Algselt postitas Kaspy
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Kõik on korras. Väljak oli jah, kohutav, aga pall on ümmargune jne.
Mu jaoks see mäng oli ametlikuks kinnituseks: Korralik sats meil on olemas. Ja see ilma vigastatud Ivanovita! Oleks veel üks ründaja... Aga kohalikul tasemel peame kindlasti tegijad olema, isegi kui hooaeg ei tule nii kerge kui aasta tagasi.
Flora fännidele: Ussolja ikka vihkab meid rohkem kui teid, usuge mind
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustAlgselt postitas PraS Vaata postitustkuradi spämmar rsk
Kommentaar
-
Algselt postitas Alarikh Vaata postitust
Flora fännidele: Ussolja ikka vihkab meid rohkem kui teid, usuge mindtulevik on tunni aja pärast
Kommentaar
-
Algselt postitas gianluca Vaata postitustTahad sellest lähemalt rääkida?
Kommentaar
-
See ongi jalgpall. Võitlus käib nii palliplatsil kui ka tribüünidel...peaasi, et meeskond võidaks. Psühholoogiliselt saab vastasmeeskonda tasakaalust välja viia väga kergelt kui teab iga mängija nuppu mis ta käima tõmbab. Ussoltsevil on neid nuppe vist palju
Aga igatahes parem hilja kui mitte kunagi ehk siis palju õnne Levadiale superkarika võidu puhul.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustUssoltsevil on neid nuppe vist palju
Aga igatahes parem hilja kui mitte kunagi ehk siis palju õnne Levadiale superkarika võidu puhul.
Aga igatahes parem hilja kui mitte kunagi ehk siis aitäh õnnitluste (nii nende kui ka naistepäeva omade) eest, kuigi ... keda see superkarikas ikka nii väga huvitab, eksjukaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustÜldjuhul hindavad superkarikat vaid võitjad. Kui kaotatakse, siis peetakse seda hoopis tähtsusetumaks.
Samas muidugi väga tänuväärne, et selline karikas üldse välja mängitakse ja on kuidas on, ega seda mängu ju ka keegi kaotama ei lähe."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Jah seda karikat on siis lõpuks ikka kellelegi vaja.Aga ega enne ei juhtu midagi,kui eesti jalgpalli liit seda karikat,ei tähtsusta.Ma usun,et ega rohkem maailmas selliseid riike ei ole,kus riigi superkarikas mängitakse välja kuskil treening väljakul,kus isegi treeningu väravaid ei viitsita platsiäärest ära vedada,kus pallipoisid müravad mängu ajal värava taga,kus eesti jalgpalliliidu segretär karjub mingile tüübile,et kuhu sa ronid ja saab vastuse ,et olen mängu delegaat,kus nurgalöögi sooritamisele jääb sõna otseses mõttes pealtvaatajatele mõeldud peldik,siis ma arvan,et arenguruumi on meil veel tohutult,või mis sa arvad hr.UrmarMonica
Kommentaar
-
See on nüüd saadaval ka eesti keeles:
FCLT.EU
----------------------------------------------------------------------
Pride of Tallinn - Levadia Football Club ™
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar