320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tallinna FC Levadia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas rainer44 Vaata postitust
    mis asja kujutab endast see riia skonto jalgpallihall? mis mõõtmetes see väljak on? Kuna eestisse midagi sarnast tuleb?
    Küsi ruotsi kunni käest lisainfot aga pidavat olema ilus ja suur, täismõõtmetega hall koos kohvikute ja muude butiikidega.

Kommentaar

Algselt postitas v50 Vaata postitust
      Minu teada pole see Lätis ainuke, teise asukohta kahjuks ei mäleta. Meile ei tule vist nii pea siia midagi, ei saa isegi Lilleküla statat valmis. Võib rahulikult hangedes edasi mängida.
      No Eestis on ju täismõõtmetes väljak olemasja se täitsa männikul.

Kommentaar

No Männikul pole ruumi pealtvaatajatele ja jääb ikka väga kõvasti alla.

Kommentaar

Eestis niikuinii pealtvaatajaid pole ju

Aga männiku on vähemalt selle koha pealt edasiminek, et mängijad ei pea päris lumehangede vahel maasöötu andma.

Samas Eesti jalgpalluritele oleks talvel põlvini lumes mängimine paras - saaks äkki mingisugusegi füüsilise põhja suveks alla.

Kommentaar

Skonto hall
            Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

selle kate pole just kiita, parem aga väiksem on olümpiahallis

Kommentaar

Algselt postitas marrrtin Vaata postitust
                selle kate pole just kiita, parem aga väiksem on olümpiahallis
                Minu arust vutti ainult selles olümpiahallis mängitaksegi.

Teises hallis mängitakse põhiliselt kossu ja hokit ning peetakse oirovisioone.
                Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Riias on kolm suurt jalgpalli sisehalli . Meie Männiku hall on sarnane neist ühega ja hea ,et meil seegi on.
                  Leedus on samuti minu teada kolm suurt halli. Marijampoles Suduval on tuttuus täismõõtmetes ja 1500 inimest mahutava tribüüniga.
                  Oleks meil ükski selline nagu on Riias või Marijampoles siis oleks kindlasti talvel ka siin mänge aga niikaua ,kui selline hall puudub jääme me arengus siiski igal talvel naabritest maha.
                  Oih ,tuli meelde ,et see on Levadia teema.
                  FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas norsk Vaata postitust
                    Minu arust vutti ainult selles olümpiahallis mängitaksegi.

Teises hallis mängitakse põhiliselt kossu ja hokit ning peetakse oirovisioone.
                    Ei mitte, see, ma mõtlen seda, kus on koos ujumine, koss jne jne

Kommentaar

Soomlastest siis asja ei saanud

Valitsev Eesti jalgpallimeister Tallinna Levadia otsustas mitte palgata testimisel käinud soomlasest väravavahti Oskari Forsmani ja ründajat Arttu Seppälät.

Kommentaar

Kert Kütt lasti siis minema jah? Huvitav tegelikult mees Levadias läbi lüüa ei suutnud, Tartu eest mängides paistis üsna asjalik olevat.

Kommentaar

Küti mängusaamist segasid ka päris mitmed huvitavad tegurid.

Kommentaar

Algselt postitas gamer Vaata postitust
                            Küti mängusaamist segasid ka päris mitmed huvitavad tegurid.
                            Tahad sa nendest rääkida?

Kommentaar

Kahju et Stehling Tammekast lahkus- minu nägemuse järgi parim variant Levadiale vv kohale.

Kommentaar

Algselt postitas val Vaata postitust
                                Kahju et Stehling Tammekast lahkus- minu nägemuse järgi parim variant Levadiale vv kohale.
                                Kütt Tarusse tagasi Kusjuures minuni on jõudnud arvamused mõnedelt mängijatelt, et Kütt on tegelikult andekam ja parem kui Tibu või Lepmets. Ent tema puhul lõi Levadias välja suur ebastabiilsus, seetõttu ta pärast poolt aastat põhimehena nii tagaplaanile kukkusgi. Tibu oli ju viimased poolteist aastat kindlus ise. Lepmets on ka kohati ebastabiilne ja sestap oleks Levadiale ikka korralikku esinumbrit postide vahele vaja.

Kommentaar

Working...
                                X