13 mängijaga reisile lahe elu, masendavam kui eilne 88 pealtvaatajat
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas erxu Vaata postitust13 mängijaga reisile lahe elu, masendavam kui eilne 88 pealtvaatajat
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustMa elan Tallinnast 100km kaugusel, mäng oli argipäeval ja ma poleks sinna jõudnud ega tagasi. Tallinnas aga on ~400k elanikku ja sinna mängule jõudis 88 inimest? Fenomenaalne!
Parandamise osas olen ma ka ise süüdi, kuigi asun Eesti teises otsas. Siiski võiks kõigepealt ise võimalusel staadionile tulla ja alles seejärel teisi kritiseerida.
Kommentaar
-
FCLT.EU
----------------------------------------------------------------------
Pride of Tallinn - Levadia Football Club ™
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustKui tahad maailma parandada, alusta iseendast, mitte ära näita näpuga teiste suunas
Parandamise osas olen ma ka ise süüdi, kuigi asun Eesti teises otsas. Siiski võiks kõigepealt ise võimalusel staadionile tulla ja alles seejärel teisi kritiseerida.
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustJah õige jutt kuid tegelt ma rohkem ironiseerisin siin ühe inimese kallal, kes eile flora teemas ka kõvasti purksas naerma pealtvaatajate kohapelat .. ma nüüd naersin tema üle
Pehmelt öeldes lasid täis ennast lihtsalt.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas Ruutu Vaata postitustMängu kahjuks ei näe. Millised kommentaarid, kumb domineerib ja mis tulemus oleks õiglane?Catalunya is not Spain!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar