ERR-i spordiportaali andmetel on mängija nimeks Eric Ntambwe Tshibangu.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Nime järgi tundub nn. prantslane olevat mingist Kongo DV-s esinevast rahvusest , missugusest, raske öelda, nähtavasti on tegu bantuga, kuigi Kongo DV- s elutseb üle 200 erineva etnilise grupi.Algselt postitas Iceman Vaata postitustSüdamest loodan, et see vend on hea vv ja jääb pikemaks ajaks eestisse. Vahva oleks prantslast näha Eesti liigas.
Kommentaar
-
2. ja 3. koht ei jäänud tabelis kaugele ja kui ma ei eski, siis on tegu LUX karikavõitjagaAlgselt postitas mg Vaata postitustet näeb siis luxemburgi jalgpalli taseme ka ära, vast levadia ei komista.
luxemburgi 4. kusjuures veel.
Kommentaar
-
Kurb küll aga tabelisse täheb skoor FC Kuressaare - FC Levadia 0:-
Väljavõte Dis.kom protokollist:
A. Taar eemaldamine vägivaldse käitumise eest Esiliiga kohtumises Puuma võistkonnaga 15.06.2011.
3.1 Diskvalifitseerida võistkonna Tallinna FC Levadia II mängija Albert Taar kolmeks Eesti MV-te mänguks (1 mäng tulenevalt juhendist + 2 mängu lisaks).
Siin on levaadikud ära unustanud, et Taar sai nimetatud Puuma mängus ka ühe kollase kaardi, mis oli temale aga esiliigas hooaja kolmandaks. Seega pidanuks Taar esiliigas vahele jätma 4 kohtumist (3 punase eest + 1 kollase eest). Levadia-II on aga peale seda mängu pidanud ainult kolm kohtumist, mitte 4 nagu olnuks tarvis, et kõik oleks JOKK.
Kommentaar
-
Kui saab otse punase ning enne seda on saanud ka kollase, siiis kollane kaart jääb jõusse. Aga kui saab 2 kollast = punane , siiis tõesti kollased ei loe.Algselt postitas rallikas Vaata postitustKui mängija saab mängus 1 kollase ning otse punase, kas siis kollane kaart läheb arvesse? Kuna kui mängija saab 2 kollast = punane, siis kollased kaardid ei loe, või olen ma millesti valesti aru saanud...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar