320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tallinna FC Levadia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vittu, türa, putsi, nahhui, bljad, jobtvoju, kui me soovime publikut staadionile, siis lõpetagem see jama õlletsoonide, suitsutsoonide, läbikobamiste ja muu viktoriaanliku jamaga.
    Lõpetage end peeglistimetlevast jefreitorist turvakindraliteks imetlevate, ülereagreerivate paranoiikutest turvafetišistide jama. VITTU.
    Keda segab kui fännid võtavad tribüünil mõned õlled, keda segab kui mõni neist patustab fännitsoonis sigaretiga, kas fännid kukuvad surnult maha kui keegi kõrval ropendab?
    Tõesti võiks pahesid piirata kunagi tulevikus kui meie staadionid on puupüsti täis, möllavad kümned tuhanded ja fännitribüünil on iga teine pealtvaaataja rinnast imetav ema, lutt suus titt koos isa, ema, vanaema ja kui veel elus, siis ka vanaisaga aga seniks võiks siiski võtta veits lõdvemalt.
    Tobe on kui tribüün jookseb aeg ajalt pooltühjaks, et võtta koos sõbraga üks õlu, tõmmata kohtuniku ebaõiglasest vilest tingitud närverahustav sigaret, et lihtsalt tunda end hästi, sest vutt on ju tegelikult meelelahutus.
    Väidetavalt pole olemas sitta ilma vaid sitt riietus, sellest järeldus, pole olemas sitta vutti vaid sitt korraldus.

Niipalju tänasest Salongiteatrist.

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
      Vittu, türa, putsi, nahhui, bljad, jobtvoju...
      Seekord täitsa nõus selle jutuga. Garanteerigu, et platsil ja selle vahetus läheduses oleks kõik okas. Aga tribüünidel peab valitsema pidu ja pull. Pealtvaataja tuleb ja tahab asja nautida ning lustib nii, et hinges oleks mõnus. Õlle ja suits pole ju mingi vägivald.
      Kapten Trumm

Kommentaar

Kas on tosiselt selline nikotiini soltuvus, et ei suuda ilma hakkama saada 45 minutit? Sellest saan jah aru, et tribüünil voiks paar olle libistada mängu ajal. Mitmel pool on ju see täiesti lubatud ju eriti kui see on staadionilt ostetud...

Kommentaar

EJL WEB TV: Meistriliiga VI voor. FC Levadia - FC Flora (03.04.2010)

Kommentaar

Salong-Salong... situn su salongi
            Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Algselt postitas Nohik Vaata postitust
              Kas on tosiselt selline nikotiini soltuvus, et ei suuda ilma hakkama saada 45 minutit? Sellest saan jah aru, et tribüünil voiks paar olle libistada mängu ajal. Mitmel pool on ju see täiesti lubatud ju eriti kui see on staadionilt ostetud...
              ma isiklikult ei suitseta, aga jutu mõte oli siin üldisem, ja küsimus selles, et pealtvaataja on kunn ja temale seda mängu ka ikka natuke mängitakse
              Kapten Trumm

Kommentaar

pilte: http://sport.err.ee/index.php?06107477
                Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Minu pildid ka : http://mardiphoto.net/?id=3&lowercat=50&lang=est

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
                    ma isiklikult ei suitseta, aga jutu mõte oli siin üldisem, ja küsimus selles, et pealtvaataja on kunn ja temale seda mängu ka ikka natuke mängitakse
                    Monele inimesle ei meeldi kui nende korval suitsetatakse. Näiteks minu tüdruk ei läheks nii ühelegi mängule kusalgi.

Kommentaar

Võta endale normaalne tüdruk siis, kompleksidevaba

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
                        Võta endale normaalne tüdruk siis, kompleksidevaba
                        Ajad vist kompleksi ja tolerantsi segamini.

Kommentaar

Algselt postitas Nohik Vaata postitust
                          Monele inimesle ei meeldi kui nende korval suitsetatakse. Näiteks minu tüdruk ei läheks nii ühelegi mängule kusalgi.
                          Võib-olla on asi selles, et su tüdruk ei julge sinuga käia sellistes kohtades kus suitsetatakse. Kasutajanime järgi pole sul sellistesse kohtadesse muidugi asja ka ju. See on muidugi puhas spekulatsioon, sest ei tunne ma sind, ega su tüdrukut.

Suitsuvaba Eesti nimel,
                          Piksenool
                          Algselt postitas alehis
                          "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
                          Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

Kommentaar

Algselt postitas Piksenool Vaata postitust
                            Võib-olla on asi selles, et su tüdruk ei julge sinuga käia sellistes kohtades kus suitsetatakse. Kasutajanime järgi pole sul sellistesse kohtadesse muidugi asja ka ju. See on muidugi puhas spekulatsioon, sest ei tunne ma sind, ega su tüdrukut.

Suitsuvaba Eesti nimel,
                            Piksenool
                            Ole nüüd natukne viisakam,mulle ka näiteks ei meeldiks,kui tribüünil istudes keegi mu kõrva suitsetaks,sest olegem ausad suitsu hais on väga rõve.

Kommentaar

Algselt postitas Katzuu Vaata postitust
                              Ole nüüd natukne viisakam,mulle ka näiteks ei meeldiks,kui tribüünil istudes keegi mu kõrva suitsetaks,sest olegem ausad suitsu hais on väga rõve.
                              Ma kirjutasingi, et suitsuvaba Eesti nimel. Mulle ka suitsetamine ei istu. Aga selles osas kus alkoholi ei tarbita ei tehta ju ka tavaliselt suitsu. Ja staadionil haihtub suitsuhais kiiresti õhku. Väikeste laste kõrval peaks muidugi vältima suitsetamist. Aga Nohiku pruutide pärast ei peaks küll ära keelama.
                              Algselt postitas alehis
                              "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
                              Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

Kommentaar

Algselt postitas Piksenool Vaata postitust

Suitsuvaba Eesti nimel,
                                Piksenool
                                Esimene normaalne postitus kasutajalt Piksenool

Kommentaar

Working...
                                X