommentaar

Algselt postitas HaTe Vaata postitust
                        No Flora mäng lükati edasi üks tunnikese võrra laupäeval,kuna ei jõudnud lihtsalt kõike puhtaks teha lumest.Nagu ka täna näha oli siis lumi oli üpriski ootamatu,Võibolla siis tõesti ka mäng algab tunnike hiljem,et mehed jõuaksid ka ilusti soojenduse ära teha
                        Ei mäng on siiski käimas lihtsalt tv 14 ei saa pilti üle ja tõenäoliselt saavad allas teiseks poolajakas.

Kommentaar

Zelinski lõpetab siis oma karjääri punase kaardiga.

Kommentaar

Suured staarid lahkuvad ikka punasega areenilt.
                            Zelinskil õnnestus see siis kahe punasega (koondis/klubi).

Kommentaar

Algselt postitas sosku Vaata postitust
                              Suured staarid lahkuvad ikka punasega areenilt.
                              Zelinskil õnnestus see siis kahe punasega (koondis/klubi).
                              Näis, kas teeb hat-tricki ka, sest laupäeval on Narvas karikamäng ka veel.

Kommentaar

Kõik on supper
                                FCLT.EU
                                ----------------------------------------------------------------------
                                Pride of Tallinn - Levadia Football Club ™

Kommentaar

Working...
                                X