Algselt postitas aanvaller
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas zip Vaata postitustTransi võrra vaesemaks? Pealtvaatajaid neil ei ole, Euroopas nad hakkama ei saa (või siis lihtsalt panustavad enda kaotustele) ja Eesti jalgpallile midagi juurde ei anna. Ei oleks kuigi suur kaotus kui Trans välja visataks.
Ning kui mingi mängija on tropp siis toppigu see hoopis vangi kui vaja.
Kommentaar
-
Sattusin ka Sillamäe - Levadia mängu nägema. Nojah, eks see viik oli kohtumise kulgu arvestades üsna õiglane tulemus.
Müstiline mees on minujaoks see Subbotin. Ma olen ka varem tähele pannud, et kui see tüüp platsil on, siis pole teda sisuliselt mitte kunagi märgata. Huvitav, palju talle keskmiselt üldse pallipuuteid mängu jooksul koguneb.
Ääre kohta ikka üpris haruldane, eriti kui võrrelda vasakäär Tenistega, kes on koguaeg aktsioonis ja pildil."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustSattusin ka Sillamäe - Levadia mängu nägema. Nojah, eks see viik oli kohtumise kulgu arvestades üsna õiglane tulemus.
Müstiline mees on minujaoks see Subbotin. Ma olen ka varem tähele pannud, et kui see tüüp platsil on, siis pole teda sisuliselt mitte kunagi märgata. Huvitav, palju talle keskmiselt üldse pallipuuteid mängu jooksul koguneb.
Ääre kohta ikka üpris haruldane, eriti kui võrrelda vasakäär Tenistega, kes on koguaeg aktsioonis ja pildil.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustKui oled sel hooajal näind veel Levadia mänge siis äkki mõistad,et Subbotini ülesanne polegi teravuste tekitamine, kuid kui sa seda ei mõista siis ma sind harida ka ei saa.
Ilmselgelt eelistaks selle subbotini asemel näha mõnda nooremat poissi duublist ja tundub üdlse isutumängija olevat, eriti kaitse tööd teha ei viitsi ja ründes pask. a kes teab, äki peale jaanipäeva pean oma arvamust muutma, aga sügavalt kahtleni don t like u u don t like me
Kommentaar
-
Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitustIlmselgelt eelistaks selle subbotini asemel näha mõnda nooremat poissi duublistWe have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustEks Subbotin oma 19 eluaastaga on jah ilmselgelt juba lähenemas oma mängijakarjääri kliimaksile.i don t like u u don t like me
Kommentaar
-
Algselt postitas kitty72 Vaata postitustLaupäeval võib teie "sektoris" hängida v?
Kommentaar
-
Algselt postitas Despoot Vaata postitustMis värk Puriga on, et pole mänginud viimasel ajal?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar